*purple* v vsaki (no ajde v skoraj vsaki) temi nabija, da se ne spušča na tak nizek nivo, kot nekatere ostale,ampak s tistim postom na prejšnji strani pa je padla tak nizko, da...eh.Tako bo spet našla nek izgovor, da se je morala branit in nevem kaj vse. Braniš oz. svoje napišeš lahko tudi na lep način.
Jaz recimo nimam nikakršnega problema z njo, razen na živce mi je šlo, da nas je nekatere v temi o živalih napadala in označevala kak nimamo rade svojih mačk in da smo neodgovorne, ker spuščamo živali tudi ven, sama dela pa enako. Puma no ti ko si trenutno purpelina odvetnica, povej mi kako naj osebo, ki nekaj piše in nekaj kritizira, sama pa dela enako(ampak za sebe najde kup izgovorov zakaj si ona to lahko dovoli, me pa ne) naj jemljemo resno? No recimo ta dva primera ko sem že zgoraj napisala:1.skos piše kako se ona ne spušča na tak nizek nivo, da koga žali ipd., potem pa napiše tak post, ki je podn od podna;2.mene in še ene druge je označila za brezčutne osebe,ki svojih mačk nimamo rade, ker jih spuščamo ven in o tem že nabija skozi celo temo, sama pa dela enako, vendar s to razliko, da ima mačko spuščeno zunaj sred glavnega mesta, me pa na podeželju.
Mene ne moti, če ona napiše svoje mnenje, pa zaradi mene v vsaki temi na tem forumu in tudi če o določeni temi nima pojma, zmoti me samo to, da je dvolična. Piše kako ona tega ne dela in se lahko na normalen način 'pogovarja', potem pa vseeno začne žalit nazaj. In pa če se neka oseba po nekaj straneh kregarije z njo odloči, da se ne misli več prepirat z njo in ji to tudi tako napiše, gospa *purple* pride ven s takimi, da nam je zdaj zmanjkalo argumentov in se zato 'umikamo' z debate.
Pač samo par primerov z moje strani. Lahko bi zdaj tudi napisala nekaj stvari o ostalih uporabnicah s katerimi sem prišla v 'konflikt', ampak tudi v tej temi se spet vrti vse okoli *purple*

. Pa ne rečem, da je ona kriva, ker je tu res skoraj edina pisala o recesiji in kaj bi lahko proti njej naredili.
Drugače pa mene oz. nas doma še recesija tudi ni doletela, tako da kaj dost o tej temi nimam za povedat.