Opremljanje stanovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Mimi_M napisal/-a:Jaz sicer še nimam kakih posebej izoblikovanih načrtov, kako bo opremljena najina hiška, ampak vem pa, da si v kopalnici definitivno želim kotno kad, ker doma smo pred leti vrgli ven kad in jo zamenjali s kabino, jaz pa takooo pogrešam kad in men je tud pomembno, da si lahko lase umijem posebej, na robu kadi, kar v kabini zelo težko izvajam, hehe
V primeru, da bova imela oboje, tudi kabino, bo ta definitivno zidana, v tem smislu, da pozidaš dodatno steno, ki predstavlja eno steno kabine:
Vav lepo. Midva sva se zdaj obojestransko odločila za kad. Barvo ploščic pa tudi imava nekaj v stilu rdečega v mislih. Nekako temno - vinsko rdeče v kombinaciji z bež barvo.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
No tole varianto k je omenla Mimi_M načrtujema midva. Ful dobro pride.
No midva sva se odločla za poleg tega, še za kotno kad, ker je dovolj velik prostor.
Glede lesa in laminatov-pride lepo, ampak kaj takega js osebno ne bi uporabila v kopalnici.
(da se mi še kaki črvički kje "zaredijo" )
No midva sva se odločla za poleg tega, še za kotno kad, ker je dovolj velik prostor.
Glede lesa in laminatov-pride lepo, ampak kaj takega js osebno ne bi uporabila v kopalnici.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
les v kopalnici si predvsem tezko privoscis. prosti crvom obstaja 1001 premaz.
laminati meni osebno precej hladno delujejo.
laminati meni osebno precej hladno delujejo.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
Ma vse se da če se hoče, oz. če so želje, se lahka marsikaj naredi.
Laminati, les, čist odvisn od okusa.
Glede črvov-aja?? hvala za informacijo, vežda nisem vedela, da sploh obstajajo kakšni premazi
(se opravičujem, nisem vedela, da so tle zelo resne teme, pri katerih nekatere uporabnice vse resno vzamejo!)
Glede črvov-aja?? hvala za informacijo, vežda nisem vedela, da sploh obstajajo kakšni premazi
(se opravičujem, nisem vedela, da so tle zelo resne teme, pri katerih nekatere uporabnice vse resno vzamejo!)
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
TOM-Lady napisal/-a:No tole varianto k je omenla Mimi_M načrtujema midva. Ful dobro pride.
Tudi meni je super kabina na takšen način.
Les bi pa jaz imela edino na stropu.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
^^ aha..na stropu dobr pride ja..sploh če maš kakšno bl temno varianto kopalnice, se da to prov fajn skombinirat.
Teh kombinacij in vsega je toliko, da se kr težko odločiš kaj bi mel, glede na to, kaj vse ponujajo, pa naj si bo to od kuhinj do kopalnice, spalnic, ni da ni...
Je pa fajn, da že npr. v osnovi veš, kaj približno hočeš met, tako je potem, po mojem mnenju, dosti lažje se odločit. Pa men osebno je veliko pripomogl h temu, da si v kakšnem programu narišeš kakšno zamisel, malce lažje si vse skupaj predstavljaš. (No tk midva rešujema ta problem, kuhinja npr.trenutno imava narisano v dveh različno postavljenih kombinacijah).
Teh kombinacij in vsega je toliko, da se kr težko odločiš kaj bi mel, glede na to, kaj vse ponujajo, pa naj si bo to od kuhinj do kopalnice, spalnic, ni da ni...
Je pa fajn, da že npr. v osnovi veš, kaj približno hočeš met, tako je potem, po mojem mnenju, dosti lažje se odločit. Pa men osebno je veliko pripomogl h temu, da si v kakšnem programu narišeš kakšno zamisel, malce lažje si vse skupaj predstavljaš. (No tk midva rešujema ta problem, kuhinja npr.trenutno imava narisano v dveh različno postavljenih kombinacijah).
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz že vem, da bom prej parkrat znorela in šele potem ustvarila svojo popolno hišo. Že zdaj, ko sem samo svojo sobo preurejala, je bilo fuuuul dela s tem. Sanjsko hišo (torej mojo bodočo ) bom pa vsaj kakšno leto intenzivno načrtovala.
Spet les in kopalnica - meni se zdi, da bi lepo izpadlo uporabiti les na recimo eni steni in potem iz nje kakšna klopca - podoben videz kot savna. Tudi lesena tla bi bila lepa.
Spet les in kopalnica - meni se zdi, da bi lepo izpadlo uporabiti les na recimo eni steni in potem iz nje kakšna klopca - podoben videz kot savna. Tudi lesena tla bi bila lepa.
- floribunda
- Cosmopsiho
TOM-Lady napisal/-a:Ma vse se da če se hoče, oz. če so želje, se lahka marsikaj naredi.
bolj kot resno o črvih je blo resno to, da je les v kopalnici huuuuuudičevo drag. samo ene poznam, ki ga majo in m2 njihovega stanovanja stane 5000€
- smarcanka01
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
halu!
tudi jaz imam za vas eno vprašanje. počasi se bom poslovlila od otorške sobe, in si jo preuredila v splanico,.. sej je že bil počasi časa,....
imam eno težavo in sicer kakšne barve uporabit za stene. s tem, da imam posteljo rjavo z bež listki, omara je temno rjava v kombinaciji z belo, potem imam še svetlo rjavo majhno pisalno mizo, za katero razmišljam, da bi jo pobarvala na belo. V sobi pa bom še imela, ali temno rjav regal, ali pa tisti regal, ki deluje kot da je sestavljen iz kock, sem že v razmišljanju kaj
imam kar veliko dilemo glede barv, v mislih sem imela, da bi imela strop in dve dolgi steni beli, na krajše stene pa bi kombinirala 2 barvi( peščena in rjava), ampak pri tem se spet pojavi težava, kako to najbolje skombinirati, več temne pa svetle črte ali obratno več svetle barve in manj temne. aja naj omenim še to, da je soba precej manjhna, 2,3m x3,8m.
že vnaprej se vam zahvaljujem, in se veselim vaših predlogov
tudi jaz imam za vas eno vprašanje. počasi se bom poslovlila od otorške sobe, in si jo preuredila v splanico,.. sej je že bil počasi časa,....
imam eno težavo in sicer kakšne barve uporabit za stene. s tem, da imam posteljo rjavo z bež listki, omara je temno rjava v kombinaciji z belo, potem imam še svetlo rjavo majhno pisalno mizo, za katero razmišljam, da bi jo pobarvala na belo. V sobi pa bom še imela, ali temno rjav regal, ali pa tisti regal, ki deluje kot da je sestavljen iz kock, sem že v razmišljanju kaj
imam kar veliko dilemo glede barv, v mislih sem imela, da bi imela strop in dve dolgi steni beli, na krajše stene pa bi kombinirala 2 barvi( peščena in rjava), ampak pri tem se spet pojavi težava, kako to najbolje skombinirati, več temne pa svetle črte ali obratno več svetle barve in manj temne. aja naj omenim še to, da je soba precej manjhna, 2,3m x3,8m.
že vnaprej se vam zahvaljujem, in se veselim vaših predlogov
- floribunda
- Cosmopsiho
več svetle barve. jaz bi na tvojem mestu izbrala tisto peščeno, ampak brez kombinacije z rjavo, ker nimaš ravno najbolj enobarvnega pohištva.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
glede na to, da je omara temno rjava (+bela) in postelja temno rjava (+peščena), regal temno rjav... mizo prebarvaj na belo ali temno rjavo (temno rjava bi bila boljša izbira). in če so te vse temnorjave zelo podobne (vsaj za laično oko), potem lahko kombiniraš stene tudi z temno rjavo (s tem da nikakor ne pobarvaj celotne stene z temno rjavo, ker pride soba zelo temna in vizualno še manjša, glede na to, da je mala in da je pohištvo temno). lahko poskusiš z belimi stenami, tista stena na kateri je postelja, pa je lahko peščena z recimo rjavo črto (dvema, tremi), ali temno rjavimi krogi...
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov