Kje živite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Jaz pa živim s starši in dvema sestrama v dokaj veliki hiši na podeželju v majhnem kraju. Imamo skupno veeeeliko dvorišče z babico in dedkom, ki živita v svoji hiši. Do Maribora imamo trenutno še tam nekje 20-25 minut, ko bo pa konc leta končana avtocesta pa bo do centra mesta največ 10minut
! Mlajša sestra je čez teden v Lj, starejša je pa cez vikend pri svojem fantu, tako da ni nikoli gneče v hiši
! 5 metrov od hiše teče reka, zadaj je ogromen travnik-pač nasploh je veliko travnate površine,kar mi je zelo všeč. Pa full je umirjeno tu,tako da se ne bi preselila
.

-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz živim v ne preveliki in ne premajni hiši v ljubljani s starši in mlajšim bratom, no pa še fant je večinoma pri meni
pred hišo je tudi nekaj vrta kjer z mami sadiva rože in konstantno kupujeva nove, k da bi mel 1ha vrta
(obsedeni sva
)
dobr je ker je naša ulica poseljena samo z ene strani, druga stran je travnik
tko da ni velik prometa in je lepo umirjen, kljub temu da v bližini teče avtocesta (na srečo je zvočna stena, tako da ni hrupa)
čeprou bi si rada ustvarla še neki svojga, sm tok navezana na našo hišo, da se najraj ne bi preselila nikamor, ampak bi ostala za vedno doma.
mogoče se mi bo pa sreča nasmehnla, pa bova s fantom lahko kupla parcelo zraven naše hiše (upam).

pred hišo je tudi nekaj vrta kjer z mami sadiva rože in konstantno kupujeva nove, k da bi mel 1ha vrta

dobr je ker je naša ulica poseljena samo z ene strani, druga stran je travnik

tko da ni velik prometa in je lepo umirjen, kljub temu da v bližini teče avtocesta (na srečo je zvočna stena, tako da ni hrupa)
čeprou bi si rada ustvarla še neki svojga, sm tok navezana na našo hišo, da se najraj ne bi preselila nikamor, ampak bi ostala za vedno doma.
mogoče se mi bo pa sreča nasmehnla, pa bova s fantom lahko kupla parcelo zraven naše hiše (upam).
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst živim v dvonadstropni med-etažni stanovanjski hiši na koncu slepe ulice s starši, starimi starši, zlato prinašalko (ker jo mamo notr) in...no ja, fanta še ne štejem za uradnega stanovalca, ker se še nisva odločila za to...ampak vsak večer spiva pri meni in sva tud 90% časa, ki ga preživiva skupaj, pri nas. Tko da ja, lahko bi se reklo, da na pol živi pri nas.
Sobo (ki je hkrati tudi dnevna soba), kuhinjo in kopalnico imam v svojem nadstropju, tako da imam/imava mir, če hočem/hočeva.
Vrt je tud dokaj velik, sicer je prb. tretjina izkoriščena za zelenjavni vrt, po katerem šarita babi in dedi...ampak mislim, da bo v roku 5-ih let tud ta del dobil drugo funkcijo.
V bistvu mi doma nič ne manjka...mogoče sam ena ograja, da bi mel včasih mal več zasebnosti pred sosedi.
In glede na odnose, ki jih imamo doma, se nimam namena odselit.
Sobo (ki je hkrati tudi dnevna soba), kuhinjo in kopalnico imam v svojem nadstropju, tako da imam/imava mir, če hočem/hočeva.
Vrt je tud dokaj velik, sicer je prb. tretjina izkoriščena za zelenjavni vrt, po katerem šarita babi in dedi...ampak mislim, da bo v roku 5-ih let tud ta del dobil drugo funkcijo.
V bistvu mi doma nič ne manjka...mogoče sam ena ograja, da bi mel včasih mal več zasebnosti pred sosedi.
In glede na odnose, ki jih imamo doma, se nimam namena odselit.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Aloha, ni ti hudega:D
drugace pa zivim v ljubljani v majhni sobici ki si jo delim s cimro, v drugace precej velikem studentskem stanovanju direkt v centru vsega dogajanja, kjer mi je oh in sploh super in lepo.
drugace mam pa domek se v mali vasici v primorju v najlepsi bajtici pod soncem, urejeni v avtenticnem istrskem stilu s pridihom vsega kar moja mati zbrska v raznih galerijah in ljudje privlecejo iz raznih potovanj. na dvoriscu se sprehaja maček in raste sto let stara murva. z bratom imava naceloma celo nadstropje samo zase, kar je fajn, se posebej lasten vhod pride prav ko se vračaš iz nočnih dogodivščin v ne ravno najboljšem stanju.
drugace pa zivim v ljubljani v majhni sobici ki si jo delim s cimro, v drugace precej velikem studentskem stanovanju direkt v centru vsega dogajanja, kjer mi je oh in sploh super in lepo.
drugace mam pa domek se v mali vasici v primorju v najlepsi bajtici pod soncem, urejeni v avtenticnem istrskem stilu s pridihom vsega kar moja mati zbrska v raznih galerijah in ljudje privlecejo iz raznih potovanj. na dvoriscu se sprehaja maček in raste sto let stara murva. z bratom imava naceloma celo nadstropje samo zase, kar je fajn, se posebej lasten vhod pride prav ko se vračaš iz nočnih dogodivščin v ne ravno najboljšem stanju.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Zivim v stanovanju v centru najlepse disecega zasavskega mesta. Imam veliko sobo, kar mi je malce bedno, ker je zaradi velikih prostorov prostor dosti slabse izkoriscen. Sostanovalci pa so: mami, brat in pisana muca.
Nekaj korakov imam do trgovine, trafike, poste, banke,... Na blizino vsega, kar potrebujem, sem tolk navajena, da me je ze en dan, prezivet pri bivsem v hisi precej iz mesta, cisto spravil iz tira. Ampak tudi zivljenje tam bi mi bilo boljse kot npr. v Ljubljani.
Nekaj korakov imam do trgovine, trafike, poste, banke,... Na blizino vsega, kar potrebujem, sem tolk navajena, da me je ze en dan, prezivet pri bivsem v hisi precej iz mesta, cisto spravil iz tira. Ampak tudi zivljenje tam bi mi bilo boljse kot npr. v Ljubljani.
-
*waterlily* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
Med tednom živim v Ljubljani v dvosobnem stanovanju s prijateljico, za vikend pa grem domov-živimo v 3-nadstropni hiši v neposredni bližini mesta.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Živim v hiši s fantom (in tudi doma sem živela v hiši) na deželi, malo ven iz Ljubljane.
Trgovina dostopona z avtom, žal ne tudi s kolesom. Za vse ostalo je potrebna pot v mesto
.
Trgovina dostopona z avtom, žal ne tudi s kolesom. Za vse ostalo je potrebna pot v mesto

- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Živim na vasi,ne vem koliko prebivalcev,kakih 500 verjetno. V hiši,600m^2, s starši.Imam svojo sobo,v bistvu če sem iskrena imam svoje nadstropje. Svojo sobo,kopalnico,wc,pa še eno wannabe dnevno,pa sestra ima še sobo zgoraj, en prostor pa še ni izdelan. Tu mi je zakon,rada živim to in mi bo žal ko se bom selila a se bom mogla,ker sta starša rekla da se morava obe osamosvojit in it od doma,pri čemer nama bosta tudi pomagala.
V prihodnosti želim živeti nekje blizu, imeti hišo,v stanovanje ne grem če mi plačaš,v mesto tudi ne.
V prihodnosti želim živeti nekje blizu, imeti hišo,v stanovanje ne grem če mi plačaš,v mesto tudi ne.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
FemmeFatal napisal/-a:Zivim v stanovanju v centru najlepse disecega zasavskega mesta. Imam veliko sobo, kar mi je malce bedno, ker je zaradi velikih prostorov prostor dosti slabse izkoriscen. Sostanovalci pa so: mami, brat in pisana muca.
No, me prav zanima kje živiš, ker jst se podpišem pod vse, le pod člane družine ne.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Živim v naselju, približno 10 - 15 km izven centra Ljubljane. Imamo hišo - v spodnjem nadstropju živita babi in dedi, zgoraj mami, oči, 2 brata, v pritličju pa js.
Imamo LPP avtobus (to je zelo važno, haha), trgovino / pošto / banko cca. 15 min odaljeno od hiše. 

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Živim v mestu ampak je še vseeno neko obrobje...imamo hišo...
Živim sama v zgornjem nadstropju (kjer smo prej živeli kot družina), pod mano živita stara mama in star ata, pod njima pa stric z družino ampak imajo dve sobi v nadstropju pod mano...
Tako, da sama kraljujem v velikem stanovanju...
Želim se preseliti v LJ ampak vseeno nekam tako kot živi moj fant na robu Ljubjane ampak vseeno en km od BTC-ja...
Seveda v hiši...
Živim sama v zgornjem nadstropju (kjer smo prej živeli kot družina), pod mano živita stara mama in star ata, pod njima pa stric z družino ampak imajo dve sobi v nadstropju pod mano...
Tako, da sama kraljujem v velikem stanovanju...
Želim se preseliti v LJ ampak vseeno nekam tako kot živi moj fant na robu Ljubjane ampak vseeno en km od BTC-ja...
Seveda v hiši...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js sm pred enim letom pa pol žvela v mestu oz. kraju (bodmo iskreni
) s 4000 prebivalci.Živeli smo pa v bloku v 2,5 sobnem stanovanju.Takrat smo bli še sam očim,mami pa js, pa mačka.
Pred enim letom smo se pa preselil v en kilometer oddaljen kraj,sam da je v drugi,mal večji občini. Žvimo v hiši,ob Savinji in je super. Mir je,večinoma so samo hiše, pa 2 manjši piceriji pa wannabe vaška trgovina.Žvim pa z očimom,mami,s psom in mačko.Očimova sinova sta pa v lj,pa mata tam stanovanje v najemu,pa prideta med počitncami.

Pred enim letom smo se pa preselil v en kilometer oddaljen kraj,sam da je v drugi,mal večji občini. Žvimo v hiši,ob Savinji in je super. Mir je,večinoma so samo hiše, pa 2 manjši piceriji pa wannabe vaška trgovina.Žvim pa z očimom,mami,s psom in mačko.Očimova sinova sta pa v lj,pa mata tam stanovanje v najemu,pa prideta med počitncami.
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov