Kje živite?

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 15. Mar. 2008 21:02

My home town je kraj na podeželju južne Slovenije...ampak meni ni bilo dano živeti na vasi...oz. sem se sama imela za nekaj več od podeželja. S familjio smo živeli v 3 sobnem stanovanju v edinem bloku v kraju (no, večji del familije še živi tam) S 15imi leti u internat u lublano in tako sem se zaljubila v mesto...in z manjšimi premori sem v mestu tudi ostala :D Zdej živim in delam u Lj že 5 let and I love it! U mestu pa sicer s sestro delim 1,5 sobno stanovanje. Ni bog-ve-kaj, ampak z mojo žilico za opremljanje, je place kar spodoben domek :P
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Mar. 2008 21:15

jst živim pa na obrobju ljubljane, na lepi in mirni lokaciji, med travniki in gozdički, daleč od kakšnega pretiranega smoga in hrupa, pa še vedno na takem mestu kjer imam do vseh meni pomembnih točk, le par minut vožnje.
Živim na sredini malega hribčka, v dvonadstropni hiši.Prej sem živela s starši v drugem štuku, zdaj se sama v svojem fletku v pritljičju :P stanovanjček še ni do konca opremljen, ampak že dobiva tisto pravo mojo podobo :)
okoli hiše imamo pa kr dost velik vrt, e miljon različnih gredic, rožc in skalnjakov, po katerih precej rada brskam, sadim, pulim, urejam, grabim...In za bajto sezonsko postavljen bazenček, zraven mizico, stolčke in marelco, kjer ga ob toplih in vročih poletnih dnevih večino dneva čiliram :) :P
in ja, tudi jst še ne bom šla kr hitro stran od moje hišice, ker sem preveč navezana na vsak plevel ki okol raste :D
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 15. Mar. 2008 22:00

jaz pa živim v manjšem mestu (no, vsaj spat hodim sem :D ) v bloku na 100m2, od katerih je mojih cca. 20...komaj čakam na selitev
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 15. Mar. 2008 22:08

živim bolj na podeželju Notranjske. živim v kraju (ki ni ne mesto ne vas) v precej veliki hiši.zaenkrat še z družino razen sestra je več ali manj v lj, ker študira. v prihodnjosti se vidim še bolj na podeželju, še bolj globoko v "notranjosti".
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 16. Mar. 2008 4:45

...
Zadnjič spremenil habibi7, dne 07. Nov. 2008 2:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 16. Mar. 2008 9:29

Živim v bloku,v kr vlkem stanovanju,sam nora postavitev,tak do so tud neizkoriščeni prostori.Mam svojo sobo,bolj majhno ampak sam mojo.Živim z starši in bratom.Kraj mi je všeč,ampak ob prvi priliki,da se bi selila, sem tudi bom (zarad doma nastalih težav že par let).
Zadnjič spremenil Maudisa, dne 16. Mar. 2008 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 16. Mar. 2008 10:06

Na podeželju, v vasi s približno 500 prebivalci, v veliki hiši (v katero smo se vselili pred tremi leti), s starši in mlajšo sestro. :) Ta lokacija mi je res všeč, trgovino mamo na dosegu roke, pa lokalčke, gostilne z dobro hrano... :) Do malce večjih krajev in mest pa smo oddaljeni kakšenih 10-15 minut z avtom, tako da je res vse blizu. Če bi blo po moje, bi si kar doma iz neizkoriščenega prostora naredila veliko stanovanje, ampak se še nič ne ve. Fant pravi, da bova nekoč imela svojo hiško, definitivno pa bo stala na eni lepi lokaciji tu v okolici. :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Mar. 2008 10:16

Jst sm prej živela z mami na podeželju v Poljanski dolini, bolj na samem, v dost velki hiši, pa hodila za vikende k atiju v Škofjo Loko, ki je takrat živel še v stolpnici, s svojo družino.

Pol sem pa dubla službo v Železnikih in ker nism mela prevoza, sem se sama preselila v najemniško stanovanjce (33 kvadratov) v Železnikih, v en luštn novejši blok, ki je na kr fajn lokaciji, okrog so sam hiše in narava. No pol se je k men prselu še moj tipčk.

Si pa vsekakor želim met enkrat eno luštno hiško :)
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 16. Mar. 2008 14:23

Živim na podeželju v veliki hiši :D , preveliki za našo 4-člansko družino. Med tednom sem pa v Ljubljani, v bloku, skupaj z mojim :hearts: in še enim parom (vsak ma seveda zase sobo).
Čeprav uživam v Ljubljan, kraju kjer se skos neki dogaja, grem rada čez vikend domov na podeželje, kjer je vse zeleno, sirena skos ne tul...
:)
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 16. Mar. 2008 15:07

Na podeželju na Gorenjskem v (pre)veliki hiši :) Živim z mami,očimom in mlajšo polsestro. Prej sem pa živela že v treh mestih,zmeraj v bloku,tako da mi je blo na začetku res čudno v hiši :) Če bo moj še vztraju z mano,pa se bom verjetno preselila k njemu,ker ima svoje nadstropje v hiši in bo čist fajn :P
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 16. Mar. 2008 22:08

celo moje življenje sem v bloku s starši in bratom, ampak ker je zadnje čase mal pretesno za vse štiri (dvosobno stanovanje), smo se odločili za nakup hiše in se čez dober mesec selimo :) selim se v drugo občino, ki je sicer le 8 km oddaljena od te, kjer smo zdej. čeprav se ful veselim in verjamem, da mi bo v hiši bolš kot v bloku, mi je vseeno kr mal težko :(
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 16. Mar. 2008 22:58

Na vasi s 1200 prebivalci,10minut stran od NG,v neposredni bljizini reke Vipave,s pogledom na Kras,hisa je prevelika,zivim pa s starsi in kuzko-ki je v boksu pred hiso ;)
Ko sm pa v MB,pa v stanovanju v bljizini zelezniske postaje,s prjatlco v sobi,drgac pa nas je 6babnc :?
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 16. Mar. 2008 23:02

v mestu na gorenjskem, v stolpnici v 3-sobnem stanovanju z mami in atom... sedaj pa med tednom v LJ v neki majhli lušni garsonjerci, doma sem le konec tedna...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2008 9:50

jest živim še pri starših,v majhni vasici,v hiši.je fino,ker mamo okrog hiše ogromno prostora,travnike,za hišo je gozd.od mesta pa smo oddaljeni pet minut vožnje,tko je tud glede tega super.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 17. Mar. 2008 10:50

Živim na obrobju Ljubljane.Zraven mamo use kar želim.V hiši živimo jaz,oči in babi.Ja to pomen da sta dve sobe prazni.Ns je blo učasih res velik več.No samo nam kr paše da ns je manj da ma usak svoj prostor.Drgač mamo pa še vrt dost velik.Pa mislm da se ne bom kr kmau selila,če se sploh bom;)

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov