Kje ste doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Kamnik, všeč mi je. Res je, da je doma najlepše.
V Sloveniji ni tazga kraja, da bi rekla: "Tok mi je lepo, da se bom obvezno preselila tja, ko bojo pogoji!" Bi pa mela kšno stanovanje na Obali, za vikende.

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Lj Vič.Res si ne predstavlam d bi kje drugje žvela 

-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
allessya napisal/-a:Jaz sem pa Prlečka (okolica Ljutomera).Saj mogoče, da smo za nekatere bogu za hrbtom, ampak je pa najlepše tu.
Študiram v MB, tako da sem veliko tudi tam, ampak dokončno se pa ne bi preselila nikamor.
what a surprise!

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Ok, Skinny, I'm shocked!
Kdo bi si mislil...

-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
allessya napisal/-a:Ok, Skinny, I'm shocked!![]()
Kdo bi si mislil...
samo res... zate bi bolj rekla, da si kaka primorka ( brez zamere )

lepo to, da so tudi punce iz "naših" krajev tu gori.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
jaz pa sem iz Fikšinec (..vaši obrazi :
Kje je to?!) to je pa 25km iz Murske Sobote na SV .. živela pa bi recimo v Avstrijiski Radgoni ali pa na Obali .. kakšen Piranček ali kaj 

- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ljubljana, 15min pes od Preserca. Zamenala bi sam stanovanje za hisico, lokacije pa za nc na svetu.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Nova Gorica oz. Solkan.
Nebi zamenjala, ni šans. Hišo imamo na mega lokaciji - par metrov proč imamo naravo - travnike, gozdove, kuclje,...Smo pa lih tok daleč stran od centra, da je ponoči vedno mir. Ampak vseeno tok blizu, da grem lahko do Gorice peš. Zmaga.
Pa vse imam maksimalno uro vožnje proč - morje, Ljubljano, smučišča, hribe, reke...Super je. Krasno. Res lepo. 
Nebi zamenjala, ni šans. Hišo imamo na mega lokaciji - par metrov proč imamo naravo - travnike, gozdove, kuclje,...Smo pa lih tok daleč stran od centra, da je ponoči vedno mir. Ampak vseeno tok blizu, da grem lahko do Gorice peš. Zmaga.

-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
skinny napisal/-a:samo res... zate bi bolj rekla, da si kaka primorka ( brez zamere )( ne vem od kje mi ta ideja ).
lepo to, da so tudi punce iz "naših" krajev tu gori.
Jaz sem pa zate mislila, da si čistokrvna ljubljančanka.

Zdaj pa ne bom več smetila teme.

Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov