lastno stanovanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^Cena v primerjavi z Evropo visoka?
Pod kaj pa misliš Evropo? S kakšno Nemčijo ali VB se sploh ne moremo primerjati, ker so zanje nepremičnine smešno poceni (rekel en Anglež, ki je kupil hišo poleg moje znanke
)!
Bi rekla, da so po Evropi dražje cene nepremičnin, glede na to, da je že kar nekaj tujcev kupilo hišo/vikend/kmetijo v Sloveniji.
Ali si mislila z ''Evropo'' katero drugo državo?

Pod kaj pa misliš Evropo? S kakšno Nemčijo ali VB se sploh ne moremo primerjati, ker so zanje nepremičnine smešno poceni (rekel en Anglež, ki je kupil hišo poleg moje znanke

Bi rekla, da so po Evropi dražje cene nepremičnin, glede na to, da je že kar nekaj tujcev kupilo hišo/vikend/kmetijo v Sloveniji.
Ali si mislila z ''Evropo'' katero drugo državo?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
^^sej praktično se ti zemlje kupovat in pol gor bajte gradit sploh več ne splača.
Bolj se splača kupt eno hiško narjeno že nekje, pa je.
evo prenovljena hiška v okolici vrhnike
Bolj se splača kupt eno hiško narjeno že nekje, pa je.
evo prenovljena hiška v okolici vrhnike
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Ja, mislila sem v primerjavi s standardom. Pa nekje sm brala da smo kar visoko glede teh cen tudi nasplošno... Ok, Nemčija pa VB sta sigurn dražji, še posebej stanovanja v centrih...
Ja, njim je poceni ker majo višje plače. Je pa tud razlika; v lj so veliko dražja stanovanja kot npr v kakšnem manjšem mestu; vsaj kakor jaz spremljam te zadeve.
Je pa res da tujci na veliko kupujejo zemljo v Slo...
Jaz sem pred kratkim zvedla da so eni Rusi pokupili 3 parcele zdraven dedovega vinograda.
pa tko vsa začudena vprašam kak to da Rusi tu kupujejo zemljo... Pa je kolega ki se ukvarja s prodajo nepremičnin povedal da pridejo sem, jim je všeč in hočjo kupit ponavadi še isti dan. Denar jim pa tko in tko ni problem...
S kakšno Nemčijo ali VB se sploh ne moremo primerjati, ker so zanje nepremičnine smešno poceni (rekel en Anglež, ki je kupil hišo poleg moje znanke )!
Ja, njim je poceni ker majo višje plače. Je pa tud razlika; v lj so veliko dražja stanovanja kot npr v kakšnem manjšem mestu; vsaj kakor jaz spremljam te zadeve.
Je pa res da tujci na veliko kupujejo zemljo v Slo...

-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
sej to je noro....tut jz si ne predstavljam kam se bom dala ko se bo treba nekam dat.
pa še neki na temo stanovanja za mlade družine: neke parcele v bližini našega mesta so na novo označili kot zazidljive, potem pa jih malo ceneje prodajali...čestitke, lepo od občine...a naslednji šok: kupili so jih bogataši ki živijo v našem mestu, zgradili bloke ali pa jih nezazidane prodali naprej...za velike vsote seveda in mlade družine so še vedno na istem...barabe!!
pa še neki na temo stanovanja za mlade družine: neke parcele v bližini našega mesta so na novo označili kot zazidljive, potem pa jih malo ceneje prodajali...čestitke, lepo od občine...a naslednji šok: kupili so jih bogataši ki živijo v našem mestu, zgradili bloke ali pa jih nezazidane prodali naprej...za velike vsote seveda in mlade družine so še vedno na istem...barabe!!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midva bova mogoče, ko bo pač prišel čas za to, najela vojaško stanovanje za nekaj časa, če bi ga pač dobila. ali bi pri njemu spodaj garažo spremenila v kuhinjo in dnevno 2v1. drugače pa upava, da bova nekoč imela svojo bajtico, mogoče prizidek na njihovi parceli ali pa pač nekje drugje.
kaj takega bi midva imela: http://www.montazne-hise.com/reference. ... encecms=29

kaj takega bi midva imela: http://www.montazne-hise.com/reference. ... encecms=29

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
rammsteingirl napisal/-a:
jaaaaaa

Moj je mizar pa sva se tud pogovarjala, da nama bo eno tako naredu

-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
S kakšno Nemčijo ali VB se sploh ne moremo primerjati, ker so zanje nepremičnine smešno poceni (rekel en Anglež, ki je kupil hišo poleg moje znanke )!
Ok, to, da so na podeželju pa tudi nasploh izven večjih mest(glavnega mesta) cene hiš ful poceni je res. Za eno že narejeno hišo z vrtom boste dali tolko al pa še celo manj denarja kot za dvosobno stanovanje v Lj.
In kar se tiče teh stanovanj v Lj. Moj znanec iz Francije, ki ima svoje podjetje z nepremičninami, je rekel, da z denarjem ki ga odšteješ za dvosobno stanovanje v centru Lj, kupiš garsoniero v centru Pariza. Zdej pa poglejte plače. Se vam res zdi da se lahko primerjamo s standardom Francozov, Nemcev itd...?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
*purple* napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:
jaaaaaatele kučice so ful ful lepe.
Moj je mizar pa sva se tud pogovarjala, da nama bo eno tako naredusej veste, ko bova velika in bogata
midva sva se že 1x malo zanimala za ceno prav te Honka firme, pa pride okrog 1000e en kvadratni meter. ti pa pripeljejo les s finske, vse naredijo, mislim, da so v ceno tudi všteta že okna in vrata. samo ne me čisto za besedo držat glede cene.
drugače bi pa tudi tukaj bilo kaj pametnega: http://www.brunarica.net/
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]