hišna opravila, delo na vrtu...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Hej!
Rada imam:
Ne maram pa:
Rada imam:
Ne maram pa:
Zadnjič spremenil ciber_girl, dne 06. Maj. 2008 19:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
yo!
...ubistvu najrajš nč nebi delala ...sam če hočem žvet u čisti bajti pol je pa treba...
ql: kuhanje, pečenje sladic, pospravljanje kopalnice, dnevne, zalivanje rož...
osvražim: sesanje stopnic, likanje(to me tok ob živce spravla), pa seveda pospravljanje za drugimi (čist popizdim, če tamala ne posprav za sabo), ja pa sevede pomivanje oken(to pa je res gadno...):evil:
...ubistvu najrajš nč nebi delala ...sam če hočem žvet u čisti bajti pol je pa treba...
ql: kuhanje, pečenje sladic, pospravljanje kopalnice, dnevne, zalivanje rož...
osvražim: sesanje stopnic, likanje(to me tok ob živce spravla), pa seveda pospravljanje za drugimi (čist popizdim, če tamala ne posprav za sabo), ja pa sevede pomivanje oken(to pa je res gadno...):evil:
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
najrajši kosim travo okol hiše
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Meni je kul - pranje in obešanje perila, kuhanje, pospravljanje, preoblačenje posteljnine ...
sovražim pa - likanje, sesanje, pomivanje oken (sploh strešnih, ker se bom enkrat polomila zarad lojtre), okopavanje vrta, trebljenje solate (bljah - vedno mislim, da bom kakšno golazen prijela ...)
sovražim pa - likanje, sesanje, pomivanje oken (sploh strešnih, ker se bom enkrat polomila zarad lojtre), okopavanje vrta, trebljenje solate (bljah - vedno mislim, da bom kakšno golazen prijela ...)
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Men pa ni ql likat, pospravlat svojo sobo ( zato k je drug dan s5 vse na glavo ) , aja pa tal ne pomivam rada
Zadnje čase zmerej bolj rada kuham, sesat mi je tut fajn, posodo rajš zložim v pomivalnega, kot pa da bi jo pomila ).
Ubistvu ni nč tko posebnga, da bi imela prou rada, ali pa da sploh ne bi hotla delat. Kar je treba v tistmu momentu narest, pač nardim, in mi ponavad ni težko.
Zadnje čase zmerej bolj rada kuham, sesat mi je tut fajn, posodo rajš zložim v pomivalnega, kot pa da bi jo pomila ).
Ubistvu ni nč tko posebnga, da bi imela prou rada, ali pa da sploh ne bi hotla delat. Kar je treba v tistmu momentu narest, pač nardim, in mi ponavad ni težko.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
U kuhni npr ne maram sploh bit ... hahahaha ... sovražm kuhat in če me že kdo postau u kuhno pol raj kej spečem kt pa skuham ... ne vem zakaj
Pol prahu nikol ne brišem ker sm alergična nanj in to opravjo drugi
Lahko bi pa rekla da dost nrdim u stnvan pa zadne čase se še posebi vid kok pucam avto ka je res zglancan (če to štejemo med hišna opravila:?)
Drgač sobo mam pa v 95% pospravleno (kaj je v omari se nobenga ne tiče)
Da bi mela pa najljubši opraviu pa a-a ... nrdiš kar morš u tistmu trenutku
Pol prahu nikol ne brišem ker sm alergična nanj in to opravjo drugi
Lahko bi pa rekla da dost nrdim u stnvan pa zadne čase se še posebi vid kok pucam avto ka je res zglancan (če to štejemo med hišna opravila:?)
Drgač sobo mam pa v 95% pospravleno (kaj je v omari se nobenga ne tiče)
Da bi mela pa najljubši opraviu pa a-a ... nrdiš kar morš u tistmu trenutku
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
FairyAngel napisal/-a:Jaz pa najraje kuham, pečem, pomivam posodo (deluje zelo pomirjajoče), pospravljam (svojo sobo pa tudi kopalnico), sesam, likam... Ne maram pa brisati prah (ampak žal moram tudi to početi). Pogojno še gre, da obesim perilo, redko pa kaj pomagam na vrtu, tako da nisem ravno opredeljena glede tega (za vrt namreč skrbita babica in dedek).
Dodajam še, da fuuul sovražim brisanje posode. Pomivanje me pomirja, baje ima nekaj veze tudi z odtokom negativne energije (če ob pomivanju razmišljaš o tem in če verjameš), ampak brisanje... Not for me.
Zdaj v počitnicah pa malo več pomagam na vrtu in moram reči, da se ne branim... mi je kar v redu, ampak prisegla sem si, da nikoli nikoli nikoli ne bom imela tako velikega vrta kot ga imamo mi.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
tassika - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
jest pa rada počnem vse, obleke ponavadi takoj obesim in mi je večino sploh ni treba likat, sovražim samo srajce pa še te zato, ker so službene (od fanta) pa so iz slabšega materiala in moram zelo pazit da ni kakšnega raobu. Drugače pa najbolj sovražim pospravljat za drugim, trenutno še živim doma in sem prav nesrečna, ker je vse razmetano. Mogoče sem malce obsedena s čistočo. Bolj me skrbijo vrtičkarska dela, kajti vrt skrbno prepuščam mami, ampak ko se bom preselila bom baje mela svojga ful velzga, Upam da bo kaj zrastlo gor.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov