na vrhniki straši...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Miss Selfridge - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
men se zdi da definitivno gre za eno ne glih okusno šalo. ampak tut v tem primeru crknem od straha, ker že mam itak fobijo pred temo, če sem sama. da bi me kdo zasledoval... kriza, umrem
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
po neuradnih informacijah naj bi šlo za slovake, stare od 25-30 let...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Men je to freaki. Ne morm pomagat. Kaj če gre kakšen starejši po cesti oni ga pa začnejo zasledvat.
Še mene bi kap zadela (O.o)
Še mene bi kap zadela (O.o)
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
zakaj se eni tako zanašate da so mulci..ki strašijo?...mislim....
če se govori da so slovaki.....no to ne vem...ker zdaj prvič slišim in bom odgovorila na to kar ste napisale,no za slovake je znano kak sloves majo...
vsaj meni je znano to prekupčevanje ljudi dol na slovaško,pol se pa že tam svašta dogaja..nevem in nikogar ne strašim,da me ne boste napadli da nekaj v 3 dni bluzim. No jaz bi se malo zamislila nad tem,in res ne vem kje je policija?...jaz bi umrla od strahu da bi šou kdo za mano oblečen v črno in z neko masko...mislim da bi me res pobralo...hehe
~no pred leti se je nekaj podobnega dogajalo tudi v naših krajih...v kombijih so se vozili neki čudni ljudje,z zatemnjenimi stekli..in ugrabljaji otroke..no ne vem če so res kerega ugrabili..al kak je blo,sam vem da je blo full povedano,in vem da še sama par dni nisem šla v šolo,od straha..hehe...pa foter je tudi nekaj policijo klico v zvezi s tem,če je kaj res blo..pa so potrdili...nevem kdaj se je pol to vse nehalo...ne me zdaj za besedo držat,ampak bla sem še full mala,tam en 1 razred se mi zdi,tak da podrobnosti ne vem...
jaz bi samo rekla...da previdnost ni nikoli odveč
če se govori da so slovaki.....no to ne vem...ker zdaj prvič slišim in bom odgovorila na to kar ste napisale,no za slovake je znano kak sloves majo...
vsaj meni je znano to prekupčevanje ljudi dol na slovaško,pol se pa že tam svašta dogaja..nevem in nikogar ne strašim,da me ne boste napadli da nekaj v 3 dni bluzim. No jaz bi se malo zamislila nad tem,in res ne vem kje je policija?...jaz bi umrla od strahu da bi šou kdo za mano oblečen v črno in z neko masko...mislim da bi me res pobralo...hehe
~no pred leti se je nekaj podobnega dogajalo tudi v naših krajih...v kombijih so se vozili neki čudni ljudje,z zatemnjenimi stekli..in ugrabljaji otroke..no ne vem če so res kerega ugrabili..al kak je blo,sam vem da je blo full povedano,in vem da še sama par dni nisem šla v šolo,od straha..hehe...pa foter je tudi nekaj policijo klico v zvezi s tem,če je kaj res blo..pa so potrdili...nevem kdaj se je pol to vse nehalo...ne me zdaj za besedo držat,ampak bla sem še full mala,tam en 1 razred se mi zdi,tak da podrobnosti ne vem...
jaz bi samo rekla...da previdnost ni nikoli odveč
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
LoveLy* napisal/-a:jaz bi samo rekla...da previdnost ni nikoli odveč
To je sicer res, ampak meni se nekako zdi, da ce bi nekdo hotel zakrivit kriminalno dejanje, ne bi najprej poskrbel, da o tem poroca POP TV, vsak tretji bloger in da se o tem govori tudi na Cosmo forumu. Ampak bi poskrbel, da bi slo vse skupaj cim bolj tiho in neopazno mimo, kar pa ne vkljucuje belih mask in strasenja ljudi, ne? Sploh glede na to, da ni bilo v zvezi s tem nobenega vloma, nobene skode povzrocene, nic.
Vse skupaj je ena velika bedarija.
Ne recem pa, da se ne bi ustrasla.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
*tinkica* napisal/-a:ta film Krik sm gledala in zdej me je res strah, čeprav nism iz tam...ko sam pomislim da me en tak napade...
Ta film Krik je zame cela komedija. Niti malo mi ni strašen. Pa ne vem zakaj? Meni je ta film čisto zanič!
Drugače pa glede tega... Pač nekaterim mulcom je dolgčas in si pač po svoje krajšajo te zadnje dni pred šolo. Policija pa kot vedno spi.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni je zdaj, ko berem to temo sicer smesno - niti ne vem kako nekomu pade kaj takega na misel - ce bi pa sama zvecer kje na ulici srecala kaksnega sumljivega maskiranca bi vrjetno pobegnila v sekundi.
Sicer pa se je vrjetno bolj potrebno bati tistih, ki niso maskirani in pocnejo vecje neumnosti (pretepajo, posiljujeo, okradejo...), ker teh se vrjetno ne vstrasis ze na dalec, kot kaksnih zamaskiranih.
Sicer pa se je vrjetno bolj potrebno bati tistih, ki niso maskirani in pocnejo vecje neumnosti (pretepajo, posiljujeo, okradejo...), ker teh se vrjetno ne vstrasis ze na dalec, kot kaksnih zamaskiranih.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Policija bi definitivno morala ukrepati. Konec koncev je to lahko precej nevarno, sploh za kakšno starejšo osebo z rahlim srcem. Naša babica se smrtno ustraši že za vsako malenkost in npr. za njo bi bilo to lahko že kritično. Nevem no, kdo si takole upa poigravat...
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Hvalabogu nisem iz Vrhnike, ker bi umrla da mi kdo za hrbtom priteče. Že včeraj, ko sem domov prihajala iz diskoteke, me je blo ko cucka strah it čez dvorišče do bloka. Samo sem gledla okrog če je kdo kje, pa mela prizore iz krika pred očmi...
Lahko imam vse.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js sem tak strahopetec da bi me pomoje glih tam pobralo če bi te zamaskirane ljudi vidla drgači pa upam da jih bojo čimprej ujeli, čeprav dvomim k v naši državi je to vse bol tko-prosto po prešernu
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
O fak, mene bi infarkt . Na koncu se bo pa ugotovilo, da so res eni mulci, zgodilo se jim pa tko ne bo nič .
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov