dišeče svečke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Jz bi pa za novo leto rada pričarala tako romantično vzdušje. Zato sm se odločla da bom nabavla fool sveč in jih dala okol pojstle...
Ker pa za to ne mislem dat nwm koklšnga bogastva, me zanima, kolk date kej za te svečke?
Ker pa za to ne mislem dat nwm koklšnga bogastva, me zanima, kolk date kej za te svečke?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
pa jst sem čist nora na te dišeče svečke in jih večinoma cel dan prižigam, sploh sedaj v tem času ... všeč so mi vsi vonja, trenutno še najbolj kakšen cimet, vanilija, al pa kar navadne čajne svečkice, katerim dodam kaplico eteričnega olja jasmin ... mmmmmm
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Obožujem dišeče svečke, ampak me ponavadi zarad močnega vonja začne bolet glava, tako da jih mam večinoma samo za dekoracijo in jih ne prižigam.
Te male čajne svečke so res zlo poceni (tudi dišeče). Jaz sem jih enkrat kupila v neki trgovinici z darili in jih je blo kar nekaj v paketu po smešni ceni.
Te male čajne svečke so res zlo poceni (tudi dišeče). Jaz sem jih enkrat kupila v neki trgovinici z darili in jih je blo kar nekaj v paketu po smešni ceni.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
allessya napisal/-a:Ker pa za to ne mislem dat nwm koklšnga bogastva, me zanima, kolk date kej za te svečke?
Se strinjam, sej so skozi kakšne akcije in jih dobiš tud po 200 v paketu, po zelo ugodni ceni .... i just luv it
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js tud obozujem svecke. Ponavadi mam kake visece in stojece nosilce sveck, pa dam not disece svecke.
Ceprov najljubsa mi je pa taka posodica, kamor natocis vodo, pa malo etericnega olja, spodaj pa prizges svecko. To da nekak najboljsi vonj od sebe, da zadisi po celi sobi. Ker tiste disece svecke so bolj tko - jih mors met res velik przganih, da se konkretno zavoha.
Mi je pa najljubsi vonj cimet. Vsec mi je pa tud pomaranca.
Ceprov najljubsa mi je pa taka posodica, kamor natocis vodo, pa malo etericnega olja, spodaj pa prizges svecko. To da nekak najboljsi vonj od sebe, da zadisi po celi sobi. Ker tiste disece svecke so bolj tko - jih mors met res velik przganih, da se konkretno zavoha.
Mi je pa najljubsi vonj cimet. Vsec mi je pa tud pomaranca.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Kje si pa kupujete te dišeče sveče?
Vem, da jih povsod prodajajo, samo kaj ko je večina taki šit, da nič ne diši Jaz bi pa rada da se vsaj malo vonja.
Vem, da jih povsod prodajajo, samo kaj ko je večina taki šit, da nič ne diši Jaz bi pa rada da se vsaj malo vonja.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Jaz ima tudi rada dišeče sveče. Nazadje sem eno kupila v dm (ena njihova firma, pa se mi zdi da nima nekega intenzivnega vonja), imam pa eno že zlo staro jagodno (kupila v Italiji, zlo močno in prijetno diši) in še dve jagodne, eno iz dm, druga je podarjena.
Ja take sveče so ravno prave za malo vzdušja narest, ali pa pred spanjem da se lažje zaspi.
Ja take sveče so ravno prave za malo vzdušja narest, ali pa pred spanjem da se lažje zaspi.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Meni so full všeč dišeče svečke, ampak res ponavadi ne oddajo nekega blazno močnega vonja, zato jih ponavadi kombiniram z eteričnimi olji..
Sem pa zadnjič kupila tisto svečko (mislim, da od Glade) kje se sveča nato spremeni v olje... Mmmm.. Res noro diši, škoda ker je tako drago...
Sem pa zadnjič kupila tisto svečko (mislim, da od Glade) kje se sveča nato spremeni v olje... Mmmm.. Res noro diši, škoda ker je tako drago...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kako naj čimhitreje in lepo osvežim neko hišo oz eno nadstropje, kjer dolgo ni bilo nobenega?
Kaki predogi?
Eterično olje s kombinacijo dišečih svečk al kako?
Kaki predogi?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Tigi napisal/-a:Kako naj čimhitreje in lepo osvežim neko hišo oz eno nadstropje, kjer dolgo ni bilo nobenega?
Kaki predogi?
Eterična olja morjo kr zaležt....drgač pa un sprej k poje smrad..in je.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
lolika69 napisal/-a:Tigi napisal/-a:Kako naj čimhitreje in lepo osvežim neko hišo oz eno nadstropje, kjer dolgo ni bilo nobenega?
Kaki predogi?
Eterična olja morjo kr zaležt....drgač pa un sprej k poje smrad..in je.
jaz bi najprej vsa okna odprl ter prezračil!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Ja, to se pa tudi meni zgodi in potem ugasnem, mal prezračim, pa rajš prižgem potem navadno (belo) pa mogoče v tisti vodi eterično olje mete ali evkaliptusa.allessya napisal/-a:Obožujem dišeče svečke, ampak me ponavadi zarad močnega vonja začne bolet glava, tako da jih mam večinoma samo za dekoracijo in jih ne prižigam.
Kot prvo to, jaJochie napisal/-a:lolika69 napisal/-a:Eterična olja morjo kr zaležt....drgač pa un sprej k poje smrad..in je.Tigi napisal/-a:Kako naj čimhitreje in lepo osvežim neko hišo oz eno nadstropje, kjer dolgo ni bilo nobenega?
Kaki predogi?
jaz bi najprej vsa okna odprl ter prezračil!
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov