Najljubši prostor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm ja no tale soba kjer mamo računalnik notr mi je kr zloooo ušeč ...
sm zadnje čase vedno več not zaprta ...
Drugač mi je pa še vedno najljubša moja soba ... predvsem moja velika postla ...
Hmm zakaj mi je pa najljubša ... zato ker je moja, ker mam v njej polno slik mojih prjatlc in prjatlov, fanta, mene, brata, iz morja in potovanj iz raznih izletov ... Na vseh stenah mam slike ... ogromno slik ... ker je v njej polno stvari, k me spominjajo na določene osebe in kraje ... zato ker je tak svetu prostor, vse je roza barve
, sonček mi že zjutri sije skoz okna ... pa vse moje najljubše igračke so notr ...
I just love it ... 

Hmm zakaj mi je pa najljubša ... zato ker je moja, ker mam v njej polno slik mojih prjatlc in prjatlov, fanta, mene, brata, iz morja in potovanj iz raznih izletov ... Na vseh stenah mam slike ... ogromno slik ... ker je v njej polno stvari, k me spominjajo na določene osebe in kraje ... zato ker je tak svetu prostor, vse je roza barve

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Michael napisal/-a:pink![]()
Pa kopalnca je tud ql prostor, se sprostis userjes po domac pogvedan, casopis beres, tusiras, masturbiras, se gledas v ogledalu.
Ja ja sej priznam, da sm pinkfrik tut ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Zgornje nadstropje v našem stanovanje...Zakaj? Zato ker jst živim gor in sem za ureditev tega nadstropja vložila svojo dušo, srce, znanje, delo in finance.... ker je lepih barv, lepega pohištva, ker mam ogromno rožic k sm jih sama vzgojila, ker mam ribice k me pomirjajo, ker je sončna starn in je večji dan sonce, ki lepo sije skozi okna na katerih visijo zavese k sm jih sama nardila, ker mam vse te majhne bedarije ki polepšajo sobi, ker je velka kopalnica z ogromno bano, ker......ker je enostavno moje
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
soba k mam racunalnik pa tv not
tuki mam tud kavc k se raztegne pa lohk spim na njem, pa mini hladilnik mam not, pa se kopalnica je cist zravn
mini stanovanje bi lohk rekl
v sobo grem pa redko kdaj.....tud spim ne v njej....mi pac ni tko vsec
tuki mam tud kavc k se raztegne pa lohk spim na njem, pa mini hladilnik mam not, pa se kopalnica je cist zravn
mini stanovanje bi lohk rekl

v sobo grem pa redko kdaj.....tud spim ne v njej....mi pac ni tko vsec

can you keep up
baby boy
baby boy
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
kopalnica
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
sj zato sm pa napisal
le v kopalnici imam mir

-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Poleg moje sobe je moj najljubši prostor plesna dvorana na Gerbičevi ... Zgradba od zunej že razpada, notr je pa prepleskana z živimi barvami, dvema pokvarjenema wc-jema, nima tušev ima pa velika ogledala in dobra tla
Všeč mi je ker tm počnem to kar najraj delam - plešem in se pr tem ne butam v omare pa mizo tko k v moji sobi 

-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
moj stanovanje ..
zakaj ?
1. ker je to moja cerkev
2. svoboda
LP
Armando
zakaj ?
1. ker je to moja cerkev
2. svoboda