na vrhniki straši...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
36 prispevkov
• Stran 1 od 3
•
1, 2, 3
Naslednja
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
verjetno ste že slišali za to zgodbico ...
na vrhniki se po enajsti uri zvečer dogajajo čudne stvari. vse več ljudi poroča, da videva ljudi, oblečene v črne obleke in bele maske, ki v temi strašijo po ulicah... po predvidevanjih nekaterih naj bi šlo za tam zaposlene slovake, drugi domnevajo da gre za preveč razposajeno mladino, po mnenju tretjih pa naj bi šlo za sataniste, ki se zbirajo pri cerkvi sv. trojice in plešejo okoli ognja ...
ne vem, kaj naj si mislim, ampak tole je čudno ...
na vrhniki se po enajsti uri zvečer dogajajo čudne stvari. vse več ljudi poroča, da videva ljudi, oblečene v črne obleke in bele maske, ki v temi strašijo po ulicah... po predvidevanjih nekaterih naj bi šlo za tam zaposlene slovake, drugi domnevajo da gre za preveč razposajeno mladino, po mnenju tretjih pa naj bi šlo za sataniste, ki se zbirajo pri cerkvi sv. trojice in plešejo okoli ognja ...
ne vem, kaj naj si mislim, ampak tole je čudno ...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Šola se začenja in majo nekateri mal preveč domišljije, tko da pač preganjajo dolgčas s tem, da se našemjo v like iz Krika. Dobr, sicer bi me vrjetn pobral, če bi me kkšn tak zasledvou, ampak mislm, da ni nč resnejšega ... če bi hotl komu kej narest, bi to že nardil.
Dobr pa je, da ne živim na Vrhniki
Dobr pa je, da ne živim na Vrhniki

-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
OK, tud če je sam zajebancija, ko če greš npr. takle nič hudega sluteč zvečer mal na sprehod, pa naletiš na te norce, ti najbrž pošteno naženejo strah v kosti. Mene bi kr kap. Sam sej, sm daleč od Vrhnike, tak da zaenkrat me to ne skrbi preveč, vsaj dokler se kej takga ne pojavi kje pri nas. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Morš bit pa res psihič da greš tkle skor vsak večer strašit nič hudega sluteče mimoidoče...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
rahlo bedno. pomoje so tud neki mulci, ki preveč gledajo filme 

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst grem stavt d je to zdolgočasena mularija. Bi jim pa prvoščla, da jih dobijo, ker men tud ni ušeč če me kej lovi po temi 

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
36 prispevkov
• Stran 1 od 3
•
1, 2, 3
Naslednja