Opremljanje stanovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
rumena in vijolična sta komplementarni barvi, kar pomeni, da si v barvnem krogi ležita nasproti in pri mešanju data belo svetlobo.
vs komplementarne barve pašejo skupaj zaradi kontrasta, ki je en od osnovnih likovnih elementov.
tako, da ja. rumena in vijolična pašeta skupaj.
meni sebno všeč tudi kombinacija vijolične in zelene. ampak meni so všeč vse barvne kombinacije, ker sem mnenja, da vse barve pašejo skupaj, če le znaš izbrat primerne odtenke.
vs komplementarne barve pašejo skupaj zaradi kontrasta, ki je en od osnovnih likovnih elementov.
tako, da ja. rumena in vijolična pašeta skupaj.
meni sebno všeč tudi kombinacija vijolične in zelene. ampak meni so všeč vse barvne kombinacije, ker sem mnenja, da vse barve pašejo skupaj, če le znaš izbrat primerne odtenke.
- floribunda
- Cosmopsiho
ja. ampak to te naučijo že v srednji šoli
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Pomojm bom na konc res mela rumene in vijolčne stene Na tako kombinacijo jst res nebi nikol pomisnla
da bi mela pa sam vijolčne obrobe bi pa res že dolgočasn izpadl, mate prou. Razn če bi pol steno še dodatno porisala z eno barvo. Sam ne znam risat lepo tk da to odpade
da bi mela pa sam vijolčne obrobe bi pa res že dolgočasn izpadl, mate prou. Razn če bi pol steno še dodatno porisala z eno barvo. Sam ne znam risat lepo tk da to odpade
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
dej si malo stenske nalepke poglejte....
jst sem si jih vzela....
http://www.tapetedecor.si/shop/
http://www.prostorama.si/blog/pika-na-i ... lepke.html
jst sem si jih vzela....
http://www.tapetedecor.si/shop/
http://www.prostorama.si/blog/pika-na-i ... lepke.html
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^jaz sem tudi gledala te nalepke (ne prav tapete, ampak eno nalepko, recimo drevo) in stane nad 100€ (za ta denar meni pleskar celotno sobo prepleska) in se mi je zdelo škoda denarja, glede na to, da si lahko pa to tudi sama narišem gor. drugače pa sem se potem raje odločila za slike.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja...sam je tudi odvisno kaj vzames. jst sm na brdu v lesnini kupila ene roze. sicer jih sama lahko sestavljas ampak pride dimenzija (ce jih das dost skupi) 95x100 cena je bila pa 30 eurou. sem bila pa kar malo razocarana nad ikeo ker sem mislila da imajo veliko vec izbire. lahko pa da jih samo jst nism nasla...
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sploh pa ni enostavno opremljat stanovanje, ker si težkopredstavljaš prostor in zraven še detajle,... upam da mi bo šlo, sem pregledala malo teh tapetic pa bomo vidrli,... ker sva hotla imet vse belo. bomo videli še kaj bo ratalo iz vsega tega.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
obstaja en oblikovalski studio, ki dela stencile za stene za Jupol. Kmalu bodo na voljo, so pa različnih dimenzij in tematik, lahko se bo pa zraven dalo kupit še malo posebne drugačne barve (recimo sijoče).
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Rada bi si prebarvala eno steno v dnevni sobi...in zdej me zanima, kakšno je vaše mnenje...na tej steni bo regal in TV (v bolj moderni izvedbi, tako, da stene bo še kar vidt)...bi jo pa prebarvala v res ornk živo oranžno al pa zeleno al pa lila barvo. Mislte, da bo to preveč bodlo v oči? Al nej bo ozadje rajš mal bl "light"?
Aja in še to- bi mi znala katera priporočat kšno barvo, da ve da je tko bl intenzivna (da jo je sama že sprobala)?
Aja in še to- bi mi znala katera priporočat kšno barvo, da ve da je tko bl intenzivna (da jo je sama že sprobala)?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- floribunda
- Cosmopsiho
http://www.jub.si/izdelki/notranje-barv ... rend-1862/
te barve so kr dobro prekrivne in relativno poceni.
pomojem si lahko čisto brez skrbi privoščiš nekaj živahnega
te barve so kr dobro prekrivne in relativno poceni.
pomojem si lahko čisto brez skrbi privoščiš nekaj živahnega
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
ja, sm že neki gledala na tej strani...kljub temu hvala za odgovor.
ja, sm že neki gledala na tej strani...kljub temu hvala za odgovor.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- smarcanka01
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
no jaz sem pobarvala na travniško zeleno, pa vse skupi prav fajn zgleda,.. sicer sn mogla zeleno 6x nanest da je vredu prekrilo, amoak vem za naprej kaj vse moram vprašat, ko si bom barvo kupovala, pa še veliko sem se naučila kako in kaj se stvari lotit.
še 1x se vam zahvaljujem za nasvete
še 1x se vam zahvaljujem za nasvete
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov