Koliko zapravite mesečno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*željka*, zato pa kupujemo ala spar mleko ker je cenejše, tko da ni dost razlike kot prej z alpskim recimo.
drgač pa ja jst si že kr neki časa sama use financiram kar se tiče "luksuza".v osnovni so me podpiral, potem sm šla pa hitr delat, ker mi je pač moril to da skos težim, mami dej mi dnar za uno, pa za tretje.. bi pa če zdele gledam, rabla za vse kar si zdej poželim, tok k mam plače, pa je mal preveč da mi onedva dajeta.pa mi je tko čist kul.no včas pride do kšnga ornk odhodka (oprema fleta, izpit za avto) pa mi na konc mesca mal zamnka denarja.drgač pa kr gre no..
drgač pa ja jst si že kr neki časa sama use financiram kar se tiče "luksuza".v osnovni so me podpiral, potem sm šla pa hitr delat, ker mi je pač moril to da skos težim, mami dej mi dnar za uno, pa za tretje.. bi pa če zdele gledam, rabla za vse kar si zdej poželim, tok k mam plače, pa je mal preveč da mi onedva dajeta.pa mi je tko čist kul.no včas pride do kšnga ornk odhodka (oprema fleta, izpit za avto) pa mi na konc mesca mal zamnka denarja.drgač pa kr gre no..
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:*željka*, zato pa kupujemo ala spar mleko ker je cenejše, tko da ni dost razlike kot prej z alpskim recimo.
mi mamo raj merkatorjevga
drgač pa ja, mene tud zmer useka kšn večji izdatk na mesc, da mi učas kr zmanka na konc, drgač pa tud gre...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
angel_girl napisal/-a:
Zanima me koliko mesečno zapravite denarja za:
1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete?
Malcam bolj poredko, hodim skorej vsak dna na pijače/kafe tko da 1-2 € na dan sigurno.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Obleke kjer dobim, ponavadi kak H&M, Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarious al kko je že.. pač take trgovine za mlade k niso drage. najraje pa kupujem hlače. Kolko zapravim je pa odvisno od tega kolko časa nism bla na shoppingu. Ponavadi vedno presežem 100€, tudi ko pazim mi ne rata:?
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Ponavadi kupim na morju, kake verižice, zapestnice, prstane, torbice itd. za take reči sm sposobna porabit tudi celo premoženje
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
V Mullerju al DM-u, več al manj negovalno, največkrat kupim kako maskaro al pa čistilni gel/kremo za obraz. Za to sm tudi sposobna zapravit OGROMNO
5. žuriranje + alkohol? Bolj malo zapravim za take stvari.
6. cigarete (če kadite)? /
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? 1-2€. S prijatelcami/sošolkami
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? Avtobus je zastonj, bencin plačajo starši.
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite Cosmo, Elle (čeprou kupim samo 3x na leto)
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? vsaka 2 mesca - nad 60 €
11. morje? (letno)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Redkokdaj kaj kupim, ker zivim pri starsi, Kdaj pa kdaj kaksno malico. Tako da okoli 10/mesec.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Za obleke in čevlje dam preveč, kupujem S. Oliver, HM, Dorothy, Bershka. Je pa cist odvisen od meseca, Vcasih 100€, vcasih 50€, redkokdaj 0€ Pa obozujem balerinke in torbe, za to gre najvec denarja.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete?[b]
Edino za ocala sem dala 130€, drugac pa tudii so moja strast, tko da okol 20€ na mesec, amapk ne vsak, ko me pici.
[b]4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno) [b]
Za to pa ne porabim veliko denarja. Kaksen lak, deodorant... Okoli 10€
[b]5. žuriranje + alkohol?
Redkokdaj. Ne pijem preve alkohola, tkoda 0€.
6. cigarete (če kadite)?
Ne kadim.
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?
Odvisni. Okoli 6€ na mesec.
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim?
Avtobus, ampak placa mami.
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite
Narocena na Cosmota, ampak zadnje leto.
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu?
K frizerju grem na vsake 3 al pa 4 mesce plačam okol 20€.
11. morje? (letno)
Za morje da največ. Okol 500€ odvisno kam greva.
Redkokdaj kaj kupim, ker zivim pri starsi, Kdaj pa kdaj kaksno malico. Tako da okoli 10/mesec.
Za obleke in čevlje dam preveč, kupujem S. Oliver, HM, Dorothy, Bershka. Je pa cist odvisen od meseca, Vcasih 100€, vcasih 50€, redkokdaj 0€ Pa obozujem balerinke in torbe, za to gre najvec denarja.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete?[b]
Edino za ocala sem dala 130€, drugac pa tudii so moja strast, tko da okol 20€ na mesec, amapk ne vsak, ko me pici.
[b]4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno) [b]
Za to pa ne porabim veliko denarja. Kaksen lak, deodorant... Okoli 10€
[b]5. žuriranje + alkohol?
Redkokdaj. Ne pijem preve alkohola, tkoda 0€.
6. cigarete (če kadite)?
Ne kadim.
Odvisni. Okoli 6€ na mesec.
Avtobus, ampak placa mami.
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite
Narocena na Cosmota, ampak zadnje leto.
K frizerju grem na vsake 3 al pa 4 mesce plačam okol 20€.
11. morje? (letno)
Za morje da največ. Okol 500€ odvisno kam greva.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
orhideja1 napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Jaz ti lahko zagotovim da mene nihče ne financira - zadnjih 5 let se financiram popolnoma samostojno Plačujem najemnino + stroške + use položnice popolnoma sama + use ostajo kot sm u postu napisala.
Pa mi znese. Pač je treba znat razpolagat z dnarjem ki je na voljo...Kšn mesec gre pač manj za oblekce in podobne pi**arije, kšn mesec pač več...
Evo končno ena. In koliko stane najemnina? Jaz bi glede stanovanja rada kako informacijo.
Koliko človek zmore s svojo plačo.
orhideja1, midva mava stanovanje v najem in skupi z najemnino in položnicami naju pride tam okrog 500 € na mesec...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tole je mogoče offtopic, ampak vseeno moram vprašat. Josephina, kako lahko 6 evrov na mesec za pijače zapraviš? Meni gre toliko cca na teden, pa se mi res ne zdi, da bi veliko naokrog hodila. A nikoli ne greš pred/med/po faksu na kavo s sošolci? Kaj pa med vikendi počneš, da nič ne pustiš v lokalih?
- Gost
jullia_ napisal/-a:Tole je mogoče offtopic, ampak vseeno moram vprašat. Josephina, kako lahko 6 evrov na mesec za pijače zapraviš? Meni gre toliko cca na teden, pa se mi res ne zdi, da bi veliko naokrog hodila. A nikoli ne greš pred/med/po faksu na kavo s sošolci? Kaj pa med vikendi počneš, da nič ne pustiš v lokalih?
Jaz pa res skoraj nic ne zapravim za pijace. Tu in tam grem na kakav med faksom, na caj s kolegico in to je to. Med vikendi pa sem dalec od lokalov.
Najvec pa zapravim za oblacilne prebliske
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ponavadi okoli 350-400€ na mesec (najemnina, hrana, stvari za faks, zuranje, ciki, obleke, mobitel...skratka cisto vse) za pocitnice si nasparam sama, pol mi pa kake none se kej primaknejo....
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Meni gre čisto preveč keša iz žepa...
Cca 400,500 eur so samo položnice in krediti... Od 150 do 200 eur premaknem doma (zdj sicer ne, ker sem večinoma na terenu, ampak, če zaškirpa, pomagam). Cote grem kupvat 1x na pol leta, pa takrat nakupim za 400 eur robe ...
Pole so tu čiki, pijača, pa raznorazna čistila za avto in tovornjak,... 1x na mesec se barvam (sama itak), tak da mi tam gre keš za 2 barvi (ker si delam pramene take in onake), strižem se lih 1x na pol leta, ko vidim, da mam slabe lase, pa pole kar se tiče kupovanja kozmetike, šamponov, negovalcev,...
Povprečno na mesec pa mi gre okoli 700,800 eur.
Kak mesec seveda malo več, ko je treba naredit kako zavarovanje za avto, pa servis, pa tehnični pa kaj crkne, pa kaki roj.dnevi pa poroke, rojstvo otroka...
Cca 400,500 eur so samo položnice in krediti... Od 150 do 200 eur premaknem doma (zdj sicer ne, ker sem večinoma na terenu, ampak, če zaškirpa, pomagam). Cote grem kupvat 1x na pol leta, pa takrat nakupim za 400 eur robe ...
Pole so tu čiki, pijača, pa raznorazna čistila za avto in tovornjak,... 1x na mesec se barvam (sama itak), tak da mi tam gre keš za 2 barvi (ker si delam pramene take in onake), strižem se lih 1x na pol leta, ko vidim, da mam slabe lase, pa pole kar se tiče kupovanja kozmetike, šamponov, negovalcev,...
Povprečno na mesec pa mi gre okoli 700,800 eur.
Kak mesec seveda malo več, ko je treba naredit kako zavarovanje za avto, pa servis, pa tehnični pa kaj crkne, pa kaki roj.dnevi pa poroke, rojstvo otroka...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
odvisno, koliko denarja mam na razpolago. Če delam .. imam več denarja in zato več zapravim. .. Če denarja nimam, ga zame zapravijo moji starši.. sm si raje sama kupim. lih tko morjo tud oni delat, da zaslužijo tist denar, ki ga potem porabijo tudi zame
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Ker čez teden bivam v Lj, gre za hrano nekako okoli 45€ na mesec (z boni vred). Največkrat kupujem v Mercatorju in Sparu/Intersparu
Odvisn od meseca do meseca. Povprečno gledano nekje pa 20€. Najraje nakupujem v Takko Fashion, Mass, Andorju.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Uh... za modne dodatke ne gre skoraj nič denarja. Če pa že, je to na 3 mesece po 5€. Največ v asesoris (ne znam prav napisat ).
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
Uh... za kozmetiko nekje 15€ na mesec. Ker ponavadi kupujem več stvari hkrati, sam povprečno pa tu nekje. Večinoma negovalno (čistilo za obraz, tonik, gel, krema po večernem umivanju). Največkrat in najraje nakupujem v DM.
5. žuriranje + alkohol?
Mogoče 10€ na mesec, sam ni nujno. Prej manj.
6. cigarete (če kadite)?
Ne kadiim.
Ufff.... 10€ na mesec. Če že grem, je to s katero od cimer, kako kolegico, sošolko.
Vozim se večinoma z avtobusom. Nekje 20€ na mesec + 17€ za mesečno LPP v Lj.
0€ poleg cosmota.
Hodim povprečno vsaka 2 meseca. Če se samo strižem nekje 10-15€, če pa se še barvam, pa 20-25€. Ponavad da mami poleg kaj.
11. morje? (letno)
Ponavadi sem hodla s starši na morje (zarad čolna in družbe). Lani sem šla pa na absolventa na Djerbo pa sm si sama plačala - 470€ + 200€ stroškov dol.
Ker čez teden bivam v Lj, gre za hrano nekako okoli 45€ na mesec (z boni vred). Največkrat kupujem v Mercatorju in Sparu/Intersparu
Odvisn od meseca do meseca. Povprečno gledano nekje pa 20€. Najraje nakupujem v Takko Fashion, Mass, Andorju.
Uh... za modne dodatke ne gre skoraj nič denarja. Če pa že, je to na 3 mesece po 5€. Največ v asesoris (ne znam prav napisat ).
Uh... za kozmetiko nekje 15€ na mesec. Ker ponavadi kupujem več stvari hkrati, sam povprečno pa tu nekje. Večinoma negovalno (čistilo za obraz, tonik, gel, krema po večernem umivanju). Največkrat in najraje nakupujem v DM.
5. žuriranje + alkohol?
Mogoče 10€ na mesec, sam ni nujno. Prej manj.
6. cigarete (če kadite)?
Ne kadiim.
Ufff.... 10€ na mesec. Če že grem, je to s katero od cimer, kako kolegico, sošolko.
Vozim se večinoma z avtobusom. Nekje 20€ na mesec + 17€ za mesečno LPP v Lj.
0€ poleg cosmota.
Hodim povprečno vsaka 2 meseca. Če se samo strižem nekje 10-15€, če pa se še barvam, pa 20-25€. Ponavad da mami poleg kaj.
11. morje? (letno)
Ponavadi sem hodla s starši na morje (zarad čolna in družbe). Lani sem šla pa na absolventa na Djerbo pa sm si sama plačala - 470€ + 200€ stroškov dol.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Dokler zaslužim več kot porabim, se ne vznemirjam s podrobnimi analizami, koliko porabim za kakšno stvar, tako da na tale vprašanja ne znam točno odgovorit.
1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Mercator
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? H&M, Zara, Desigual, Orsay, ... čevlje najraje v Italiji
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Ne vem, kaj spada sem
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina? Nimam "naj trgovine". Kupujem nižji cenovni razred, ker mi čisto ustreza, moj edini raskoš so parfumi.
5. žuriranje + alkohol? Ni omembe vredno.
6. cigarete (če kadite)? 2.20€ na dan
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? Ne vodim evidence
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? kakih 150 - 200€ na mesec za nahranit moj avtek
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite Redko kupim kakšno revijo, včasih sem več. Aja, edino Stop za tv spored. In pa Delo vsak dan ter Dnevnik ob sobotah.
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Mesečno? Vsake 2 do 3 mesece.
11. morje? (letno) Za sanjske počitnice sem pripravljena dati tudi par 1000€. Sicer pa standardni aranžmaji hotelov 3*
1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Mercator
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? H&M, Zara, Desigual, Orsay, ... čevlje najraje v Italiji
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Ne vem, kaj spada sem
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina? Nimam "naj trgovine". Kupujem nižji cenovni razred, ker mi čisto ustreza, moj edini raskoš so parfumi.
5. žuriranje + alkohol? Ni omembe vredno.
6. cigarete (če kadite)? 2.20€ na dan
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? Ne vodim evidence
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? kakih 150 - 200€ na mesec za nahranit moj avtek
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite Redko kupim kakšno revijo, včasih sem več. Aja, edino Stop za tv spored. In pa Delo vsak dan ter Dnevnik ob sobotah.
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Mesečno? Vsake 2 do 3 mesece.
11. morje? (letno) Za sanjske počitnice sem pripravljena dati tudi par 1000€. Sicer pa standardni aranžmaji hotelov 3*
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Jao, kolk mate eni mal izdatkov... Sploh tole glede pijač,žuranja&shopinga. Svašta
No, pr men je tkole nekak:
Kakih 30€, boni in kak prigrizek, drugač pa mami kupije hrano.
Ufff..50-100€, trgovin je velik, fetiš mam pa na čevlje, sicer pa ni stvari ki je js nebi potrebovala
Not much, 15€ recimo.
20€, oboje, največ v DM-u.
5. žuriranje + alkohol?
Okol 100€ sigurno.
6. cigarete (če kadite)?
Vsak dan 2,20€
Hm, vsaj ena kava na dan, torej 30€ minimalno, s kolegicami/kolegi.
Nekje 50€ na mesec, hvala bogu da avto mal žre
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira
Ne kupujem nič, kar me zanima najdem na netu.
Na 3 mesce, konice strižt, tko da ene 20€ + 10€ tut na 3 mesce za barvo.
11. morje? (letno)
Huh...lani sem porabla ene 700€ za 17dni, svojega keša seveda.
Pol je treba še telefon plačat pa še se kej najde. Sicer živim doma, sam svoje stvari si povečini sama kupujem&plačujem, razn ko me mami kdaj u shoping pelje
No, pr men je tkole nekak:
Kakih 30€, boni in kak prigrizek, drugač pa mami kupije hrano.
Ufff..50-100€, trgovin je velik, fetiš mam pa na čevlje, sicer pa ni stvari ki je js nebi potrebovala
Not much, 15€ recimo.
20€, oboje, največ v DM-u.
5. žuriranje + alkohol?
Okol 100€ sigurno.
6. cigarete (če kadite)?
Vsak dan 2,20€
Hm, vsaj ena kava na dan, torej 30€ minimalno, s kolegicami/kolegi.
Nekje 50€ na mesec, hvala bogu da avto mal žre
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira
Ne kupujem nič, kar me zanima najdem na netu.
Na 3 mesce, konice strižt, tko da ene 20€ + 10€ tut na 3 mesce za barvo.
11. morje? (letno)
Huh...lani sem porabla ene 700€ za 17dni, svojega keša seveda.
Pol je treba še telefon plačat pa še se kej najde. Sicer živim doma, sam svoje stvari si povečini sama kupujem&plačujem, razn ko me mami kdaj u shoping pelje
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Opravim nekaj nakupov mesečno, ponavadi manjših ali pa tudi nekaj večjih (ko kupujem "za gospodinjstvo" za celo družino), Tuš ali Eurospin, skupno cca. 50 € ali več.
Drugače si pa z mojim večkrat privoščiva večerje ali kosila zunaj, tako da tukaj gre še kakih 100 € za oba skupaj
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? uh, kar okrog 200 €, H&M, C&A, Deichmann, Esprit, S.Oliver...
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Niti ne, morda kakšne uhane ali zapestnico na vsake 2 meseca, 5-10 €
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina? za negovalno precej, med dekorativo ečkrat menjam edino maskaro; skupno okrog 20-30 €
5. žuriranje + alkohol? Nič ; OK morda kakšen koktejl, če sem ravno na volji in je fajn ponudba
6. cigarete (če kadite)? Nič.
Nimam te navade, niti časa niti volje, porabim kakih 5€ za kavo iz avtomata v službi, morda še par evrov, ko se enkrat mesečno ali redkeje dobimo z mojima najboljšima prijateljicama
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? 50-100 € na mesec za en tank in pol (dizl)
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite. Sploh ne vem, kolk stane Eva in pa lepota in zdravje, ki ju kupujem - nekje 5 € skupajverjetno
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? 30 € vsake 3 mesece
11. morje? (letno) Greva se bolj nizkoproračunske variante, ker ne potrebujem luksuza na dopustu, letos recimo apartma za dva pride 400 €, poleg tega bova s sabo nesla še približno tolk, tko da na osebo enih 400 €, kaj pa vem
Drugače si pa z mojim večkrat privoščiva večerje ali kosila zunaj, tako da tukaj gre še kakih 100 € za oba skupaj
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? uh, kar okrog 200 €, H&M, C&A, Deichmann, Esprit, S.Oliver...
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Niti ne, morda kakšne uhane ali zapestnico na vsake 2 meseca, 5-10 €
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina? za negovalno precej, med dekorativo ečkrat menjam edino maskaro; skupno okrog 20-30 €
5. žuriranje + alkohol? Nič ; OK morda kakšen koktejl, če sem ravno na volji in je fajn ponudba
6. cigarete (če kadite)? Nič.
Nimam te navade, niti časa niti volje, porabim kakih 5€ za kavo iz avtomata v službi, morda še par evrov, ko se enkrat mesečno ali redkeje dobimo z mojima najboljšima prijateljicama
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? 50-100 € na mesec za en tank in pol (dizl)
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite. Sploh ne vem, kolk stane Eva in pa lepota in zdravje, ki ju kupujem - nekje 5 € skupajverjetno
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? 30 € vsake 3 mesece
11. morje? (letno) Greva se bolj nizkoproračunske variante, ker ne potrebujem luksuza na dopustu, letos recimo apartma za dva pride 400 €, poleg tega bova s sabo nesla še približno tolk, tko da na osebo enih 400 €, kaj pa vem
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov