hišna opravila, delo na vrtu...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja pa ciscenje kopalnice!!! groza!
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Na živce mi gre ko moram pospravljati svojo sobo, čistiti kopalnico, zlagati posodo iz pomivalnega stroja ali brisati prah (ker cela živčna postanem od tega ko se kadi).
Drugače pa mi ni muka sesati ali likati
Drugače pa mi ni muka sesati ali likati
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz osebno bi najrajš nič ne delala.
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Nc nebi pa vse morm to je pa tako , ko si sam doma No pa vseeno, hvalabogu za pomivalne stroje vsec mi je likanje ,ker mam zraven musko, tako da to kar gre in ... no to je to vse drugo sucks
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
jej jst pa ful ful rada pospravlam zmeri pucam če sm slabe volje ker me ful sprošča če sm dobre pa še rajši tk fino mi je,edin posode ne pomivam na roke mam stroj,drgač pa likanje pa to z veseljem po 5h skupaj!love it
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
sovražm likanje pa kuhanje.
sicr pa jst kot zagrizena feministka mislm, d bi si moral del razdelit. moja mami pol prav d č n bom znala teh hišnih opravil, d se ne bo nuben hotu puručit z mano. ha ha ha da dol padeš. moja mami je tok za cajtam. č se bo le dal (č bom mela dobro službo) bom njela nkoga, k mi bo to delol (ni nujno d bo to ženska), razen puspravljanja k mislm č ti nekdo drug puspravla je tko k č bi brskol pu tvoji zasebnosti kr pa seveda noče,
sicr pa jst kot zagrizena feministka mislm, d bi si moral del razdelit. moja mami pol prav d č n bom znala teh hišnih opravil, d se ne bo nuben hotu puručit z mano. ha ha ha da dol padeš. moja mami je tok za cajtam. č se bo le dal (č bom mela dobro službo) bom njela nkoga, k mi bo to delol (ni nujno d bo to ženska), razen puspravljanja k mislm č ti nekdo drug puspravla je tko k č bi brskol pu tvoji zasebnosti kr pa seveda noče,
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ne maram pomivat posode, definitivno. Pa tudi iz stroja dat in brisat ne.
Pomivanje kopalnice se mi tudi precej upira.
Drugac pa rada delam na vrtu, me sprosca. Skrbim za svoje rozice in pokosim travo. Prav tako rada kuham, ker mi je do eksperimentiranja
Sem pa tudi jaz za razdelitev dela. Pri nas doma kar je. Smo ocitno napredni
Pomivanje kopalnice se mi tudi precej upira.
Drugac pa rada delam na vrtu, me sprosca. Skrbim za svoje rozice in pokosim travo. Prav tako rada kuham, ker mi je do eksperimentiranja
Sem pa tudi jaz za razdelitev dela. Pri nas doma kar je. Smo ocitno napredni
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Edino česar ne mara je postiljanje, zato je tud moja postlja skor vedno v bojnem stanju , ostalo pa kr gre... ...
Ljubim pa obešat perilo, to bi loh delala cel dan
Ljubim pa obešat perilo, to bi loh delala cel dan
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Sovražim likanje in obešanje perila še posebej nogavic, no pa kuham tud ne rada ( nejbrž zato ker ne znam ).Ostalo pa še kr gre.
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
somebody napisal/-a:sovražm likanje pa kuhanje.
hihihih ...
... men je pa mami rekla (pred leti) da likat pa kuhat moram tud znat, ker nikol ne ves kaksno punco bom najdu
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz pa najraje kuham, pečem, pomivam posodo (deluje zelo pomirjajoče), pospravljam (svojo sobo pa tudi kopalnico), sesam, likam... Ne maram pa brisati prah (ampak žal moram tudi to početi). Pogojno še gre, da obesim perilo, redko pa kaj pomagam na vrtu, tako da nisem ravno opredeljena glede tega (za vrt namreč skrbita babica in dedek).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
najraje kuham, pa tudi pospravljanja se ne branim, k zivim sam, morm si zrihtat
drgac likanje pa mi ne gre glih.. vse bi drugo naredu, ampak likalnik v roke vzet..
drgac likanje pa mi ne gre glih.. vse bi drugo naredu, ampak likalnik v roke vzet..
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Laury napisal/-a:najraje sesam in urejam balkon z rožicami
saj res. se balkon pa rozce sm pozabu. takoj za kuhanjem
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov