lastno stanovanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Midva imava svoje stanovanje, sicer v hiši njegovih staršev. Je pa zgornja etaža in lastno gospodinjstvo. Zaenkrat je kul, imava tudi precej prostora (80 kvadratov + 40 kvadratov podstrehe, ki pa še ni izdelana, bo pa gor otroška soba
). Seveda pa je želja po lastni hišici ... nekoč ...

-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Men tut zdej starša prenavljati zgornji štuk hiše
. Zdej smo začel glih rihtat kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo, zdej manjka sam še veža pa 2 sobi
Mam pa že vse kupljeno tko, da sam še počakam, da do konca obnovimo vse
Tko da konc aprila bo že frtik in jst se selim v zgornji štuk iiiiii
Zdej na začetki mi bota stroške še starša krila k jst glih nisem pri gnarji
Sam komi čakam da grem gor navrh (svoj štuk hiše)

Mam pa že vse kupljeno tko, da sam še počakam, da do konca obnovimo vse

Tko da konc aprila bo že frtik in jst se selim v zgornji štuk iiiiii

Zdej na začetki mi bota stroške še starša krila k jst glih nisem pri gnarji

Sam komi čakam da grem gor navrh (svoj štuk hiše)
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
lakeesha - Kofetarica
- Kraj: domžale
a mi loh kdo pove kje loh vprašam za nasvet razporeditve prostorv in ceno izgradnje podstrešja... kšnga strokovnjaka al pa kej tazga...
pr8
hvala
pr8

hvala
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
lakeesha - Kofetarica
Lastovica napisal/-a:Najbrz kakega arhitekta.
ja sej... naslov, tel. al pa kej tazga rabm...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
lakeesha - Kofetarica
Mimi_M napisal/-a:Hm, kaj pa uni, ki svetujejo bralcem v reviji DeloDom (priloga Dela, Slovenskih novic ob sredah)
Sam verjetno je treba kar čakat, da prideš na vrsto, glede na to, da je brazplačno, se mi zdi.
ja vem kva mislš... tud vsakič berem to rubriko!

-
lakeesha - Kofetarica
lakeesha napisal/-a:jez pa rabm kšn nasvet pa bom kr v tej temi vprašala:
živimo v hiši, podstrešje pa je prazno in ni niti sten. k sm bla mlajša sem hotla met gor sam sobo zdj si full želim met gor stanovanje z mojim, ampak bi bla tuki samo 5, 6 let potem bi se preselila čist na svoje (k bi že mela neki dinarčkov). mojih ne morm prepričat d podstrešje opremimo že ene 10 let jih prosim (pa še kar ne obupam).govorijo mi d se ne splača celga podstrešja rihtat samo za neki let...
mam pa mlajšo sestro k bi bla verjetn čist zadovolna če bi pri 18 dobila gor stanovanje, k bi jez šla
. res si full želim živet z mojim sam ne morva nikamor ker nimava tok keša za najemnino, če bi bla pa doma pa neb blo tok stroškov!
kako naj jim razložim d se splača
in d bi mel dol full prostora če grem jez gor... prosim za kakršenkol nasvet!
s5 jez... tastara sta se odločla d mi nardita stanovanje gor

pr8 pr8 pr8! full bom hvaležna za vsako info! :bussi:
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Joj, k se men ne da tuki s pravopisjem ubadat in nc vejc ne postaulam.. Torej miva mava vse skupi (najemnina + stroski) polet okrog 40k pozim pa okol 60k, da se razumemo 

Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
lakeesha - Kofetarica
Zvoncica napisal/-a:a poznaš mogoče kakšnega študenta višjega letnika arhitekture??
ne poznam...

-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
nutella kje pa je to stanovanje, če ni skrivnost? Ker men se sploh ne zdi drago.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Midva sva zaenkrat še pri njegovih starših. Sva pa kupila pred slabima 2 mesecema svoje lastno stanovanje. Veliko je 60m2 + zastekljen balkon + lastno pakririšče + klet. Je še vse v fazi iskanja opreme, tako da hodiva okoli, gledava, računava, pa se ne moreva odločit kaj bi kupila. Sploh še ne živiva tam pa imava že take stroške,da nama ni nič jasno.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov