Kje ste doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
hei bulma
te pa nisi daleč od mene .. kolko vidim nas je dosti iz okolice MS .. lahko naredimo cosmo miting v MS
te pa nisi daleč od mene .. kolko vidim nas je dosti iz okolice MS .. lahko naredimo cosmo miting v MS
Med vsemi zakladi sveta, ni večjega kot je košček srca
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
okolca nouga mesta 13 km stran..dost blizu mamo vse...smo tko na deželci(:D), umaknjeni od mesta, ampk vseeno je mesto ubistvo pred nosom...ful mi je všče tuki..ampk k bom pa zrastla( )pa grem vn od tuki..tle vsak ve skorej vse o vsakem, tko da....k bom velika ciljam na kako belo krajino, al pa posavje..mi je ful lepo
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem iz gorenjkega konca....Tržič je malo mestece ki je bolj luknja ker je obdan z gorami (hribi)...mi ni všeč ker nič nimamo moramo jit v Kranj ali LJ...
živela bi pa na štajerskem koncu...
živela bi pa na štajerskem koncu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jemina napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:sm iz Stražišča... to je 4 km vn iz Kranja... pa sm se že mal naveličala.. pa še folk je tak, da se usak sam zase drži... ne vem no, ni mi všeč
O a res. Jz sem pa iz škofje loke
heh lepo kater konc pa?
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jagodka85 napisal/-a:jemina napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:sm iz Stražišča... to je 4 km vn iz Kranja... pa sm se že mal naveličala.. pa še folk je tak, da se usak sam zase drži... ne vem no, ni mi všeč
O a res. Jz sem pa iz škofje loke
heh lepo kater konc pa?
10min vn
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov