Opremljanje stanovanja

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 06. Okt. 2007 21:46

mimi.k napisal/-a:vidim, da sem vas full zrajcala s tem linkom (http://www.miraentuinterior.com/)...

ma, full so dobre zadeve :D skoda, da nisem prej tega linka vidla, no sicer mam pa se cas...2 steni mam rdeci in za en x se prazni. Toto drevo bom dala gor pa je kak je :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 07. Okt. 2007 22:54

Še zdaj ne vem kako je s temi nalepkami. Se jih da lepo odstranit s stene, al bom zraven potegnila še pet slojev barve? :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 07. Okt. 2007 22:57

tracie po moje se da brez nekih hudih poskodb to dol potegnt :wink:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 09. Okt. 2007 10:49

Še en namig za vse tiste, ki še kupujete stvari za kuhinjo - v Intersparu imajo od jutri naprej keramične nože, če katera to pozna, pozna verjetno Kyocera nože, ki so odlični, majo pa sam eno slabost... Ceno... Sama sem hotela kupit enega v trgovini tisoč in en dar, pa je tak s 15 cm rezilom 70 EUR, v Sparu pa jih imajo zdaj takšne (vendar ne od Kyocere) za 20 Eur. Če imaš ta nož, praktično ne potrebuješ nobenega drugega, ker res super reže.
Eden bo sigurno moj! :wink:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 09. Okt. 2007 17:25

Sej tele nalepke so fajn, ampak res so videt ogromne in to potem za majhne prostore ni, ker jih se zmanjsa..mogoce bolj za kaksne lokale ali pa pač velike prostore. Čeprov men so unile krogci v rjavi in beli prov všeč, am bi mela druge barve...hm ja.

Sm pa bla zanč v Ikei..in seveda mal zapravla pa čeprov sm šla bl sam na izlet...pa sem kupila neke drobnarije pa predal za pod kavč pa en kup enih svečk :D
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 09. Okt. 2007 22:04

Jaz sem pa raje mejčken bolj inovativna :D

Npr. v moji kuhinji imam na vsaki 3 ploščici kitajski simbol, ki pomeni kuhinja.. Sicer je kuhinja oranžno pobarvano, vogale sem pobarvala s malo temnejšo oranžno, nato pa sem še okoli naredila še temnejše krogce.. Sicer se sliši full nakičeno, ampak izpade pa enkratno..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 09. Okt. 2007 23:00

Lejla86 napisal/-a:Jst vsakmu, k me vpraša, kam nej gre pohištvo iskat, sam še Ikeo svetujem... :D

Jaz tudi :gut: midva z fantom sma si tudi zdaj opremljala stanovanje ker sva se na novo selila in seveda sva tudi sla v Ikeo (na Dunaju). Joj pa tam se je meni vse vidlo, jaz bi kaj vse s seboj domov vzela, vse svetilke, omare, ma res vse..... :freude: Sma pa potem res kar nekaj stvari kupila (posteljo, del.mizo, rac.mizo....) in vso dekoracijo (uj kaj vse se najde). Pa se male malenkosti za v kuhinjo, po res ugodnih cenah :rofl: tak da Ikeo res priporocam, naja skoda da je pri nas se ni!

Aha pa se to apropo Ikea, mogoce ne spada sem ali vseeno vam povem, ker sama nisem mogla verjeti. Majo zgoraj restavracijo, spodaj pa kot en mini snak in prodajajo hot dog plus neomejeno pijaco ( cola, fanta...) za 1€, lahko pa tudi pecivo in neomejena kava za 1€............ne morem vam povedati kaksne kolone cakajo..... :rofl:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 09. Okt. 2007 23:04

*QueenBitch* napisal/-a:Sm pa bla zanč v Ikei..i

Samo ne omenjaj Ikee - tam pustim se zadnje delcke moje duše...:) Da o vlkih plisastih igrackah na otroskem oddelku ne govorim.

Nelaa kako sta pa prpelala tolk stvari domov? :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 09. Okt. 2007 23:14

sAdie napisal/-a:
*QueenBitch* napisal/-a:Sm pa bla zanč v Ikei..i

Samo ne omenjaj Ikee - tam pustim se zadnje delcke moje duše...:) Da o vlkih plisastih igrackah na otroskem oddelku ne govorim.

Nelaa kako sta pa prpelala tolk stvari domov? :D

Ja tocno, o otroskem oddelku boljse sploh ne govorit, da nam se tak lahko zmesa :stupid: hehehe :freude: pa boljse da otroke sploh tja ne vozite, ker bo adijo vam povem.

Ja nisma mela dalec za pelati, da pa sma si stanovanje na Dunaju rihtala, tak da ni blo tezav :lach: ;D aha ja pa se kupila sva mizo in stole, res lep masiven les, ki pa je zelo lahek, za 99€..... :gut: mislim, da ma zelo hitro spet sla tja na obisk :lach: :ja:
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 11. Okt. 2007 20:47

se malo idej
Slika http://www.antoniolupi.it/

pralni stroj electrolux
Slika
drsna vrata, spiralasti radiatorji, kamniti umivalnik, zlozljiv stol, tapete po meri, luci v obliki kapljic,
Slika
Slika Slika Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 11. Okt. 2007 22:34

Zanimiv pralni stroj. Je to kakšen prototip ali funkcionalna različica? :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Okt. 2007 22:41

mimi.k napisal/-a:se malo idej
Slika http://www.antoniolupi.it/
......

men pa take stvari sploh ne potegnejo. :? nevem, nekak se nikoli nebi počutila domače če bi imela v stanovanju tako opremo, kot je vse tole.zame je lijak še vedno lijak in pralni stroj še vedno tak kot je, vse te moderne različice me pa čist odbijajo, pa po možnosti je polovica vsega tega še totalno nefunkcionalna.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 11. Okt. 2007 22:54

Midva sva v najemniškem stanovanju, tko da ne smeva kej preveč po svoje, drgač pa komi čakam, da bom mela neki svojga, ker mam par ful hudih idej in si mislm res noro zrihtat...to bo neki zame :wink:

Drgač se pa že v tem stanvanu nism mogla zadržat in sm enkrat, k me je lih popadl, sred noči na eno steno z ogljem narisala ful lepo čapljo :) Mi jo bo res kr škoda prebelt, k bom šla od tle.
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 12. Okt. 2007 8:22

za tist pralni stroj
KaionWAVE je Electroluxov koncept pralnega stroja prihodnosti, ki je nočna mora vseh proizvajalcev pralnih praškov.

Kaion za delovanje ne potrebuje ne vode in ne pralnega praška. Perilo opere z ultravijoličnimi žarki in močnim elektromagnetnim poljem, ki se inducira v bobnu. Nov koncept pranja je bistveno bolj učinkovit, kot vodno izpiranje, tudi oblačila so zato bolj obstojna, najpomembnejša pa je ekološka komponenta, saj v gospodinjstvih uporabljamo vse bolj koncentrirane pralne praške, ki vse bolj obremenjujejo okolje.

KaionWAVE je zaenkrat še v razvojni in konceptualni fazi, od industrije čistil pa bo odvisno, kako dlogo bodo zavirali razvoj tovrstnih naprav.
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 13. Okt. 2007 9:53

mimi.k napisal/-a:za tist pralni stroj
KaionWAVE je Electroluxov koncept pralnega stroja prihodnosti, ki je nočna mora vseh proizvajalcev pralnih praškov.

Kaion za delovanje ne potrebuje ne vode in ne pralnega praška. Perilo opere z ultravijoličnimi žarki in močnim elektromagnetnim poljem, ki se inducira v bobnu. Nov koncept pranja je bistveno bolj učinkovit, kot vodno izpiranje, tudi oblačila so zato bolj obstojna, najpomembnejša pa je ekološka komponenta, saj v gospodinjstvih uporabljamo vse bolj koncentrirane pralne praške, ki vse bolj obremenjujejo okolje.

KaionWAVE je zaenkrat še v razvojni in konceptualni fazi, od industrije čistil pa bo odvisno, kako dlogo bodo zavirali razvoj tovrstnih naprav.

Ja, si kar predstavljam, da se trudijo čim bolj zavirat takšne projekte. Res žalostno, sigurno bi se našlo mesto za kakšen Arielov izdelek tudi v takšnem pralnem stroju. Pralnopraškasta mafija :!: :)

Skratka izgleda tako dobro, da bi si ga kar v dnevno sobo postavila.

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov