Opremljanje stanovanja

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 03. Okt. 2009 17:57

smarcanka01 napisal/-a:no jaz sem pobarvala na travniško zeleno, pa vse skupi prav fajn zgleda,.. sicer sn mogla zeleno 6x nanest da je vredu prekrilo, amoak vem za naprej kaj vse moram vprašat, ko si bom barvo kupovala, pa še veliko sem se naučila kako in kaj se stvari lotit.

Dej še meni povej kaj, ker trenutno se tud jst zdej s tem ukvarjam. Sej belili smo že, sam same take "light" barve.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
smarcanka01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a smarcanka01 » 03. Okt. 2009 18:05

borboletta napisal/-a:
Dej še meni povej kaj, ker trenutno se tud jst zdej s tem ukvarjam. Sej belili smo že, sam same take "light" barve.

vprašaj kolko prekrivna barva je, meni je je zmanjkalo, ker pa je bil naslednji dan drugi prodajalec, je povedal da bi morala najprej pol litra zelene+pol litra bele zmešat, in to nanest za podlago. najbolje, da še poveš kakšno barvo že imaš sedaj, jaz sem barvala iz marelično roza na zeleno. pozorna bodi tudi, če boš uporabljala tisti lepilni trak, ker če podlaga res ni 100 suha ti bo barvo dol vleklo, ko boš odstranjevala trak. jaz sem si ob strani pustila 7 cm pas bele barve, ampak sem to naredila tako, da sem kar rob z čopičem pobarvala na belo, in potem izmerila 7 cm in potegnala trak, samo se tam barva drugače vidi, kjer je bilo barvo belo na zeleno, oz tam kjer je z roza na zeleno, sej ni taka razlika, ampak se pa vidi, da je to barval čisti amater ;) hmm, to mislim, da je vse, če se še slučajno kaj spomnem, ti še povem.

PS. če bi pa rada videla kako pride travniško zelena, da dobiš predstavo, pa pošlji mail na ZS, pa ti pošljem kakšno slikico ;)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 09. Okt. 2009 23:23

ravno risem eno kopalnico in bom tole kamnito kad uporabla, noro dobra mi je (Vaselli):

Slika

kopalnica bo ogromna, tole bo stalo na sredini, noter pa kot v slapu speljana voda...vse okrog zastekljeno (tudi strop) in pogled na zasnezene gore v ozadju.

jauuu :scherzkeks: mela biiiii :irre: sanjska kopalnica. kamen in les, naravni toni...nic tistih groznih modrih ploscic :tot:

(sem kr to temo izrabla, a mamo drugac ze kako za lepljenje slikic dizajnerskega ali kakega odstekanega pohistva?)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Okt. 2009 23:51

Si res prepričana v zastekljeno kopalnico? Če se gre za domišljijsko zadevo, ok, dejansko pa lahko hitro naletiš na očitek nepraktičnosti.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 10. Okt. 2009 8:53

ja ja domisljijska je - za faks...more bit ''brez ovir'' in ena od poant naloge so razgledi, svetloba itd. zdaj se se lahko izzivljamo, ko nastopi sluzba bomo pa risali prakticne kopalnice ja :D
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 10. Okt. 2009 8:57

zgleda kot kroznik za vodo z pticke :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 10. Okt. 2009 10:09

red_rose, to je fascinantno! :eek: Jaz bi FUL mela nekaj takega ... drugačnega. :) Tudi nisem za modre ploščice (oz. kakršnekoli). Kad je čista umetnost; kot recimo Louboutinke. :D Čim več takšnega v moji sanjski hiši, prosim.
Uporabniški avatar
Adelaida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2008
Kraj: Ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a Adelaida » 10. Okt. 2009 12:10

Nameravam si kupiti novo posteljo, pa me zanima, če ima kdo kakšne nasvete. Rada bi nekaj cenovno ugodno.

Hvala za odgovor.

LP
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Okt. 2009 14:26

red_rose napisal/-a:ravno risem eno kopalnico in bom tole kamnito kad uporabla, noro dobra mi je (Vaselli):

Slika

kopalnica bo ogromna, tole bo stalo na sredini, noter pa kot v slapu speljana voda...vse okrog zastekljeno (tudi strop) in pogled na zasnezene gore v ozadju.

jauuu :scherzkeks: mela biiiii :irre: sanjska kopalnica. kamen in les, naravni toni...nic tistih groznih modrih ploscic :tot:

(sem kr to temo izrabla, a mamo drugac ze kako za lepljenje slikic dizajnerskega ali kakega odstekanega pohistva?)

do naših sanjskih hiš bo to ze prepovedano zaradi možnosti prevelike potrošnje vode :) še posebej v Alpah :)

js bi mela pa celo kopalnico v mozaiku.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Okt. 2009 15:43

red_rose a hodš na VŠD? :D se proporočam za opremljanje če kkšno leto :P
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Okt. 2009 10:13

Adelaida napisal/-a:Nameravam si kupiti novo posteljo, pa me zanima, če ima kdo kakšne nasvete. Rada bi nekaj cenovno ugodno.

Hvala za odgovor.

LP

Vzemi si čas in pejt v Rutarja al pa IKEO, ker se najde marsikaj zanimivega in ugodnega. :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 12. Okt. 2009 10:30

js mam eno čip šit postlo iz ikee in morem rečt da je presenetljivo stabilna, niti ne škripa ne nič (za 50€, 140cm).
ruter mi ma pa tako nagravžno pohištvo, da kr glava peče. če se slučajnonajde kej lepšega je pa drago za umret. ampak tolko kičastih dizajnov še iz časov 90ih kot v rutarju pa skoraj težko najdeš.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 12. Okt. 2009 13:28

jez sem kupila postlo za 300€ in ma spodi full premal dil k drži letveno dno... in z Mojim sva valda tud aktivna :oops: in je že parkrat počl, tko d morva dons vzet v roke orodje in tole zrihtat. :roll:
k kupujete postle poglejte še kako zgleda spodi.
če ma sam eno dilo za dva letvena dna a-a...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Urko15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Urko15 » 19. Okt. 2009 7:35

Midva z ženo sva celotno pohištvo za oba dosedanja stanovanja sama zrisala in dala delati najinemu mizarju. Ful zadovoljna, ko se kateri od mehanizmov pokvari, ali kakšna vrata ne odpirajo ali zapirajo OK, preprosto pokličeva mizarja, da pride odpravit napako.
S tem sva si prihranila ogromno iskanja in skakanja po raznih trgovinah ter ujemanj abarv in kosov pohištva.
Živele Slovenke
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 19. Okt. 2009 11:37

^a ni pri mizarju dražje kot v trgovinah s pohištvom (glede na to, da je neke vrste 'unikat' in delano po meri)

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov