Najljubši prostor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Uff težko vprašanje! Res se težko odločim! Bi rekla, da kar celo stanovanje. Povsod je nekaj kar mi veliko pomeni.
- Kuhinja, ker je bil prvi prostor ločen od staršev
- Kopalnica, ker še diši po svežem
- Moja soba, ker se ponoči stiskam v sobi..
- Dnevna soba, ker je še v nastajanju in bo kmalu središče mojega prostega
časa
- Kuhinja, ker je bil prvi prostor ločen od staršev
- Kopalnica, ker še diši po svežem
- Moja soba, ker se ponoči stiskam v sobi..
- Dnevna soba, ker je še v nastajanju in bo kmalu središče mojega prostega
časa
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Moja soba, definitivno !
--ker v njej preživim največ časa
--ker zbežim pred škodljivimi zunanjimi vplivi (npr. jeza in pridiga mame) v sobo in me nato več nihče ne moti
--ker mam v njej stvari, ki so meni ljube in je prostor urejen tako, kot meni ustreza
--ker v njej preživim največ časa
--ker zbežim pred škodljivimi zunanjimi vplivi (npr. jeza in pridiga mame) v sobo in me nato več nihče ne moti
--ker mam v njej stvari, ki so meni ljube in je prostor urejen tako, kot meni ustreza
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
- kopalnica: lahko jočem in si umijem oči, da nihče ne vidi, da sem jokala sploh
- moja bivša soba: kako jo pogrešam, zdej pa sploh nimam več zasebnosti, ko nimam več svoje sobe; moram it v gozd, če hočem biti sama, ker v celi hiši ni niti enega kotička, kjer bi bila lahko 5 minut sama (razen, če imam srečo, da drugih ni doma)
- moja bivša soba: kako jo pogrešam, zdej pa sploh nimam več zasebnosti, ko nimam več svoje sobe; moram it v gozd, če hočem biti sama, ker v celi hiši ni niti enega kotička, kjer bi bila lahko 5 minut sama (razen, če imam srečo, da drugih ni doma)
Worship me or walk away.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
kopalnica... ker se popolnoma sprostim...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
moja sobica, natančneje moja postelca.tam je zmeri use kar rabm.povštr, rjuha in kouter+ če je še dragi zraven, ga res ni boljšega placa v vesolju
takoj naslednji prostor je pa kuhinja, ker iz moje vedno tanajbolj diši,ssploh ko dragi kuha kakšne svoje specialitete. in kuhinja ker je praktična, ker so tam moji najljubši prigrizki, moj najljubši ribezov sokec in izhod na teraso.
aja, pa seveda tudi terasa, za živčke sočit na udobnem ležalniku v senci od maminih plezajočih vrtnic in ostalih raznoraznih rožic.
ko je vroče pa definitivno bazen
takoj naslednji prostor je pa kuhinja, ker iz moje vedno tanajbolj diši,ssploh ko dragi kuha kakšne svoje specialitete. in kuhinja ker je praktična, ker so tam moji najljubši prigrizki, moj najljubši ribezov sokec in izhod na teraso.
aja, pa seveda tudi terasa, za živčke sočit na udobnem ležalniku v senci od maminih plezajočih vrtnic in ostalih raznoraznih rožic.
ko je vroče pa definitivno bazen
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ker obožujem, ampak res obožujem naravo, sm najraje nekje na kakem travniku, kje ob potoku, v gozdu, na jasi... Res sproščujoče. Sicer pa tko kot večina največ časa preživim v sobi. Še dobr, da mam balkon, da mam tut v sobi občutek, da sm v naravi!
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov