Opremljanje stanovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
^^ enako...v Ikei sem bla pa enkrat in to je blo prvič in zadnjič...samo eno ogledalo za wc sva kupla tam...da bi pa v Ikei kupovala pohištvo za daljše obdobje mi pa sploh ne pride na pamet (dvomim, da bi tisto ta najcenejše tudi zdržalo za daljše obdobje, kar je pa boljšega, je pa dražje -tu se pa že raje odločim za preverjeno dobre znamke)
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*QueenBitch* napisal/-a:Jaz imam posteljo iz Ikee že več kot dve leti pa je super, pa tudi ni bila draga. Jogi mam pa dormeo in sem tudi zelo zadovoljna. Majo pa v Ikei velik nabor jogijev, daleč od tega da bi mel sam "pocenske". Vsi mamo različne izkušnje ampak jaz imam z Ikeo dobre, mam pol flata tm opremljenga pa vse štima. Medtem k sm bla pa nad Lesnino zlo razočarana.
Moraš vedet, da Lesnina prodaja različne blagovne znamke. Tako poceni, kot visoko kvalitetne. Če kupuješ samo poceni stvari bodo najbrž slabe, če kupiš recimo Alples sigurno ne bo slabo. Naša dva imata spodaj Alplesovo omaro v dnevni sobi že 23 let pa je še kot nova. To ne pomeni, da ni model že zdavnaj iz prodaje, ampak da je omara še vedno takšna kot je bila.
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
http://www.miraentuinterior.com/
misliš to?
mislim, da je bolj za ravne stene... ali se ti ne bo prileplo, ali pa bo nalepka bila valovita.
misliš to?
mislim, da je bolj za ravne stene... ali se ti ne bo prileplo, ali pa bo nalepka bila valovita.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Larćie° napisal/-a:Jaz pa premišljujem o nakupu postelje v IKEI pa me zanima če ima katera kakšne izkušnje, pa v to ceno 50eur je vključen tudi jogi??
Haha, to posteljo imava midva je zelo fina. Jogi imava pa tudi iz Ikee, ampak ni mišljen za 'precejšen del življenja', kot je ena napisala, ampak bolj za do takrat, ko bova nabrala za enega malo boljšega. Je zaenkrat povsem v redu.
Je pa res, da Ikeino pohištvo ni mišljeno za na dolgi rok, vsaj jaz ga ne bi jemala kot takega. Ok, mogoče kaka dražja zadeva, ampak tale postelja je pa take sorte, da ko jo enkrat sestaviš, je razstavit več praktično ne moreš in ni šans, da bi se z njo kam selil. Je bolj tako, kot je Floribunda rekla - cenovno ugodno pohištvo, pa zelo lepo na pogled.
Every rose has its thorn
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
No men osebno pa Ikea nikakor ni. Niti mi ni všeč njihovo pohištvo, še manj kvaliteta. Ok sej ne rečem, glede nakupa za kaj za na hiter, ampak, da bi s tem opremljala najino stanovanje, mi pa nikakor ni. Opažam pa, da dosti folka hodi v to trgovino, ampak nevem, ali jim je pohištvo res všeč, ali je res tako poceni, ali pa ljudje enostavno, ne polagajo posebne pozornosti na samo opremo stanovanja. Ja, različni smo si
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vsakemu svoje.
ampak v ikei lahko opremiš stanovanje tako fletno, da adijo pamet. najbrž temu botruje tudi dejstvo, da je pol njihovih dizajnov kopija res znanih oblikovalcev interierjev in industrijskih oblikovalcev.
meni je njihovo pohištvo všeč ravno zaradi preprostosti, ki omogoča 1001 možnost kombiniranja.
pa mi estetskost bivalnega prostora pomeni RES VELIKO.
ampak v ikei lahko opremiš stanovanje tako fletno, da adijo pamet. najbrž temu botruje tudi dejstvo, da je pol njihovih dizajnov kopija res znanih oblikovalcev interierjev in industrijskih oblikovalcev.
meni je njihovo pohištvo všeč ravno zaradi preprostosti, ki omogoča 1001 možnost kombiniranja.
pa mi estetskost bivalnega prostora pomeni RES VELIKO.
-
PooHika - Komunikatorka
Ja sej pravim, odvisno od okusa. Lahko pa da nekomu pač res to pohištvo oziroma dizajn ustreza, in se zaradi tega odloči za nakup v Ikei. Men osebno niit pod razno ni všeč, ker katerikoli kos pohištva pogledam, mi deluje, "kr neki".
Mogoče bi se za nakup odločila v primeru, da rabim nekaj začasno (za nekaj mesecev), pa kljub temu, rajši počakam kakšen mesec ali dva, da si naberem dovolj denarja, in kupim kar mi je všeč, in pa kar mi deluje malce bolj kvalitetno.
Mogoče bi se za nakup odločila v primeru, da rabim nekaj začasno (za nekaj mesecev), pa kljub temu, rajši počakam kakšen mesec ali dva, da si naberem dovolj denarja, in kupim kar mi je všeč, in pa kar mi deluje malce bolj kvalitetno.
- floribunda
- Cosmopsiho
sploh ne oporekam, razen temu, 'da je ikea za ljudi, ki svojemu stanovanju ne namenjajo posebne pozornosti'.
kar pač ni res
'kr neki' bi se dalo razložiti z znanim citatom 'Less is more', ki se nato navezuje na 'Form follows function', ki še danes veljata, kljub temu, da ju je Mies van der Rohe, arhitekt, kateremu se še dandanes klanjamo, izrekel že v 60ih.
samo kot možnost drugačnega razmišljanja o dizajnu
kar pač ni res
'kr neki' bi se dalo razložiti z znanim citatom 'Less is more', ki se nato navezuje na 'Form follows function', ki še danes veljata, kljub temu, da ju je Mies van der Rohe, arhitekt, kateremu se še dandanes klanjamo, izrekel že v 60ih.
-
PooHika - Komunikatorka
floribunda napisal/-a:sploh ne oporekam, razen temu, 'da je ikea za ljudi, ki svojemu stanovanju ne namenjajo posebne pozornosti'.
kar pač ni res
Nekako tako bi človek lahko rekel
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
no ko smo že pri ikeii. sicer nikoli še nisem bila ali česarkoli kupila, ampak: kako pohištvo prepelješ domov? ali imajo oni urejeno, da ti tudi dostavijo na dom, ali sam najameš tovornjak v slo, ki gre potem v graz? sprašujem predvsem za večje kose pohištva, ki ne gredo v avto.
drugače mi je dizajnersko ikea zelo všeč, ampak za mojo bodočo hišo je sigurno ne bi izbrala. mogoče kakšne omare, otroške sobe ipd. ki se hitro menjajo. pri kuhinjah in dnevnih sobah pa mora biti neka kvaliteta, da zdrži malo dlje.
drugače mi je dizajnersko ikea zelo všeč, ampak za mojo bodočo hišo je sigurno ne bi izbrala. mogoče kakšne omare, otroške sobe ipd. ki se hitro menjajo. pri kuhinjah in dnevnih sobah pa mora biti neka kvaliteta, da zdrži malo dlje.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- floribunda
- Cosmopsiho
mislim, da obstaja možnos dostave.
drugače je pa res vse minimalno na cm zapakirano. francosko postlo sva z dragim stlačla na zadnje zice puntota
kopalnice in kuhinje so pa v ikei (kolkor jaz vem) precej drage. cimra je za isti dnar dobila kuhinjo v sloveniji. marles.
drugače je pa res vse minimalno na cm zapakirano. francosko postlo sva z dragim stlačla na zadnje zice puntota
kopalnice in kuhinje so pa v ikei (kolkor jaz vem) precej drage. cimra je za isti dnar dobila kuhinjo v sloveniji. marles.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov