Opremljanje stanovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
McLarnovc napisal/-a:Osebno ne bi dajal eno vrsto poda čez in čez...na hodnik bi dal ploščice, v dnevno sobo/spalnico parket, kopalnica/wc ploščice, v kuhinjo pa pluto...
Pluto?!
Huh, nism še vidla, da bi pluta kdaj kje lepo izpadla (razn kt štoflc za vin ). Men čist kmečko.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
dejte mi mal pomagat pa mi povejte kako se vam zdi naslednja kombinacija...
mam svoje stanovanje in zdj se bom spravla zrihtat eno sobo, ki je na senčni strani hiše, torej notr nikol ne posveti sonček, ampak vseeno ni temna. stene so zaenkrat bele (mogoče bi jih prebarvala) notr mam že modro sedežno, pa bel lesen regal, pa zelenih rožic bi mela full (kere ne potrebujejo sončka, neki kukr palma varianta).
zdj bi pa rada mela barvno usklajeno vse v tej sobi in me zanima kako se vam zdi tole:
- d bi mela živo zelene + rumene pouštrčke na sedežni
- preproga živo zelena pred sedežno
- nardila bom tud take stoječe zelene lučke z blago svetlobo
- preuredit morm 2 oblazinjena foteljčka, za sedet oblazinjeno, noge les (kašna naj bo barva lesa, blaga?)
- nardila bom mozaik na klubski mizici iz ogledala (ne vem kašne barve naj bo... mela bi črno, belo, pa ogledalo)
- pa še en manjšo omarico s 3 predali morm prebarvat... tud ne vem v kakšne barve
punce dejte mi mal svetovat, k se mi je full težko odločt (sam zato, ker mora zgledat)
hvala za odg. :bussi:
mam svoje stanovanje in zdj se bom spravla zrihtat eno sobo, ki je na senčni strani hiše, torej notr nikol ne posveti sonček, ampak vseeno ni temna. stene so zaenkrat bele (mogoče bi jih prebarvala) notr mam že modro sedežno, pa bel lesen regal, pa zelenih rožic bi mela full (kere ne potrebujejo sončka, neki kukr palma varianta).
zdj bi pa rada mela barvno usklajeno vse v tej sobi in me zanima kako se vam zdi tole:
- d bi mela živo zelene + rumene pouštrčke na sedežni
- preproga živo zelena pred sedežno
- nardila bom tud take stoječe zelene lučke z blago svetlobo
- preuredit morm 2 oblazinjena foteljčka, za sedet oblazinjeno, noge les (kašna naj bo barva lesa, blaga?)
- nardila bom mozaik na klubski mizici iz ogledala (ne vem kašne barve naj bo... mela bi črno, belo, pa ogledalo)
- pa še en manjšo omarico s 3 predali morm prebarvat... tud ne vem v kakšne barve
punce dejte mi mal svetovat, k se mi je full težko odločt (sam zato, ker mora zgledat)
hvala za odg. :bussi:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
NOVO
Jst sm pa stene v svoji sobi prebarvala v zeleno, soba je pa bukev-vanilija (ampak to ni tko pomembno). Zdaj pa ne vem, v kakšni barvi naj kupim stvari za v sobo...recimo vaza za rožo, posteljnina, lučka, kakšne svečke,.... Kakšna barva paše za k zelenim stenam? Bi pa mela vse v približno isti barvi, ne tako kičasto...
Jst sm pa stene v svoji sobi prebarvala v zeleno, soba je pa bukev-vanilija (ampak to ni tko pomembno). Zdaj pa ne vem, v kakšni barvi naj kupim stvari za v sobo...recimo vaza za rožo, posteljnina, lučka, kakšne svečke,.... Kakšna barva paše za k zelenim stenam? Bi pa mela vse v približno isti barvi, ne tako kičasto...
- Gost
Kupiš lahko karkoli v odtenkih zelene, bele, rumene, vijolične. Se lepo sklada z zeleno. Tudi črna. In roza. Ogromno izbire
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja sej vem, da je velik izbire. Sama sem nekako najbolj navdušena nad tako ciklamno barvo, mislim, da bi fajn pasala...upam... Bom pa premislna še o kakšnih drugih...
-
lakeesha - Kofetarica
zanima me kašne so standardne velikosti postelj, jogijev?
zdj bom šla v kratkem kupovat spalnico in bi rada mela zakonsko posteljo v standardnih merah, da kasneje ne bo težav s kupovanjem jogija, jogi rjuhe ipd.
zdj bom šla v kratkem kupovat spalnico in bi rada mela zakonsko posteljo v standardnih merah, da kasneje ne bo težav s kupovanjem jogija, jogi rjuhe ipd.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
lakeesha - Kofetarica
floribunda tenkju...
a enako velja za dolžino, širino?
a enako velja za dolžino, širino?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dolzina je 200. pr postlah je včasih navedena dolžina cele postle, ne samo luknje za jogi.
včasih so ble tudi 190, danes bolj ne.
včasih so ble tudi 190, danes bolj ne.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja vsekakor dolžina 200, širino pa priporočam 160 ali 180, lahko tudi 200.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov