rože
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
narcisa,potonke,lilije,garbere,orhideje,divje peronike
kako sušiš vrtnico
kako sušiš vrtnico
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Elizabetka napisal/-a:kako sušiš vrtnico
Obrneš jo na glavo navzdol, in jo pustiš kakšen dan, dva, da se posuši, in maš poj lahko tak lep šopek posušenih vrtnic.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
zaspanka` - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
cukrck napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:kako sušiš vrtnico
Obrneš jo na glavo navzdol, in jo pustiš kakšen dan, dva, da se posuši, in maš poj lahko tak lep šopek posušenih vrtnic.
jep...pa najboljše na v kakem suhem pa toplem prostoru...am pa takrat ko je najlepša se da sušit, ko je razcvetena se nena lepo posuši...
Who's your daddy now?!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Vrtnice so mi definitivno najbolj všeč in so pri meni na prvem mestu najlepših rož.
Potem pa so še orhideje, gerbare, sončnice, lilije, narcise, hibiskus in verjetno sem katero še pozavila omeniti.
Potem pa so še orhideje, gerbare, sončnice, lilije, narcise, hibiskus in verjetno sem katero še pozavila omeniti.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Tko za u stanvanje so mi najboljš kkšni hudi kaktusi al pa palme pa orhideje, od rezanih rož so mi pa najbl všeč kkšne strelicije pa kale pa marjetke pa dišeče ciklamce, zvončki in kronce, pa tulipani ........pa seveda vrtnice, ki jih največkrat dobim od darlinga.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov