Omara v spalnici
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
a_pikica_a napisal/-a:Mislim, da se je NIA hecala )
ja upam!
UG84...jst sm mela tud prej precej mejhno sobco, ampak smo se znajdl z drugimi omarami, ožjimi in tko, da ni blo treba tega mosta nad glavo.
sam pretuhtat je treba in prmeislt kaj in kako.Pr babici smo ta nost predelal tako, da je bila to nizka omarca na tleh, na "strop" te omarce smo namontiral še eno mal bolj močno polico in dal gor vitrino.
kasneje smo pa to omarco,premontiral v stoječo omaro.Sam mal idej rabš, nove pante in je
glede na use opcije, ki jih imaš na trgu, lahko marskako izbiraš,predeluješ, preobračaš, če maš le mal domišljije in volje.
praktično zna bit, ne bom rekla, da ne, ampak usaj men ni ravno pr srcu to, da mam nad sabo eno omaro, ki mi lahko ob slabi priliki poleti na glavo.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Sekhmet napisal/-a:Še dobr pol, da sem preživela no, 25 let spanja pod mostom Pretiravate
pr naših doma je bil tak most dobrih...27 let letos, ko sem se jaz odselila, smo ga razdrli, pa seki preuredili sobo ven, ker sva si jo prej delili..ampak je zdržal most nad posteljo...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
*purple* sem hotela samo povedat, da se včasih enostavno ne da drugače. Ni šans. Dva sva bila v sobi, ne eden. In še pisalna miza, ena stena pa skor cela v oknu. Postelje sva pa vsak dan zložila v omaro zato, da je bil sploh plac za premikat. Pa sva kar lepo sfolgala, čeprav je med nama precejšnja razlika v letih.
Tko da znajo bit te stvari zelo priročne. Čeravno jaz nisem imela takega primera kot je bil tisti na sliki, mal drgačna izvedba je bila. Takle je bila (sem na netu v oglasih našla podobno sliko):
Tko da znajo bit te stvari zelo priročne. Čeravno jaz nisem imela takega primera kot je bil tisti na sliki, mal drgačna izvedba je bila. Takle je bila (sem na netu v oglasih našla podobno sliko):
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no ja sej verjamem, da je učas pač tako in ne more bit drugače.ampak jst bi prej sprobala use možne različice predn bi dala kej tazga v sobo.Kot sm pač rekla, ne zgleda mi lih varno, pa tud lepo mi ni čist nč.
tole s spravljanjem postelje pa sploh
tole s spravljanjem postelje pa sploh
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Lepa mi ni takšna soba, nevarna zna biti, prostor pa je izkoriščen.
Moj brat je imel tele pokončne elemente, na sredini pa pride še postelja ven. Enkrat ponoči mu je ena cela omara-pokončni element padel na tla. Je sreča, da ni na njega.
Moj brat je imel tele pokončne elemente, na sredini pa pride še postelja ven. Enkrat ponoči mu je ena cela omara-pokončni element padel na tla. Je sreča, da ni na njega.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:mah to da zjutri padeš po stopnicah ko greš iz hiše je bolj nevarno kot da ti most na glavo pade?! zakaj pa sploh pol delajo take spalnice še, če so nevarne??? men so pa res lepše, kot da bi mela zadi prazno steno?!
Ti pa res ne veš kaj je nevarno. In kaj vse delajo kar je nevarno. Eno ali drugo te lahko ubije. Saj primeri so redki, da ne bom zdaj, da kar pada. Ampak obstaja pa možnost. Nikakor pa nimam zdaj zaradi tega namena odsvetovati takšne spalnice. Kako prazne so šele stene, če je omara v drugem prostoru. Se pa strinjam, da prostor je treba iskoristiti. Kako grde so velike hiše v katerih so potem napol prazni prostori.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
kalanhoja napisal/-a:Se pa strinjam, da prostor je treba iskoristiti. Kako grde so velike hiše v katerih so potem napol prazni prostori.
Temu se reče minimalizem. In ja, zna bit noro lepo.
Ene ste pa res smešne ... Kaj use nam dneuno lahko na glavo zleti, pa zato ne bomo pod milim nebom taboril sred traunika in spal u spalki (pa še tle ti loh žleht veverca storž u glavo rukne).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Aloha napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Se pa strinjam, da prostor je treba iskoristiti. Kako grde so velike hiše v katerih so potem napol prazni prostori.
Temu se reče minimalizem. In ja, zna bit noro lepo.
Ene ste pa res smešne ... Kaj use nam dneuno lahko na glavo zleti, pa zato ne bomo pod milim nebom taboril sred traunika in spal u spalki (pa še tle ti loh žleht veverca storž u glavo rukne).
svetovna izjava se strinjam!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Jaz bom imela pa garderobno sobo, ko bom velika Moja dolgoletna želja. Fant bo imel notri en mini predalnik, ostalo bo pa mojeee
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov