Opremljanje stanovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tele nalepke za stene so kooonc hude Totalno všeč!
Sama sem drugače zelo navdušena nad tapetami za v kuhinjo in res upam, da bova midva dala tole delat.
Sama sem drugače zelo navdušena nad tapetami za v kuhinjo in res upam, da bova midva dala tole delat.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Te so tudi hude.
Js ce prepricam mami, da mi pomaga pri financiranju, si jih nabavim.
Js ce prepricam mami, da mi pomaga pri financiranju, si jih nabavim.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Lejla86 napisal/-a:Jst vsakmu, k me vpraša, kam nej gre pohištvo iskat, sam še Ikeo svetujem...
mja pa sej gledam tle neki po spletni strani pa mi tuk ni ušeč spletna stran..jst bi u celoti gledala sobe..ne pa da bi po delih sestavlala..al pa pač ne vdim kje je to
Angel girl- tut te so hude ja..
Sam so drage te nalepke..sam bi jih mela..sej se bliža my b-day
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Sej ko greš v Ikeo, maš v salonu že sestavljene sobe...kosi so pa itak po kolekcijah,tko da si sama prilagodiš in vzameš točno to, kar rabiš. Men tak sistembolj ustreza, kot pa da grešv enega izmed salonov pohištva v Sloveniji pa tam kupiš sestavljene spalnice/kuhinje itd. Ker mi zihr pri nobeni ne bi blovse všeč. Ikea ti pusti dost "svobode",se mi zdi. Drgač pa kokr komu paše. Aja, pa to kar je na netu še polovica ni od tistega, kar majo na zalogi...
-
Ja sej to jstuse štekam kr si napisala sam tkole k brskam po netu je dokaj neurejeno..pač po delih pa tut ne vem kako bi skup spadalo..a veš će maš pa sobo skupi dano pa je učas tut po delih pa pač zberš kar ti paše to sm misla..sicr tut men ni ušeč da je taka k je pa kupš..u celoti, brez izvirnosti
Ma škoda k je ni u sloveniji...bi pa ful šla rada pogledat tja..mogoče jih pa nasirjem..
Ma škoda k je ni u sloveniji...bi pa ful šla rada pogledat tja..mogoče jih pa nasirjem..
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Damyanchyka napisal/-a:Omg kuk hude nalepke..jst si sobo štimam..u dveh mescih naj bi jo mela..sicr ni neki velka 13,5m/2...pa iščem tko postlo 140/200..pa bi mela sobo k spalnca varianta..pa težko najdeš kej tazga u takih merah, k tut omare so thjuč variante...a kira kej ve kam nej pokukam..sicr sm bl k ne gledala u rutarju..pač zamisli pa to..
Jst sem si letos tud na novo opremla sobo. Vzela sem pa pri Alplesu. Sicer je mal dražje, ampak zgleda pa ful lepo in tud kvalitetno je. Najbolj mi je pa všeč blo to, da sem zmerla sobo, nesla v lesnino in so mi lepo zrisal, kakšna postavitev bi bila najbolj ustrezna. Ker moja soba ma zelo specifično "sestavo" in se ne morem lih zmišljevat. So mi pa tko zrisal, da mam še ful placa v sobi in ne zgleda natlačena, čeprav mam notr posteljo 120x200 in 3 enodelne omare in eno dvodelno omaro. Zraven pa še pisalno mizo in en predalnik. Pa mam tud sobo veliko ene 12-13 kvadratov. Pa lohk se ful zmišljuješ, kere elemente bi imela, kolk globoke omare, kakšna vrata od omare, itd. Jst sem poj vzela še police za na steno iz programa dnevnih sob, ki so pa v istem materialu kokr spalnica in zgleda kot da bi ble tud del kompleta Uglavnem, jst sem ful zadovoljna, v omarah mi prostor ostaja, prej sem mela pa vse zgužvano pa še soba je zgledala zelo natlačena. Zdj mam pa plac še za kšno mizico Pa fajn je še to, da ti pridejo vse skup zmontirat. Ker majo to oni precej hitrej, kokr da se bi doma matral s tem.
-
oooo maychy ful ti hvala za tale nasvet..bom probala tukile k sm na spletni strani vidla da je možnost da daš podatke pa to kr prek neta pa ti nariše arhitetk oz krkol pač nardi tenkju
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Alples ubistvu prodaja samo prek Lesnine in pomoje še ene par drugih prodajalcev. Ker svoje prodaje že en čas nimajo več. Pomoje je še najbolš it v Lesnino, pa ti tam zrišejo, lohk se zmišljuješ, pol ti pa še pokaže barvno sliko kako naj bi zgledalo v končni fazi. Izris je bil zastonj. So pa Alplesove cene kar mal višje, samo dobiš pa res kakovostno. Pa če nad 400 evrov naročiš (kar je itak takoj), maš zastonj prevoz in montažo. Pa jst sem ful hitr dobila, v 10 dneh. Plačala sem pa 1500 evrov za komplet vso opremo. In ja, treba je zelo natančno zmert, ker men pride do milimetra natančno sestavljeno Pa še na gotovino maš 5 % popusta, kar se pr višjem znesku že kr pozna. Ob naročilu itak plačaš samo 10 % akontacije, ostalo pa ko dobijo robo. Če bi kera hotla slikce vidt, nej mi pa javi
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Angel girl napisal/-a:Tele nalepke za stene so kooonc hude Totalno všeč!
joj, tole zna preveč agresivno izpast ...
ja, sej blazno lepo zgleda, ampak moraš res pametno izbrat, da ti ne bo vsakodnevni glavobol
-
tracie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Angel girl napisal/-a:Tele nalepke za stene so kooonc hude Totalno všeč!
O joj, kako velika kavna zrna To je pa res namenjeno bolj posebnim situacijam. Pri teh tapetah me moti gigantski motiv, nekako tako, kot tale lonec.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
ta me je pa res navdusla
http://www.miraentuinterior.com/index.p ... rticulo=84
hmm...ce se to ne da v nase kraje narocit, si jo bom pa sama narisla na steno
http://www.miraentuinterior.com/index.p ... rticulo=84
hmm...ce se to ne da v nase kraje narocit, si jo bom pa sama narisla na steno
I love SISLEY& RW
-
Oki men je mami za brzdy oblubila nalepko k si jo zberm..auiii..zdej me pa zanima če ma kdorkol kako izkušnjo z njim, se da to kje pr nas dubit, kako je s tem k naročiš prek te spletne strani, krkol..dankešun
http://www.miraentuinterior.com/index.p ... tegoria=04
http://www.miraentuinterior.com/index.p ... tegoria=04
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
vidim, da sem vas full zrajcala s tem linkom (http://www.miraentuinterior.com/)... no tud mojga fanta sem navdusla, da bova kaj takega imela in sva se malo pozanimala kako je pri nas... stena mora biti gladka, ne sme biti prasna barva prvo kot prvo... lahko ti nalepko naredijo tudi tisti ki delajo car tatoo, ker imajo take masine... ti so delali tudi za razne lokale z nalepkami na steni... midva bova o tem dejansko razmisljala kaj vec cez kak mesec ali dva (ko bodo stene pobarvane) tako, da bom lahko sele takrat dala bolj sigurne namige..
-
Sam nobenga ne poznam k se s tem ukvarja, pa pomoje bi tut cenej tkole pršlo če bi kdo narisu al krkol..
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]