Koliko zapravite mesečno?

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 24. Avg. 2006 22:57

Zanima me koliko mesečno zapravite denarja za:
1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete?
Jz za hrano pa pijačo zlo mal zapravem, ker vedno starša kupujeta. Sama plačam edin, če grem s frendi vn jest, pa za vsakdanje kofetke, pjačke in ob vikendih alko party

2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Za čevle na vsake po leta 20 tisoč sit, pa še kj vmes, za obleke sploh rajš ne pomoslem, ker bi me kap zadela :) . Jz skor vse cunje kupim v sportini, najrajš mam pa majče, ker sem naranost zaljubljena vanje, pa kavbojeke, ker jih nikoli ni preveč

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Za modne dodatke gre zlo mal dnara, ker jih ne maram, če pa jih že kupem, pa kupim tam kjer mi je všeč, ne gledam na targovino, kupim pa ponavadi kakšno verižico, pa pasov mam ful

4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
P men je čiz odvisno kolk zapravem za kozmetiki. En mesec lahko nič naslednjega pa 10 jurjov

5. žuriranje + alkohol?
O tem sploh ne razmišljam

6. cigarete (če kadite)? 10-15 jurov. Se trudim zmanjšat na 7000

7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? O tem tudi, ne razmišljam, ker mi za take stvari ni škoda denarja, na kavico pa hodim z mojimi pikicami in frendi :)

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :)
Jz preberem ogromno revij in dam tudi 5000 mesečno za revije. Kupujem pa elle, cosmota, evo, obraze, novo modno...

10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? okrog 5000

11. morje? (letno) Ne vem, ker še grem :)
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 25. Avg. 2006 10:46

To v večini kupuje mami. Grem pa 1x na teden ven jest s prijateljicami takrat gre od 2500 do 5000 za večerjo/kosilo.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Različno včasih kak mesec porabim tut več kot 50.000 za obleke itd. včasih dva mesece sploh nič ne kupim,razen kako majčko. Odvisno tut od letnega časa,pozimi porabim več,poleti manj... kupujem pa v empuriumu,benetton,sariko,h&m...skoraj povsod kjer se kaj najde.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
teh mam pa bolj malo,največ porabim za rute in torbice,pa še to ne mesečno. Nevem mogoče 2000 na mesec.
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
Več porabim za negovalno nekje 5000 na mesec. Včasih malo manj. Dekorativne mam bolj malo kupujem pa takrat ko zmanjka pudra al pa maskare,pa si pol mogoče še zraven kaj kupim.
5. žuriranje + alkohol?
tu grejo pa astronomske številke nevem okoli 50.000 na mesec? če so vmes še festivali pa še za vsak festival +50.000 :o
6. cigarete (če kadite)?
od 7000-8000
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?
ponavadi grem z najboljšo prijateljico porabim nevem 2000 na mesec ? nerada hodim tak po pijačkah.
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim?
za vlak 12.000 na mesec + avtobus 4000
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira biggrin če ne pa to omenite smile
naročena sem na national geographic to je to. drugega ne berem.
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu?
ne hodim k frizerju strižem se sama
11. morje? (letno)
letos je šlo za morje nevem 70.000 za teden dni v Fiesi.
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 25. Avg. 2006 11:11

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Mercator, na mesec zapraviva približno 15.000 za oba, se prav okrog 7.000 sama.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? Tally Wejil, Zara, Pittarello (Trst), najraje mam čevlčke pa kašne posebne hlače...ampk čevli so zakon. Na mesec minimalno 20.000
3. Modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Acessories, pa ena trgovinca v Trbovljah k majo noroooo pocen use...kupujem pasove, uhančke, zapestnce, verižce. Tam ene 4.000 porabm na mesec
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina? Definitivno porabm več za negovalno; pr dekorativni prsegam na minimalizem pa kvaliteto.Tam ene 7.000 na mesec se porab.
5. žuriranje + alkohol? Žuram na vodi ;) tko da 2000 na mesec
6. cigarete (če kadite)? Oou,moja razvada...jes 5.000
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? Okrog 5.000, ker se na faksu res skoz dobivam s kom. Drgač pa frendice, dragi, sošolke, znanci...mah usi :D
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? 4.000
9. revija? katera ja vaša naj revija? Kupujejo starši v Trb, tko da jes ne dam nč. Drgač pa Cosmo, Eva, Elle, včasih Vogue to bo pa to :D
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Enkrat na tri mesece, tm okol 10.000 me pride
11. morje? (letno) kadar mam frej poletje, okrog 80.000
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 25. Avg. 2006 12:33

Približno 30 jurjev, največkrat pa kupujem v Mercatorju (pike).
Najraje zavijem v Naf Naf, S'Oliver, Skiny ali Sportino, za čevlje najraje pogledam v Mass aliMadness.
Zapravim pa... Hmmm.. mesečno okoli (!) 10 jurjev.
Nisem človek modnih dodatkov. Zanje ne zapravljam.
Najraje mam L'Occitane-ove izdelke, zanje na mesec zapravim okoli 5 jurjev.
5. žuriranje + alkohol?
Nič. No, mogoče 2 do 3 jurje na mesec.
6. cigarete (če kadite)?
Na kavice hodim s kolegicami, mesečno pa zapravim okoli 2 jurja.
Za bencin.. tam, ene 20.000 SIT
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :)
Ne berem Cosmota. Se mi gabi.
Kupujem Mladino, skoraj vsak teden.. tko da zapravim zanjo okoli 2 jurja.
Kolikokrat MESEČNo hodim k frizerju?
Ti to resno?
K frizerju grem enkrat na 3 ali 4 mesce in tam vsakič pustim od 10 do 15.000 SIT
11. morje? (letno)
Na morje ne hodim, ker sem na morju doma.
Za dopust skozi celo leto pa zapravim okoli 150.000 SIT
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 25. Avg. 2006 16:21

Ker živim doma za hrano zapravim malo, se bo pa to vrjetno sedaj spremenilo, ko bo faks, pa bo za malico šlo nekaj denarja.
Hmm, težko bi se opredelila koliko zapravim mesečno. Včasih ne kupim nič, včasih pa zapravim do 3o.ooo sit. Ampak to ni velikokrat, na vsake toliko časa, ko grem res v šoping. V povprečju bi rekla, da na mesec zapravim do 5.ooosit. Kupujem pa tam, kjer mi je kaj všeč. Ne gledam na znamke. :)
Hm zelo malo. Na vsake toliko časa si kaj kupim - uhančke, pas, ogrlico. S temi stvarmi ne pretiravam. Isto - kupim tam, kjer mi je všeč.
Uff, zelo malo zapravim za kozmetiko. Ko mi zmanjka, si grem kupit pač čist osnovne stvari. Kupujem pa v dm ali mulerju.
5. žuriranje + alkohol?
Zelo malo žuram, tut ne pijem ne na veliko, tko da tuki ne pustim veliko denarja. Recimo kakšne 2ooo sit na mesec, včasih manj, včasih več, če je v igri kino ali bowling. :)
6. cigarete (če kadite)?
Ne kadim, tko da tuki ogromno prišparam.
Nikol nisem ful hodila po pijačah, recimo ene 2.ooo na mesec. Pač grem s frendi ali pa s fantom. Mam pa filing, da se bo to s faksom spremenilo. :P
Za bencin je zdej večinoma dala mami, zdej s faksom me čaka tut ta strošek. Ne vem še točno koliko keša bo šlo za vlak.
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira biggrin če ne pa to omenite smile
Po večini ne kupujem revij, mogoče si na vsake toliko časa kupim kakšno.
Heh, mesečno. :D Jst grem k frizerju ene 2krat na leto, takrat dam okoli 5.ooosit.
11. morje? (letno)
Letos sem prišla zelo poceni skos, za tri tedne morja sem dala okoli 4o.ooosit. :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 25. Avg. 2006 16:58

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Ja ubistvu živim še doma tko da, kupujeta starša, drgač pa Mercator..najboljši sosed :lach: , včasih tud E.Leclerc pa Spar..

2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?Najraj v New Yorkerju pa še tam zadne cajte zlo mal stvari najdem zase, Mega Factory Outlet, Two Way, Tajly Weil, včasih tud Mia ...kupujem pa itak sam takrat k kj rabm

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Modnih dodatkov js niti ne uporabljam preveč.. Če mi je že kaj všeč, to kupim takrat in tam kjer naključno zagledam

Po potrebi, kupim, ko mi zmanjka. Kupujem pa v dm-u pa mullerju.

5. žuriranje + alkohol? Zlo mal...ene 5000 na mesec

6. cigarete (če kadite)? Ne kadim

7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? S svojimi kolegicami, pa še to ne vsak dan več (ko smo hodil v šolo je blo čiiist drugač.. :P ), ko nam zapaše gremo na kavico..smo pa itak vse tok bliz doma da smo večinoma tud ena pri drugi...

8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? Vozim večinoma avto od brata al pa od fotra, ko je treba ga pač js natankam, če pa ne pa tud ne dajem denarja, ker mamo tak dogovor..

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :)Ne kupujem revij, tud cosmota ne, ker mi ni ne vem kaj pa še tumač predrag je..

10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Ga mam doma, ga ne plačujem.. :D

11. morje? (letno) Letos sm zapravla za morje.. 10 dni Paga približno 70 tisočakov
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 25. Avg. 2006 17:14

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Tam okrog 30k. Kupujem pa v standard - Eleclerc, Mercator, Špar. Zadnje čase mi je super Eleclerc, ker imajo fajn cene, super ponudbo, pa še gužve ponavadi ni!

2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? Najpogosteje kupujem v Zari in Sportini. Čevlje ponavadi v tujini ali pa pri nas v Bati. Tu in tam si privoščim kaj dražjega in tako tudi zapravim različne vsote. Nekje povprečno 30000. Lahko manj (ta mesec skoraj nič), lahko pa tudi veliko več.

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Hmm...obsedena sem s torbicami, predvsem dragimi tako da...drugače pa kakšne zapestnice, verižice...mogoče 3000.

Kupujem po potrebi - največkrat v Müllerju. Nekje 5000SIT na mesec za vse skupaj.

5. žuriranje + alkohol? Zadnje čase res redko in malo

6. cigarete (če kadite)? Ne kadim!

7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? S prjatli, ponavadi pa kar s fantom. Aja v času študija seveda s prjatli s faxa :D Enih 5000SIT

8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? Imam avto in petrolovo kartico od mame :juhej: Drugače pa si za po Ljubljani v času študija kupim karto za trolo...4k al kolko je že?

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :) Naročena na vse kar potrebujem. Kaj drugega kupujem redko

10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Mesečno? 1x na 2 al pa 3 mesece se sprehodim do frizerja in tam pustim ene 4000

11. morje? (letno) Potujem večino časa in zato zapravim tudi veliko denarja. Na morje pa poleti ponavadi 1x al pa 2x...letos sm bla do zdaj 1x za 100.000 (let+hotel)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 25. Avg. 2006 18:40

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Za doma največkrat kupuje mami, za v lj moram pa sama in na mesec porabim manj kot 10.000, ker plačujem z Mercator Pika kartico. Kupujem torej v Mercatorju, skupaj z mami pa greva včasih še v Špar, Tuš...

2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? Obleke in čevlje kupujem sezonsko, ko pač kaj rabim. Čeprav včasih prov pretiravam in kupim stvari, ki jih sploh ne rabim. Kupujem večinoma v Orsayu, Zari in kakih manjših trgovinicah. Bolj cheap variante torej. Imam raje več stvari, ki jih parkrat oblečem kot 3 majice, ki so stale celo premoženje. Če vzamemo povprečje torej nekje 10.000 na mesec

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Občasno, ko najdem kaj res lepega. Ne več kot 2.000 na mesec

V DM ali Mullerju. Kpujem pa po potrebi... Ko kaj zmanjka nabavim novo. 2000 recimo.

5. žuriranje + alkohol? Hja... Gre kar nekaj denarja no... Sploh sedaj poleti... Kaj naj rečem... 7.000 recimo

6. cigarete (če kadite)? Ne kadim!

7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? Okoli 5.000. Za te pijačke se fuuuuul preveč zapravi. Hodim pa z vsemi frendi in frendicami, sošolci...

8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? 1.200 na teden za prevoz za vlak... se pravi 4.800 za vlak + karta za trolo 4.000 + posebni izdatki. Ta mesec nekaj prevozov na drugi konec države... je kr naneslo

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :) Kupujem Cosmo, pa naročena sm na National Geographic, drugače pa oči kupuje Novo, tako da sm tudi s trači na tekočem.

10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? K frizerju grem recimo vsake pol leta, časti mami in ponavadi pride tam okoli 3.000

11. morje? (letno) Lani sem dala 24.000 + izdatki tam. Letos sem pa celo za en dan uspela it.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 10. Sep. 2006 10:21

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? kupuje mama. jaz kupim samo kdaj kako štučko za malco, čokoladico, vodo pa seveda bone kdaj. ziher ne porabim več kot 3000.

2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? čevlje si kupim npr. trikrat na leto (vsaki so povprečno 10.000 al pa malo več) plus kake japonkice za poleti. za oblačila pa je tak ne, čist odvisno. se poslušam nazaj držat. :) kaki mesec porabim 20.000 al pa še več, drugič pa samo 3000. v povprečju po moje 10.000 za cote na mesec.

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? kupim kake uhane npr. enkrat na dva mesca, isto kak pas, torbico... ne pretiravam. povprečno 3000 na mesec.

zadnje čase več za negovalno, ker mam dekorativne cele zaloge. veliko stvari kupuje mama (šampone, mila, itd.), tako da sama porabim npr. 3000 na mesec. kupujem v dm in mullerju.

5. žuriranje + alkohol? Zadnje čase skoraj nič, ko se bodo pa študentski žuri začeli pa bo malo več, samo vseeno ne kaj dosti. npr. 3000 na mesec.

6. cigarete (če kadite)? ne kadim, no lažem... sem si kupla letos eno škatlo, samo to na mesec ne znese nič. ;)

7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? preveč. sploh ne grem računat rajši. je ziher kar nad 5000.

8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? za bencin, različno od meseca, nekje od 7.000-15.000.

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :) jaz ne kupujem nič, včasih sem cosmota, samo ga ne več. preberem kako lady, samo to itak kupi mama.

10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Minimalno, ne hodim rada k frizerju. Ko grem, dam okrog 5000 (se ne barvam), to je npr. enkrat na leto, drugale pa me striže kolegica še včasih in jim dam 1000. :)

11. morje? (letno) nič.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 10. Sep. 2006 10:53

Hm...niti ne vem kolko, ziher pa prevec (ce stejem se hrano za domace zivali zraven - 6mačk :D)) okol 40k z mojo kartico pa se mama...prevec v glavnem...se dobro, da mamo zelenjavo na vrtu. Trgovine: Interspar, vcasih Tus...

Najljubse trgovinez oblacili: United Colors Of benetton, Sislex, Zara. najraje kupujem majcke...na mesec gre enih 10-15k za obleke(ni ap nujno da vsaki mesec). Najljubse trgovine s cevlji: Humanic in Štifl :D - cevlje pa kupujem na 1/2 leta pa takrat malo drazje (esprit, etnies...)

V bistvu nimam najljubse trgovine. Za nakit pa ne smem reklame delat :) Modni dodatki: zapestnice in uhani :D (made by myself in unikatne zadeve) Za eno ogrlico iz perlic in swarovski kristalov sem dala 7k. Ce mi je vsec, kupim.

Ne smem reklame delat :D prevec, prevec...pol pa polovico sploh ne uporabljam...kr lezi mi doma. Vec dekorative kot negovalne kozmetike, najvec kupim v DMu ali Mullerju.

5. žuriranje + alkohol?
odvisno...ne morm opredelit. Vcasih so ble kr cifre, zdaj pa ne vec :D

6. cigarete (če kadite)?
nic :D

soslke in prjatlce/prijatelji. Greva pa s fantom kr dosti x na kofi (ce se nama nic ne da :)) recimo enih 6k na mesec.

bencin ka pa vem...dava skupaj kes in se pol furama okol :)

Cosmota ne kupujem vec, ker mi je dolgocajtn. Zanimiv mi je Gloss. Nimam naj revije...zanimive so mi one trač cajtnge, da se lahko :lach:

mesecno? mesecno ne...na 3 mesece :) Cena: okol 5k :)

11. morje? (letno)
letos nisem dala niti tolarcka za morja... je mama#2 vse placala :oops: :) kolk pa sem tak btw zapravla pa...kakih 80eur.
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 10. Sep. 2006 11:50

Hrano kupujejo starsi v Intersparu, sama pa za hrano porabim 10-15k na mesec.

Nism neki obsedena z nakupovanjem, drgac pa ksn topshop, hm, dost stvari pa tud na potovanjih kupm (nevem firme), tko da recmo 5-10k na mesec

nimam dodatkov

Pr kozmetiki sm se ful umirila, kupm samo kar rabim negovalne, dek. mam pa še od prej dost, tko da 1-2k na mesec

5. žuriranje + alkohol?
pa ne tok, 5-10k

6. cigarete (če kadite)?
ne kadim

auu, am, 15k, pol so pa tle se dostkrat kosila (sm napisala pr hrani)

4k za mesecno

Cosmota ne kupujem vec, ker mi je dolgocajtn in se ponavla. Revij ne kupujem, razn učasih kšn art&decoration, ambient ipd

10k na 3 mesce

11. morje? (letno)
ponavad placajo starsi morje in razna potovanja, tist k zaslužm mam pa za sprot
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Traxie » 10. Sep. 2006 12:37

Hrano kupujejo starsi v Intersparu, sama pa med sol. letom porabim priblizno 4k za malico.

Ce grem z mami, mi placa ona pa tudi drugace mi vrne denar, ce si kupim kaj drazjega. Drugace pa ne vem, recimo 4k za kaksno majcko/pulovercek. Kupujem predvsem v Emporiumu (Top shop, Miss selfridge, Sach, Dorothy Perkins, Naf Naf...) ali pa v Zari.

Priblizno 2k. V Lj kupujem v Claudiji, Müllerju in Sportini, najbols so pa itak stanti na morju. Kupujem pa uhancke (usesa, popek), pasove in zadne case se zapestnice, na vsake tok pa tud kasno torbico samo potem vec zapravim.

Negovalno, za katero porabim vec mi kupi mami. Ponavadi DM, Müller, lahko pa tudi Spar/Mercator. Za dekorativno porabim zelo malo. Ko mi cesa zmanka kupim.

5. žuriranje + alkohol?
Zdaj, ko sem spet samska bom pomojem vec. Prej pa priblizno 2k.

6. cigarete (če kadite)?
Kadim samo na pjackah in zurih, tako da 575 sit :).

Med solo min 4k na mesec. Hodim pa z sosolkami/sosolci, dvema frendicama pa prej sem se z lubijem.

Prej sem dajala 8k za vlak, zdaj pa pocasi razmisljam o avtu.

Jap, Cosmo :) (ampak ne cisto vsak mesec).

Primlizno 1x na 2 meseca greva z mami skupi, tako da ona placa :). Je pa v primerjavi z frizerju v LJ zeloooo poceni (prib 3k za pramena, strizenje in oblikovanje s krtaco)

11. morje? (letno)
Letos sem dala 90k (75k) so pa starsi prispeval. Sla sem pa 2x, 1x bol ornk z lubijem, 1x pa zurat s frendicami na slo obalo.
angkoriata
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a angkoriata » 10. Sep. 2006 13:46

ne veliko,ker živim doma in ma to vse mami nečez,edino parkrat na mesec kupim hrano za naju s fantom-ker skoz pri njemu visim(on živi sam)-10.000-15.000 sit.največkrat kupujem v sparu
tega si sploh ne kupujem vsak mesec,ponavadi počakam do razprodaj
ne kupujem modnih dodatkov,oz. le izjemoma za kakšnega jurja
to pa nakupujem v dm-u,največ negovalno kozmetiko-10.000sit
5. žuriranje + alkohol?
uf,v mojih žurerskih časih je blo kar vsak teden 2X po vsaj 5.000 na noč,sedaj pa zelo redko
6. cigarete (če kadite)?
ne kadim
kakih 5.000 sit na mesec.hodim pa s kolegicami
bencin mami sponzorira
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite
ne kupujem revij
grem na vsake tri mesece,odvisno kaj mi dela,ampak 6.000-10.000 sit na obisk
11. morje? (letno)
ne hodim na morje ampak na potovanja,zato je to okrog 500.000 sit-ja sem gre ves moj denar :D
špinača
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006
Kraj: *love*island*

Neprebrana objavaNapisal/-a špinača » 10. Sep. 2006 18:52

živim doma, tako da mami kopuje hrano. za malico pa porabim približno 5k na mesec med šolo.

čevlje kupujem bolj malokrat, največkrat v tomas sportu al pa humanicu. za superge odstejem npr. 15k ker zelim kvaliteto. ponavadi si cunje kupujem tudi sama. največkrat kupim v zari ali pa new yorker. najraje kupim kakšne majčke.
na mesec zapravim okoli 7k / včasih manj, učasih več, po potrebi.
zadnje case sem usekana na pasove, kupim kjer mi je učšeč pa da ni drago. 2k na mesec recimo

Ponavadi DM, Müller, Tuš. Za dekorativo porabim zelo malo. Ko mi cesa zmanka kupim.

5. žuriranje + alkohol?
ene 5- 10 k na mesec
6. cigarete (če kadite)?
npr 1 škatlca za 1 mesec, odvisno

Med solo min 2k na mesec.

karta za bus = 10 k

9. revija? katera ja vaša naj revija?
cosmo usak mesec
Primlizno 1x na 3 meseca grem
11. morje? (letno)
letos sem zagonila samo 20k ker sem bila sam ene 3 dni pa je mami plačala[/b]
Love is all I need
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 10. Sep. 2006 19:11

Kupujem sam v mercatorju,ampak ne porabim velik za hrano,k zivim s starsi. uh, kolk za pijaco se mi pa sploh ne sanja.. Prevec.. PA ne mislit sam za alkohol :)
Zara in mass, najraje kupujem majcke..
Uhane,torbice in pasove3.000/mesec
DM,priblizn 10.000/mesec
5. žuriranje + alkohol?
tedensko cirka 5.000
6. cigarete (če kadite)?
570/dan
s kolegicami in kolegi-vsak dan, nevem kolk,velik..
/,vozim mamin avto,pa ne rabm tankat :razz:
cosmo in eva,obvezn vsak mesc
vsak drug mesc barvanje(7.200), pa ene 2x mesecno na frizuro(3.000)
11. morje? (letno)
LEtos 130.000
Ja je kr stroškov...
:?

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov