poslikava sten/vzorci za stene [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- curlly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: ..in the sky..
waau fuul dobr najlepša hvala vsem!!! bom šla vse te trgovine pregledat jupiii hehe ste mi prov dan polepšale heh
leychy jst tud ne upam sama barvat jao kk bi to zgledal pol
bom šla tud jst za te barve pogledat tja, sam k jst bi pa vijolčno barvo pa upam da dobr izpadl vse skup..
res še enkrat hvala vsem za te info.!
papa,
curlly
leychy jst tud ne upam sama barvat jao kk bi to zgledal pol
bom šla tud jst za te barve pogledat tja, sam k jst bi pa vijolčno barvo pa upam da dobr izpadl vse skup..
res še enkrat hvala vsem za te info.!
papa,
curlly
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
birikina napisal/-a:če nočeš kiča......si dej na steno narisat kitajsko črko.....z enim pomenom, ki ga boš vedla lahko samo ti tko bol na veliko pa je
Jz sem tud nekej podobnega enkrat hotela počet..idejo sem mela sicer čist fajn, sam potem se mi ni ljubilo izpeljat do konca.. Namreč, sem mela pač neko majčko s kao kitajskimi črkami, pa mi je bla ena všeč in sem si sama nardila šablono, potem pa mal risala in barvala po stenah. Sej pravim, mam kakšne 3, 4 slikce, več se mi pa ni dal..
- PikKaPoOka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2007
sem studentka zadnjega letnika likovne smeri in nudim poslikave sob z akrilnimi barvami, informacije na yackmanii@yahoo.com
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
ja, jst mam tudi dve vijolčni steni (dve marelični) pa sm šla kr naročit barvo. oče, se s tem ukvarja, je mel doma en katalog z barvami in sm si izpisala šifro pa so mi jo pol v trgovini zmešal.
plus to, da sm si pol sama poslikala eno vijolčno steno (nad posteljo) in pa eno marelčno (pri mizi) z nekmi abstraktnimi vzorci s srebrno barvo (sm jo v cityparku kupila, so mi tud zelo prijazno svetoval =)). pa morm rečt da kr fajn popestri. sam problem, bo ko bom hotla kej prebarvat.. bo verjetno te moje umetniške navdihe nemogoče prekrit
plus to, da sm si pol sama poslikala eno vijolčno steno (nad posteljo) in pa eno marelčno (pri mizi) z nekmi abstraktnimi vzorci s srebrno barvo (sm jo v cityparku kupila, so mi tud zelo prijazno svetoval =)). pa morm rečt da kr fajn popestri. sam problem, bo ko bom hotla kej prebarvat.. bo verjetno te moje umetniške navdihe nemogoče prekrit
Ti ne veš.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov