Kje živite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
No, moje visočanstvo pa ima svojo malo rezidenco v 3-nadstropni hiši, ki se nahaja na Notranjskem, v majhni vasi z okoli 30 prebivalci. Imamo ogromen vrt, na dvorišču imamo lepo pergolo. Moji starši, dva mlajša bratca in jst smo v srednjem štuku, v spodnjem štuku sta moja babi in teta. Mi bomo letos prenovil kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, drugo leto pa bomo najbrž povečali število sob in sicer bomo še zgornji štuk dodelal, da bom jst lahko mela večjo rezidenco
Sicer pa itak bom drugo leto čez teden v LJ, ko grem študirat. Upam da bom našla kej pametnga
Sicer pa itak bom drugo leto čez teden v LJ, ko grem študirat. Upam da bom našla kej pametnga
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Živim na vasi s približno 130-imi prebivalci. Najbrž je jasno, da stanujem v hiši Smo zadnja hiša v stranski ulici. Hišo obdajajo njive, travniki in gozd. Vas leži na rečni terasi Save. Smo blizu hrvaške meje.
Doma imamo kokoši, mačke, psičko. Za hišo imamo vrt in njivo. Pred hišo pa asfaltno dvorišče, polno avtov in trato povsod okoli. Aja, avte imamo tudi izven dvorišča.
Seveda je lepo tu živeti, ker imamo mir in tišino
Doma imamo kokoši, mačke, psičko. Za hišo imamo vrt in njivo. Pred hišo pa asfaltno dvorišče, polno avtov in trato povsod okoli. Aja, avte imamo tudi izven dvorišča.
Seveda je lepo tu živeti, ker imamo mir in tišino
Worship me or walk away.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
živim v srednje veliki bajti, v družini smo 4, vendar še zravn nas živi moj dedi. na vasi s 200 prebivalci, 8 km iz celja.
doma mamo travnik, nekaj gozda, njive. velik živalic: muce, psa, race , kokoši, ribnik z ribicami..
všeč mi je ker predelamo skor vso sadje in zelenjavo doma, da nam ni treba kupovat.
Drugač med tednom sem pa itak v lj, študentskem domu:)
doma mamo travnik, nekaj gozda, njive. velik živalic: muce, psa, race , kokoši, ribnik z ribicami..
všeč mi je ker predelamo skor vso sadje in zelenjavo doma, da nam ni treba kupovat.
Drugač med tednom sem pa itak v lj, študentskem domu:)
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
živim v vasi s cca.500 prebivalci, imamo svojo hišo,ki je noro super ampak se bojim bit sama doma,ker postane takrat nekam prevelika zame. sem pa srečna,da živim kjer živim. rada imam pogled na gozd,travnike po katerih se sprehajam in mit ter tišino ponoči,da lahko zaspim.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov