Opremljanje stanovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
mimi.k napisal/-a:vidim, da sem vas full zrajcala s tem linkom (http://www.miraentuinterior.com/)...
ma, full so dobre zadeve

I love SISLEY& RW
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Še en namig za vse tiste, ki še kupujete stvari za kuhinjo - v Intersparu imajo od jutri naprej keramične nože, če katera to pozna, pozna verjetno Kyocera nože, ki so odlični, majo pa sam eno slabost... Ceno... Sama sem hotela kupit enega v trgovini tisoč in en dar, pa je tak s 15 cm rezilom 70 EUR, v Sparu pa jih imajo zdaj takšne (vendar ne od Kyocere) za 20 Eur. Če imaš ta nož, praktično ne potrebuješ nobenega drugega, ker res super reže.
Eden bo sigurno moj!
Eden bo sigurno moj!

- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Sej tele nalepke so fajn, ampak res so videt ogromne in to potem za majhne prostore ni, ker jih se zmanjsa..mogoce bolj za kaksne lokale ali pa pač velike prostore. Čeprov men so unile krogci v rjavi in beli prov všeč, am bi mela druge barve...hm ja.
Sm pa bla zanč v Ikei..in seveda mal zapravla pa čeprov sm šla bl sam na izlet...pa sem kupila neke drobnarije pa predal za pod kavč pa en kup enih svečk
Sm pa bla zanč v Ikei..in seveda mal zapravla pa čeprov sm šla bl sam na izlet...pa sem kupila neke drobnarije pa predal za pod kavč pa en kup enih svečk

-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem pa raje mejčken bolj inovativna
Npr. v moji kuhinji imam na vsaki 3 ploščici kitajski simbol, ki pomeni kuhinja.. Sicer je kuhinja oranžno pobarvano, vogale sem pobarvala s malo temnejšo oranžno, nato pa sem še okoli naredila še temnejše krogce.. Sicer se sliši full nakičeno, ampak izpade pa enkratno..

Npr. v moji kuhinji imam na vsaki 3 ploščici kitajski simbol, ki pomeni kuhinja.. Sicer je kuhinja oranžno pobarvano, vogale sem pobarvala s malo temnejšo oranžno, nato pa sem še okoli naredila še temnejše krogce.. Sicer se sliši full nakičeno, ampak izpade pa enkratno..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Lejla86 napisal/-a:Jst vsakmu, k me vpraša, kam nej gre pohištvo iskat, sam še Ikeo svetujem...
Jaz tudi

Aha pa se to apropo Ikea, mogoce ne spada sem ali vseeno vam povem, ker sama nisem mogla verjeti. Majo zgoraj restavracijo, spodaj pa kot en mini snak in prodajajo hot dog plus neomejeno pijaco ( cola, fanta...) za 1€, lahko pa tudi pecivo in neomejena kava za 1€............ne morem vam povedati kaksne kolone cakajo.....

-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
*QueenBitch* napisal/-a:Sm pa bla zanč v Ikei..i
Samo ne omenjaj Ikee - tam pustim se zadnje delcke moje duše...

Nelaa kako sta pa prpelala tolk stvari domov?

I love SISLEY& RW
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
sAdie napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:Sm pa bla zanč v Ikei..i
Samo ne omenjaj Ikee - tam pustim se zadnje delcke moje duše...Da o vlkih plisastih igrackah na otroskem oddelku ne govorim.
Nelaa kako sta pa prpelala tolk stvari domov?
Ja tocno, o otroskem oddelku boljse sploh ne govorit, da nam se tak lahko zmesa

Ja nisma mela dalec za pelati, da pa sma si stanovanje na Dunaju rihtala, tak da ni blo tezav

-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
se malo idej
http://www.antoniolupi.it/
pralni stroj electrolux
drsna vrata, spiralasti radiatorji, kamniti umivalnik, zlozljiv stol, tapete po meri, luci v obliki kapljic,

pralni stroj electrolux

drsna vrata, spiralasti radiatorji, kamniti umivalnik, zlozljiv stol, tapete po meri, luci v obliki kapljic,

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men pa take stvari sploh ne potegnejo.

-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Midva sva v najemniškem stanovanju, tko da ne smeva kej preveč po svoje, drgač pa komi čakam, da bom mela neki svojga, ker mam par ful hudih idej in si mislm res noro zrihtat...to bo neki zame
Drgač se pa že v tem stanvanu nism mogla zadržat in sm enkrat, k me je lih popadl, sred noči na eno steno z ogljem narisala ful lepo čapljo
Mi jo bo res kr škoda prebelt, k bom šla od tle.

Drgač se pa že v tem stanvanu nism mogla zadržat in sm enkrat, k me je lih popadl, sred noči na eno steno z ogljem narisala ful lepo čapljo

-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
za tist pralni stroj
KaionWAVE je Electroluxov koncept pralnega stroja prihodnosti, ki je nočna mora vseh proizvajalcev pralnih praškov.
Kaion za delovanje ne potrebuje ne vode in ne pralnega praška. Perilo opere z ultravijoličnimi žarki in močnim elektromagnetnim poljem, ki se inducira v bobnu. Nov koncept pranja je bistveno bolj učinkovit, kot vodno izpiranje, tudi oblačila so zato bolj obstojna, najpomembnejša pa je ekološka komponenta, saj v gospodinjstvih uporabljamo vse bolj koncentrirane pralne praške, ki vse bolj obremenjujejo okolje.
KaionWAVE je zaenkrat še v razvojni in konceptualni fazi, od industrije čistil pa bo odvisno, kako dlogo bodo zavirali razvoj tovrstnih naprav.
KaionWAVE je Electroluxov koncept pralnega stroja prihodnosti, ki je nočna mora vseh proizvajalcev pralnih praškov.
Kaion za delovanje ne potrebuje ne vode in ne pralnega praška. Perilo opere z ultravijoličnimi žarki in močnim elektromagnetnim poljem, ki se inducira v bobnu. Nov koncept pranja je bistveno bolj učinkovit, kot vodno izpiranje, tudi oblačila so zato bolj obstojna, najpomembnejša pa je ekološka komponenta, saj v gospodinjstvih uporabljamo vse bolj koncentrirane pralne praške, ki vse bolj obremenjujejo okolje.
KaionWAVE je zaenkrat še v razvojni in konceptualni fazi, od industrije čistil pa bo odvisno, kako dlogo bodo zavirali razvoj tovrstnih naprav.
-
tracie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
mimi.k napisal/-a:za tist pralni stroj
Ja, si kar predstavljam, da se trudijo čim bolj zavirat takšne projekte. Res žalostno, sigurno bi se našlo mesto za kakšen Arielov izdelek tudi v takšnem pralnem stroju. Pralnopraškasta mafija

Skratka izgleda tako dobro, da bi si ga kar v dnevno sobo postavila.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov