Omara v spalnici
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
gre gre, sam drugače mora bit zasnovana omara
Mi mamo pri babici narjeno eno omaro po meri in ker smo enako mislili, da ne bo šlo z obešalniki, ker je morala omara bit ožja, jo je mizar naredu tko, da niso obešalniki oziroma štanga za obešalnike po dolžini, ampak na visečih nosilih po širini, ki se potegnejo iz omare, tko da maš enak pregled nad oblekami kot drugače.le mogoče mal več placa zavzame, ker če maš več stvari za obeset, ti bo ena štanga verjetno premalo, pa bi potrebovala dve.ampak če ne gre drugače je tud to izvrstna ideja.
Mi mamo pri babici narjeno eno omaro po meri in ker smo enako mislili, da ne bo šlo z obešalniki, ker je morala omara bit ožja, jo je mizar naredu tko, da niso obešalniki oziroma štanga za obešalnike po dolžini, ampak na visečih nosilih po širini, ki se potegnejo iz omare, tko da maš enak pregled nad oblekami kot drugače.le mogoče mal več placa zavzame, ker če maš več stvari za obeset, ti bo ena štanga verjetno premalo, pa bi potrebovala dve.ampak če ne gre drugače je tud to izvrstna ideja.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
gre gre, sam drugače mora bit zasnovana omara
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
kalanhoja napisal/-a:Trenutno mi je najbolj všeč varianta Balada, kombinacija rjava-bež.
jz mam Balado, kotno omaro, kombinacija češnjev les-rdeča barva...se da fajn skombinirat, kot je tud na Alplesovi strani vidno; da maš recmo ene vrata cele rdeče, druge češnjeve, potem majo ene samo po sredini rdečo barvo...men je čist huda kombinacija
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
omara v spalnici.... nikdar in nikoli..
garderobne sobe so zakon!!!!!!!!!!!!!!!! je pa res da jez ne uporablam obesalnikov niti nimam stvari za na njih.. razn zimski plasc k ga nism ublekla ze 2 leti, bunda , smucarska bunda.....
drgac pa prisegam na garderobno omaro z policami okol in okol (ene 4 v visino) pa siroke 40cm
na sredini pa miza - predalnik na mizi mas razcefuk sceno v predalih pa perilo, kozmetiko itd...
garderobne sobe so zakon!!!!!!!!!!!!!!!! je pa res da jez ne uporablam obesalnikov niti nimam stvari za na njih.. razn zimski plasc k ga nism ublekla ze 2 leti, bunda , smucarska bunda.....
drgac pa prisegam na garderobno omaro z policami okol in okol (ene 4 v visino) pa siroke 40cm
na sredini pa miza - predalnik na mizi mas razcefuk sceno v predalih pa perilo, kozmetiko itd...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov