Kje ste doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 176 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
marateja napisal/-a:7 km imam do Lj, 5 km do Domžal,....v glavnem v eni zajebani vasi, ki se imenuje Podgorica (bolj znano Šentjakob). Jah, jebi ga sem še vedno navezna na Bežigrad (kjer sem stanovala prej - davna leta nazaj).
Drugač bi pa najraj živela v Avstraliji.
hehe jz tud jz tud
kaj se midve slučajno poznave???
no pa sj ni tok zajebana vas...sj k se je enkat navadš je kul..ja marateja sam podgorica pa šentjakob pa veš d nista eno in isto..hihi
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
Jaz sem iz Kranja.
Sem pa pet let živela na Obali, pa mi je ful žal da sem prišla nazaj. Razmišljam pa o selitvi izven Kranja, v Kamnik, Trzin ali Domžale, oz. obrobje Ljubljane.
Sem pa pet let živela na Obali, pa mi je ful žal da sem prišla nazaj. Razmišljam pa o selitvi izven Kranja, v Kamnik, Trzin ali Domžale, oz. obrobje Ljubljane.
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
"You're like my own personal brand of heroin"
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a_pikica_a napisal/-a:Libido. napisal/-a:bLack&white napisal/-a:Libido. napisal/-a:bLack&white napisal/-a:Libido. napisal/-a:bLack&white napisal/-a:jaz sm iz kopra
center al okolica?
center seveda če misliš okolica tipo une vasi ala sveti anton in to ne.. ampak žusterna ja.. ne živim prou v CENTRU
aja, jst sm iz olma
končno vsaj ena primorka poleg mene no, sei se najde še kaka....
ja, jih je še ene par iz kopra tle gor
Jaz sem iz Sp. Škofij
pol te pa ziher poznam
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
sunset21 napisal/-a:dolenjska
Js tud
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Libido. napisal/-a:^^floribunda, a ti tudi koprčanka al kaj?
v bistvu
ampak me je kr težko na obali dobit.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
iz mojga kraja pa ni nobene do zdaj na tem forumu, ne v tej temi, ne nikjer drugje se nisem zasledila - zanimivo, ker sploh ni majhno mesto! (glede na slovenijo ane)
ampak ok. vecino casa sm u mariboru, kjer studiram, zivim s fantom, in on tukaj dela, tako da mislim da je dosti vec moznosti da ostanem tu, ce bom ostala v Slo. domov se sicr rada vrnem, ampak samo zato da vidim druzino in kake prijatle, kaj drugega me na tist kraj ne veze prevec..sem se v Mb cist udomacila, tu je vse kar rabim
ampak ok. vecino casa sm u mariboru, kjer studiram, zivim s fantom, in on tukaj dela, tako da mislim da je dosti vec moznosti da ostanem tu, ce bom ostala v Slo. domov se sicr rada vrnem, ampak samo zato da vidim druzino in kake prijatle, kaj drugega me na tist kraj ne veze prevec..sem se v Mb cist udomacila, tu je vse kar rabim
Prvi neprebran prispevek • 176 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov