Pohištvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
^^ js sm celo tako lazy, da razen knjig, sploh nimam nekih zadev po policah.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Sej pri men tud knjige največ zavzamejo AMPAK mene moti prah ki se nabere gor in potem vlečem dol po eno pa eno knigo brišem.... Če so pa v škatlah s pokrovi pa pol redkeje pride prah not pa sam parkrat letno brišem prah. Aja, js sm ful aklih na prah drugač ja, vse fascikle pa to kar mam brišem po enga pa enga. V ostalih škatlah mam pa hardware, pisalniški material itd (sovražim če to na mizi leži, cjooo). Enako mam v kopalnici stvari po škatlah pa v omari. In mi je ta sistem res pisan na kožo.
Tule pa zdej ko bo plača via Ikea pa si bom mal različnih barv nametala ladlce not, da bo bolj funky
Recimo takele škatle se mi dopadejo:
Pa da so različnih barv pa velikosti, da je bolj razgibano.
Aja pa študiram da bi si tud kaj takega dala še v sobo, te stvari so mi noro všeč:
Ampak tak da bi bla cela okranjclana s povštri itd. da bi mela funkcijo kot bolj chillax place al pa kot sedežna za goste.
Še ena stvar ki se mi pa noro dopade, so pa te visoke pojsle ko si spod lahka nardiš dnevno sobo ali karkoli. Pač, če maš majhen plac gradiš v višino. Ena kolegica ma tak urejeno in je ful dobr: klik
Tule pa zdej ko bo plača via Ikea pa si bom mal različnih barv nametala ladlce not, da bo bolj funky
Recimo takele škatle se mi dopadejo:
Pa da so različnih barv pa velikosti, da je bolj razgibano.
Aja pa študiram da bi si tud kaj takega dala še v sobo, te stvari so mi noro všeč:
Ampak tak da bi bla cela okranjclana s povštri itd. da bi mela funkcijo kot bolj chillax place al pa kot sedežna za goste.
Še ena stvar ki se mi pa noro dopade, so pa te visoke pojsle ko si spod lahka nardiš dnevno sobo ali karkoli. Pač, če maš majhen plac gradiš v višino. Ena kolegica ma tak urejeno in je ful dobr: klik
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sej lahko navadne škatle kupiš (oz bele) in pol s servietno tehniko (decoupage al kaj je že) nalimaš gor poljubne zadeve.
al pa kupiš akrile in sama potiskaš. tehnika s krompirjem se v bistvu ful obenese
al pa kupiš akrile in sama potiskaš. tehnika s krompirjem se v bistvu ful obenese
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ja sam pol nimam izgovora da moram v Ikeo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
In jih bom tud kmal mela + še nekaj ladlcov pa še eno nočno omarico. Tega pa res ne znam sama nardit
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
ja to pa es ne moreš...tako da ni druge kot da greš v ikeo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
^^Sexy chair is being sexy (Ne vem zaka sm se zdej spomnala kak je Cartman na spelling bee contest črkoval c-h-a-r-e )
Men se pa drugač take pojsle noro dopadejo
... ampak ker sem praktiš niti ne razmišljam da bi mela tako, ker more ful noro bolet če se kam butneš z nogo. Al pa glavo, whatever. In js bi se mnda vsak dan ene 7x
Men se pa drugač take pojsle noro dopadejo
... ampak ker sem praktiš niti ne razmišljam da bi mela tako, ker more ful noro bolet če se kam butneš z nogo. Al pa glavo, whatever. In js bi se mnda vsak dan ene 7x
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov