Preureditev sobe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
moja sba izgleda nekako tako: ena stena je živo rumena, druga živo zelena, tretja živo rdeča, četrta pa bela, vendar po celi steni visijo uokvirjene slike. imam veliko okno in balkonska vrata, tako da je dovolj svetlobe v sobi, zato imam pohištvo v črni barvi.
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Zdaj, ko pomislim...moj bivši je meu noro lepo sobo. Bla je taka mala, kot praviš, da jo imaš ti..na levo notr je meu na leseni plošči jogi (fotona varianta) - pač more bit malo višje, ne ravno na tleh, zaradi kroženja zraka..naravnost pa je imeu pisalno mizo in veeeliiiko okno, obleke pa kar na policah na levi steni..pa knjige itd. Nobenih omar. Na stenah je imeu neke kitajske slike, ki si jih je od tam prinesu - na eni je biu tiger. Na stropu pa so ble zvezdice..
- vestina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
Čaw
Ker imam eno vprašanje v zvezi s sobo, sem spet malo obudila to temo
U bistvu rabim eno pomoč. Jaz imam sobo v kombinaciji bukev-bela. Zdaj sem dobila en kos pohištva ki mi je fuuul všeč. Vendar je problem, da ne paša v mojo sobo, ker je temno rjave barve (ja pri določenih stvareh znam zelo komplicirat ). Ko sem razmišljala, kaj naj naredim, sem se spomnla, da mi je enkrat nekdo razlagal o tem, da je svoje pohištvo enostavno prelepil. Mislim da je blo govora o tem, da obstajajo neke posebne tapete za pohištvo.
Ali ima kdo izkušnje s takimi tapetami? Ali jih je težko prilepiti, ne da bi pri tem ostal spodaj zrak?
Vsakega nasveta, izkušnje, mnenja bom zelo vesela. Če pa veste še približno ceno, pa toliko bolje hvala že v naprej
Ker imam eno vprašanje v zvezi s sobo, sem spet malo obudila to temo
U bistvu rabim eno pomoč. Jaz imam sobo v kombinaciji bukev-bela. Zdaj sem dobila en kos pohištva ki mi je fuuul všeč. Vendar je problem, da ne paša v mojo sobo, ker je temno rjave barve (ja pri določenih stvareh znam zelo komplicirat ). Ko sem razmišljala, kaj naj naredim, sem se spomnla, da mi je enkrat nekdo razlagal o tem, da je svoje pohištvo enostavno prelepil. Mislim da je blo govora o tem, da obstajajo neke posebne tapete za pohištvo.
Ali ima kdo izkušnje s takimi tapetami? Ali jih je težko prilepiti, ne da bi pri tem ostal spodaj zrak?
Vsakega nasveta, izkušnje, mnenja bom zelo vesela. Če pa veste še približno ceno, pa toliko bolje hvala že v naprej
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Feng Shui razlaga, da mora biti postelja obrnjena tako, da boš imel noge proti severu, glavo pa proti jugu. (Zaradi pretoka energije)
Pa stati bi morala tako, da imaš, če ležiš v njej, pogled tako na vrata kot na okno (sicer boš imel rahlejši in slabši spanec, ker boš v strahu, ker nimaš vsega pod kontrolo).
Prav tako ni dobro imeti postelje direkt med vrati in oknom. Tako zaradi fizičnega prepiha, kot tistega energijskega.
Imaš, da me vikaš!
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov