Kje ste doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst sm pa iz Celja 5-10 minut peš iz centra.
Bajta mi je všeč, ker je ubistvu družinska (7 stanovanj je not, pa skor usi smo iz ene familje) pa mi smo čist spodi, pa mamo velik vrt, sam lokacija mi ni všeč. Celje-fuuuuj.
Rada bi se pa preselila v Kr. Goro
Če šteje pa tud tujina pa Francijo al pa Ameriko (če mi bo ratal it tja študirat, bom pa tako ali tako rabla stanovanje v bližini Hollywooda).
Bajta mi je všeč, ker je ubistvu družinska (7 stanovanj je not, pa skor usi smo iz ene familje) pa mi smo čist spodi, pa mamo velik vrt, sam lokacija mi ni všeč. Celje-fuuuuj.
Rada bi se pa preselila v Kr. Goro
Če šteje pa tud tujina pa Francijo al pa Ameriko (če mi bo ratal it tja študirat, bom pa tako ali tako rabla stanovanje v bližini Hollywooda).
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Joj v nekem zakotju 25km od Mb...tu mi je ful brezzveze ker se moram za vsako stvar peljat v Mb in to je kar pogosto, pa včasih se mi res ne da. Upam da se bom v kratkem lahko za začetek preselila v Mb, v končni fazi pa si sebe predstavljam v tujini, ker se v Sloveniji ne počutim dobro...zdi se mi da smo še vedno etiketirani kot "balkan" in da krepko zaostajamo za zahodno Evropo.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ljubljana Rožna dolina, že od rojstva
Raje bi živela edino v svoji hiši z večjim vrtom. Rožna dolina je naj kraj za živet, 10 min peš do centra LJ, 5min do name s kolesom, direkt ob avtobus progi, Tivoli, Rožnik, PST... sam preveč študentov imamo, pol nam dajejo pa pred lastno hišo parking listke...
Raje bi živela edino v svoji hiši z večjim vrtom. Rožna dolina je naj kraj za živet, 10 min peš do centra LJ, 5min do name s kolesom, direkt ob avtobus progi, Tivoli, Rožnik, PST... sam preveč študentov imamo, pol nam dajejo pa pred lastno hišo parking listke...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
7 km imam do Lj, 5 km do Domžal,....v glavnem v eni zajebani vasi, ki se imenuje Podgorica (bolj znano Šentjakob). Jah, jebi ga sem še vedno navezna na Bežigrad (kjer sem stanovala prej - davna leta nazaj).
Drugač bi pa najraj živela v Avstraliji.
Drugač bi pa najraj živela v Avstraliji.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Nuna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
V Mb, čisto pod Pohorjem. Meni je ful všeč tukaj pa s sosedi se odlično razumemo pa taka fajn mirna ulica je
Sam zadnjih 5 let skos nekaj gradijo...stanovanjske hiše pa apartmajske hiše in še malo pa bojo vse pozidali
Ampak dokler mamo še lep razgled na Pohorje je tak vse ok
Sam zadnjih 5 let skos nekaj gradijo...stanovanjske hiše pa apartmajske hiše in še malo pa bojo vse pozidali
Ampak dokler mamo še lep razgled na Pohorje je tak vse ok
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
jemina napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:sm iz Stražišča... to je 4 km vn iz Kranja... pa sm se že mal naveličala.. pa še folk je tak, da se usak sam zase drži... ne vem no, ni mi všeč
O a res. Jz sem pa iz škofje loke
heyyyyyyyyy jst pa lih vmes - Zg.Bitnje
gremo kdaj na kavo?
-
jozica1 - Debatorica
Velouria napisal/-a:jemina napisal/-a:A Gorenjke pa ni nobene tuku gor
Evo, še ena se javlja. Slabih 10 km ven iz centra Kranja in mi je tuki čist všeč. Včasih sem sicer živela čist v centru v bloku, pred 12-imi leti smo se pa preselil na obrobje mesta v hišo in je tole 100x bolš. Dost blizu vsega in glih prov oddaljena.
s kod točn če smem prašat?
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
js sem pa iz celja, oziroma iz okolice... peljete se proti žalcu in blizu je ena vas Velika Pirešica.... men je prav kul tukej... drugače me pa Prekmurje ful privlači... al pa obala seveda...
My dreams are my reality...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jozica1 napisal/-a:jemina napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:sm iz Stražišča... to je 4 km vn iz Kranja... pa sm se že mal naveličala.. pa še folk je tak, da se usak sam zase drži... ne vem no, ni mi všeč
O a res. Jz sem pa iz škofje loke
heyyyyyyyyy jst pa lih vmes - Zg.Bitnje
gremo kdaj na kavo?
O poglej poglej. to mi je pa všeč. Se bomo pa res mogle zment za kofi
-
*chiky* - Sramežljivka
- Kraj: in his arms=]
Brežice. Blizu Krškega, spada pod Posavje, manjše mestece ob sotočju rek Save in Krke =) No, eni ne vejo Sm zadovolna tuki, kr sm si ustvarla udobn lajf, ampak tud po malem komi čakam, da grem študirat v LJ in nikol se ne ve, mogoče p tam tud ostanem
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
Sej v bistvu niti ne vem več... V Trbovljah do 14 leta, uradno do 18, ampk men se zdi k da bi ceu life v Ljubljani živela...jes jo mam tko radaaaaa
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov