Omara v spalnici
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- pokapika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2006
v svoji sobi imam most. in to nad posteljo
Pred postresom torej res nisem varna, ča pa pride cunami pa vas vse odnese jaz pa preživim ker sem doma navrh v bloku.
muah
(zdej bom dobila lekcijo, da cunami sploh ne more priti do nas in da naj si preberem kakšno knjigo, priznam, imate me, neizobražena sem)
Grem kr wikipedio čitat.
Pred postresom torej res nisem varna, ča pa pride cunami pa vas vse odnese jaz pa preživim ker sem doma navrh v bloku.
muah
(zdej bom dobila lekcijo, da cunami sploh ne more priti do nas in da naj si preberem kakšno knjigo, priznam, imate me, neizobražena sem)
Grem kr wikipedio čitat.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
No tokrat pa ni Purple začela!
Res pa ne vem kako se lahko še zukaj kregate. Pa tako lepo je potekala tema na začetku.
Sama tudi ne bi prenesla česa nad sabo, ampak ne zaradi potresa. Preprosto bi me to nerviralo.
Res pa ne vem kako se lahko še zukaj kregate. Pa tako lepo je potekala tema na začetku.
Sama tudi ne bi prenesla česa nad sabo, ampak ne zaradi potresa. Preprosto bi me to nerviralo.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
no kaj se tiče omare nad pojstlo. jas jo tut mam, čist praktična in vse, edino enkrat ko sem mela ljubezenske odnose, mi je na glavo padlo sveto pismo=)
-
flesherka_ - Kofetarica
da ti še slikovno polepšam dan. ljubezen je bila zelo divja, glede na to, da knjiga ni 'stala' na polici nad posteljo ampak 'ležala'. polek tega me je zadela z ostrim delom(kotom) usred čela, malo pred ciljno črto.
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Hehe, to je pa zmagalo, res. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega. Meni je pa polica dol padla. Sicer na srečo ne na glavo, me ni bilo poleg. Sem tudi imela tako, da je bila polica, potem na vrh pa še omara. Smo potem raje razžagali in dali omaro na tla.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
flesherka_ - Kofetarica
morn še dodat da je to bil najin prvi ljubezenski podvig=)
-
flesherka_ - Kofetarica
ni blo nič vidno, rdečica je kr hitro zginla. zaj ravno dve leti mineva kaj je to blo...
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov