Recesija - kako se spopasti z njo

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

OdgovorNapisal/-a Mahagonij » 27. Apr. 2009 14:06

puma napisal/-a:strokovnjaki iz ekonomije? :lol: ... na podlagi mnenj, ki sem jih prebrala na tem forumu ne bi niti enga imenovalai za strokovnjaka iz ekonomije... če si tretji letnik ekonomskega faks ali če nekje prodajaš rožice, še te to ne naredi strokovnjaka ... hehe
Ravno to je najbolj zalostno. Da ne rabis bit noben strokovnjak pa si povsem izven njene lige, ker zenska res nicesar ne ve.
puma napisal/-a:kar se puprple tiče ... mislim, da je ta neki kvazi očitek, češ da njeno mnenje ni dovolj podkovano totalni absurd ...
Oh saj je ne sodim po pomanjkanju uradnih dokazil o ekonomskem znanju, jo lahko kr po njenih idejah samih.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

OdgovorNapisal/-a Maya19 » 27. Apr. 2009 14:24

*purple* v vsaki (no ajde v skoraj vsaki) temi nabija, da se ne spušča na tak nizek nivo, kot nekatere ostale,ampak s tistim postom na prejšnji strani pa je padla tak nizko, da...eh.Tako bo spet našla nek izgovor, da se je morala branit in nevem kaj vse. Braniš oz. svoje napišeš lahko tudi na lep način.
Jaz recimo nimam nikakršnega problema z njo, razen na živce mi je šlo, da nas je nekatere v temi o živalih napadala in označevala kak nimamo rade svojih mačk in da smo neodgovorne, ker spuščamo živali tudi ven, sama dela pa enako. Puma no ti ko si trenutno purpelina odvetnica, povej mi kako naj osebo, ki nekaj piše in nekaj kritizira, sama pa dela enako(ampak za sebe najde kup izgovorov zakaj si ona to lahko dovoli, me pa ne) naj jemljemo resno? No recimo ta dva primera ko sem že zgoraj napisala:1.skos piše kako se ona ne spušča na tak nizek nivo, da koga žali ipd., potem pa napiše tak post, ki je podn od podna;2.mene in še ene druge je označila za brezčutne osebe,ki svojih mačk nimamo rade, ker jih spuščamo ven in o tem že nabija skozi celo temo, sama pa dela enako, vendar s to razliko, da ima mačko spuščeno zunaj sred glavnega mesta, me pa na podeželju.

Mene ne moti, če ona napiše svoje mnenje, pa zaradi mene v vsaki temi na tem forumu in tudi če o določeni temi nima pojma, zmoti me samo to, da je dvolična. Piše kako ona tega ne dela in se lahko na normalen način 'pogovarja', potem pa vseeno začne žalit nazaj. In pa če se neka oseba po nekaj straneh kregarije z njo odloči, da se ne misli več prepirat z njo in ji to tudi tako napiše, gospa *purple* pride ven s takimi, da nam je zdaj zmanjkalo argumentov in se zato 'umikamo' z debate.

Pač samo par primerov z moje strani. Lahko bi zdaj tudi napisala nekaj stvari o ostalih uporabnicah s katerimi sem prišla v 'konflikt', ampak tudi v tej temi se spet vrti vse okoli *purple* :roll: . Pa ne rečem, da je ona kriva, ker je tu res skoraj edina pisala o recesiji in kaj bi lahko proti njej naredili.

Drugače pa mene oz. nas doma še recesija tudi ni doletela, tako da kaj dost o tej temi nimam za povedat. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

OdgovorNapisal/-a *mala* » 27. Apr. 2009 14:29

*purple* napisal/-a:zasledila sem, da ima od ene vrlo pametne uporabnice, ki je vztrajno komentirala moje stanje s šolo, mama narjeno samo osnovno šolo.se pravi si se delala norca iz svoje mame?mene bi blo sram!rajš bi se v zemljo ugreznla, kot svojo mater neposredno vlačila po forumu.V lastno skledo si pljunla, ne morš vrjet!

Kak si ti pametna...ti kar škod. Moja mama še možnosti ni imela jit v srednjo šolo, ti si jo imela! Pred 30 leti ni imel vsak take možnosti jit naprej v šolo, kot sedaj.

Pa mimogrede, nimam nič proti ljudem z osnovno šolo, imam pa proti teb, ne ker nimaš osnovne šole, ampak ker si preprosto neumna! Simple as that!

puma- si upaš rečt, da je sončk več žalila v tistem postu kot *purple* v njenem zadnjem?

Mahagonij- super povedano.
Me zanima komentar na tvoja posta od velecenjene purple.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

OdgovorNapisal/-a Mimi_M » 27. Apr. 2009 14:34

Pa to ni res...ko ste otročji, :lol:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a Maya19 » 27. Apr. 2009 14:37

Mimi_M napisal/-a:Pa to ni res...ko ste otročji, :lol:

Samo smo res ja.Se popolnoma strinjam,ampak včasih se ne moreš zadržat, ko vidiš napisane take gluposti :roll: .

No sem pozabila napisati, da se tudi jaz strinjam s tem kaj je napisal Mahagonij.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

OdgovorNapisal/-a *mala* » 27. Apr. 2009 14:38

Mimi_M napisal/-a:Pa to ni res...ko ste otročji, :lol:

To je pa zato, da na forumu damo to iz sebe ven, da smo v RL resni :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

OdgovorNapisal/-a Mimi_M » 27. Apr. 2009 14:42

Otročji zato, ker nihče ne odneha in nabijate o stvareh, ki nimajo s temo nič skupnega.
Drgač sem jst čist za otročje RL :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

OdgovorNapisal/-a a_pikica_a » 27. Apr. 2009 14:56

Jaz nimam ničesar proti manj izobraženim, ničesar. Samo proti *purple*. Zakaj?

Ker ona ne loči mnjenja od dejstev, in če ji nekdo večkrat sprva na lep način pove, da pač to tako ne gre, se krega še naprej in vstraja, ker to je tako in pika brez vsakršne argumentacije. Ali pa ti pribije, da vsaj ona mačk ne pobija, ker nima ničesar več za povedat.

Zato pa gre na k. skoraj celemu forumu. Ne, ker nima izobrazbe.
In ja, če pribije, da je faks itak samo kakavček in kavč, imamo mi, ki smo na faksu in se trudimo, celo pravico ji vrč pod nos njeno 'ne-' izobrazbo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

OdgovorNapisal/-a puma » 27. Apr. 2009 14:57

*mala* napisal/-a:
puma- si upaš rečt, da je sončk več žalila v tistem postu kot *purple* v njenem zadnjem?

:lol:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a KiLLyKa » 27. Apr. 2009 15:16

Kje ste ble pa ko se je tole žaljenje/podjebavanje/posmehovanje dogajalo? LOLale ste za računalnikom, tko da sam ne se oglašat o tem koga je purple žalla v zadnjem postu, ker lahko pol leta tle žali kogar hoče, glede na vse kar ste že njej zmetal naprej pa jo podjebaval:

Jochie napisal/-a:
*purple* napisal/-a:aja, ko bom stara pa 37 let me pa definitivno ne bo na forumu in definitivno ne bom na taki otročji ravni kot si ti! :lol: Bom počela primerne stvari svoji starosti.

končevala maturitetno nalogo, kajne? :D

lubica, če bi jaz s spodnjo glavo razmišljal in z zgornjo scal, bi srednjo šolo prej spacal kot ti...
:wink:

Jochie napisal/-a:zatorej mečem kost urednikom, da bi bilo pametno plačati purple za njene poste, cosmoforum bo naprej najboljši, purple bo pa imela za jogurt in burek!

a_pikica_a napisal/-a:Pa še zanimivost- *purple* imaš narejeno OŠ, pa ti malo del odgovarja (Priznam, da). Kam sploh misliš da boš prišla, če boš blatila tiste s šolo in vihala nosove nad deli? Vrjamem, da nismo vsi za vse, sam ti si pa res smešna. Me res zanima, kje boš pri 37.ih. Vrjetno pisala seminarsko za maturo

Pa še 30 vsaj... jih lahko najdem, sam se mi trenutno ne da iskat... zdej se pa še aprej obešite na njen KAO žaljiv post tle notr :roll:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

OdgovorNapisal/-a a_pikica_a » 27. Apr. 2009 15:20

^^ Mislim, da sem razložila, zakaj take reakcije.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

OdgovorNapisal/-a lelija » 27. Apr. 2009 15:52

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 29. Apr. 2009 0:38, skupaj popravljeno 1 krat.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

OdgovorNapisal/-a sončk » 27. Apr. 2009 16:03

In kaj je tle nenormalnega? To, da mam izkušnje s samomorilskimi osebami in da sm jim že dostim pomagala vn iz tega sranja? Da mam izkušnje z raznoraznimi finančnimi dodatki in da sm ji povedala, da nej vloži prošnjo? Da mam izkušnje s tipi, nenazadnje?

Sori, ampak men je človek, ki napiše "oh ne, pol se bom pa ubila :( :cry: " navadn attention whore in človek, k se raj ubije, kot da bi prosil starše za denarno pomoč, navadn kreten. In človek, ki moj post vidi kot neizmerno nesramen, navaden naivnež.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a Maya19 » 27. Apr. 2009 16:27

Mislim *purple* se pol toliko ne sekira kaj se piše o njej, kot pa KiLLyKa in lelija-njeni odvetnici :lol:

Sej se pa zna sama branit in če ji kaj ne paše bo že sama povedala, al ne?

Aja in pa KiLLyKa, *purple* redno zagotavlja, da se ne spušča na tako nizko raven, da bi koga žalila, zato me vedno znova preseneča ko dejansko vidim en tak glup post kot ta njen zadnji v tej temi.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a KiLLyKa » 27. Apr. 2009 16:33

Ti se pa mal umir s svojimi nazivi, k nisi nobena cvetka.
In če se lahko druge po gobcih vlači že mesce, lahko tud jst napišem kaj si mislm o tem početju, pa če se ti na glavo postavš tle. Gre se za PRINCIP kako se tle nekoga obtožuje zarad enga posta. Kje ste se oglašale, ko so se svinjarije o prpl pisale? Da kako to ni kul in to ni dobr in da to je absurd in podn in kako se lahko tko žali in nevemkaj??
Pa kdo mislš da si, da mi boš govorila kdo sm jst in kaj jst počnem?
Suck on a lollipop pa legice posprav, pol se pa name spravli s svojimi analizami.
Definitivno pa, če bi že mogla izbirat, raj odvetnica od prpl, k pa od kerekol druge tle gor. Ker ste podn od podna, ena tema se ne more normaln razvit, brez da bi se en vanjo utaknu! Jadnice res.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov