Opremljanje stanovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 427 prispevkov
• Stran 27 od 29
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
oo ja floribunda zelo luškano zgleda , za moj okus edino malo preveč črne
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kjut terasa
kopalnica za v bodoči vikend ob morju
malo preveč bele, ampak všečno
bi posvojila takoj:
kopalnica za v bodoči vikend ob morju
malo preveč bele, ampak všečno
bi posvojila takoj:
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
^ ful luskane slikice
jaz ful rada opremljam stanovanje in mi je pomembno da lepo zgleda. ne rabi bit drago samo da je meni vsec. ful sem rada v ikei, ali pa kaksne stare kose predelam - oz recem tatti ker lih za zagat in brusit mi ni, pobarvam potem na koncu pa jaz. upam da mi uspe ta mesec prenovit sobo.
aja imam eno vpr. do zdaj sem vedno ko sem slikala po steni naredila to s sablono (mi ni vsec ce je pacasto), pa me zanima -- ce je kaksna ze poskusla -- ce bi npr si projektor na zid nastimala in sla kar risat brez sablone, bi bilo tudi pacasto ane?
jaz ful rada opremljam stanovanje in mi je pomembno da lepo zgleda. ne rabi bit drago samo da je meni vsec. ful sem rada v ikei, ali pa kaksne stare kose predelam - oz recem tatti ker lih za zagat in brusit mi ni, pobarvam potem na koncu pa jaz. upam da mi uspe ta mesec prenovit sobo.
aja imam eno vpr. do zdaj sem vedno ko sem slikala po steni naredila to s sablono (mi ni vsec ce je pacasto), pa me zanima -- ce je kaksna ze poskusla -- ce bi npr si projektor na zid nastimala in sla kar risat brez sablone, bi bilo tudi pacasto ane?
- floribunda
- Cosmopsiho
ma pomojem se s projektorejem kr da. odvisno kolko mirno roko maš in kolko izkušenj z risanjem.
naštimaš projektor, očrtaš s svinčnikom in pobarvaš. svinčnik lahko itak zradiraš s sene, samo dobro radirko mej, da ne boš stene preveč posvaljkala (tiste radirke, ki se malo drobijo, ne preveč gumijaste)
naštimaš projektor, očrtaš s svinčnikom in pobarvaš. svinčnik lahko itak zradiraš s sene, samo dobro radirko mej, da ne boš stene preveč posvaljkala (tiste radirke, ki se malo drobijo, ne preveč gumijaste)
- floribunda
- Cosmopsiho
tale mansarda je awesome.
takoj bi posvojila
takoj bi posvojila
- floribunda
- Cosmopsiho
Tole bo prišlo prav predvsem primorkam.
Vse možne zavese, povštri, odeje, skratka vse domače tekstilije dobite v trgovini DOMEK v Kopru.
Vse možne zavese, povštri, odeje, skratka vse domače tekstilije dobite v trgovini DOMEK v Kopru.
- floribunda
- Cosmopsiho
Do 23. decembra si lahko v prostorih Tobačne v Ljubljani ogledate POP UP dom, kjer svoje izdelke razstavljajo mladi slovenski oblikovalci.
Razstava je prodajne narave, če nimate idej za darila, je to odlična priložnost, da koga razveselite in se malo razgledate.
http://www.popupdom.si/
Razstava je prodajne narave, če nimate idej za darila, je to odlična priložnost, da koga razveselite in se malo razgledate.
http://www.popupdom.si/
Prvi neprebran prispevek • 427 prispevkov
• Stran 27 od 29
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov