recikliran papir/reciklaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
težko se je izogniti vsem prošnjam in pozivanju, za lepše okolje, in med te spada tudi reciklaža papirja.
tako, da me zanima, če reciklirate in kupujete izdelke iz recikliranega papirja?pa tudi če mogoče veste, kje se da kupiti zvezke, bloke, adresarje iz takšnega papirja?
tako, da me zanima, če reciklirate in kupujete izdelke iz recikliranega papirja?pa tudi če mogoče veste, kje se da kupiti zvezke, bloke, adresarje iz takšnega papirja?
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
http://24ur.com/novice/slovenija/pametn ... njaki.html
Kaj pravite na nove smetnjake?? Meni kr oky to zgleda, sam bomo vidli kko se bo obneslo..
Kaj pravite na nove smetnjake?? Meni kr oky to zgleda, sam bomo vidli kko se bo obneslo..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men se zdijo teli zabojniki super ideja.pa po moje,bi moral tisti,ki ne ločujejo odpadkov plačevat več za odvoz smeti,kot tisti ki jih.
torej,mi ves odpadni papir nosimo v smetnjake za papir.te zavezke iz recikliranega papirja pa se dobi že v skoraj vsaki papirnici
torej,mi ves odpadni papir nosimo v smetnjake za papir.te zavezke iz recikliranega papirja pa se dobi že v skoraj vsaki papirnici
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Odpadke ločujemo že kar nekaj let. Ločeno se zbira papir, steklo, plastika, pločevinke, kosovne odpadke, nevarne odpadke.
Strinjam se s tistimi, ki trdite, da bi tisti, ki odpadkov ne ločujejo, (jim je pa to omogočeno), morali plačevati več.
Strinjam se s tistimi, ki trdite, da bi tisti, ki odpadkov ne ločujejo, (jim je pa to omogočeno), morali plačevati več.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ja mi tudi ločujemo (doma) odpadke.. pač biološki odpadki itak za kompost, pa pol papir, steklo, plastiko in kovinske zadeve.pol pa vse to odpeljemo na biološki otok. ko se navadiš ti postane čudno metat vse v en koš 

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Ampak nekaterim je vseeno.
Ali pa se jim ne da iti do ekološkega otoka, da bi naredili nekaj dobrega za naravo in posledično tudi zase ...
In pa še vedno jih preveč misli, zakaj bi smeti nosili nekam, če pa plačujejo, da jim jih odpeljejo izpred vrat.
Vsi bi morali pred hišo imeti več smetnjakov za ločevanje odpadkov.

In pa še vedno jih preveč misli, zakaj bi smeti nosili nekam, če pa plačujejo, da jim jih odpeljejo izpred vrat.
Vsi bi morali pred hišo imeti več smetnjakov za ločevanje odpadkov.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
To je tako grozno, da je ljudem dejansko res vseeno in se jim ne da, ker imajo "pomembnejše delo" kot pa ločevanje odpadkov.
Po moje so res premalo strogi glede tega. 

Worship me or walk away.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Mi že dolgo ločujemo odpadke, zvezke iz recikliranega papirja pa sem kupovala že v srednji šoli in pol na faxu. Sicer so bli res dragi, a sem jih imela veliko raje kot tiste iz navadnega papirja. Še danes nosim beležko iz recikliranega papirja skozi naokoli.
Me pa grozno moti, da nisem še v nobeni trgovini zasledila smetnjaka za dom s tremi razdelki (tako kot v avstriji) ali več. Trenutno ločujem odpadke po vrečkah pod umivalnikom, kar je skrajno nepraktiš. Da bi mela razstavo 3h ali 4h smetnjakov v kuhinji me pa tudi ne navdušuje.

Me pa grozno moti, da nisem še v nobeni trgovini zasledila smetnjaka za dom s tremi razdelki (tako kot v avstriji) ali več. Trenutno ločujem odpadke po vrečkah pod umivalnikom, kar je skrajno nepraktiš. Da bi mela razstavo 3h ali 4h smetnjakov v kuhinji me pa tudi ne navdušuje.

Imaš, da me vikaš!
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov