dišeče svečke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Obožujem svečke. Dišeče, nedišeče, čajne, velike, male, barvaste...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Zandjič sm kupla v merkurju dišeče svečke k fuul dišijo (cela omara mi diši po pomaranči), pol pa k jih prižgem nič več. Res ne vem kaj so to za ene svečke
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Dišeče svečke.. itak! Včasih jih prižgem, če koga masiram na masažni mizi. Mami pa itak vsak večer prižge ob gledanju tv, posebej poleti .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
bounty nanN - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
- Kraj: tam nekje:p
Ful mam rada dišeče svečke....ponavad kupim kr te čajne, ampak dišeče (vsaj mislim da so čajne no ) pa mam pol ene par lustnih svečnikov in ful dobr pride.....al pa une k daš spodi svečko pa zgor naliješ vodo+dišeče olje....je ful dobr tut
amm vonj pa kokos večinoma.....k js sem itq nora na kokos
amm vonj pa kokos večinoma.....k js sem itq nora na kokos
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Mi mamo ponavad v kuhnji kej pržgan npr. tist ku je zg. voda pa eterično olje pa uspod sveča. Pa največkrat tak pozim mamo cimet,polet pa bol sadne npr. marelica,češnja. Tist glade smo tud mel pa je ful dišal, tak vijolčna ku oranžna sam se men tud zdi predrag.
Drgač mam pa v sobi tud to zadevo z et. oljem pa včasih sm palčke pržigala. Večina sveč ku pa dobim za darilo al pa kej so pa brez vonja,pa jih mam bol za okras.
Drgač mam pa v sobi tud to zadevo z et. oljem pa včasih sm palčke pržigala. Večina sveč ku pa dobim za darilo al pa kej so pa brez vonja,pa jih mam bol za okras.
-
*waterlily* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
Jst mam tut dost teh svečk...sam mi jih je pol kr nekak škoda prižgat
Drugač so mi pa najboljše kakšne z vonjem kokosa, vanilije...
Drugač so mi pa najboljše kakšne z vonjem kokosa, vanilije...
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
*waterlily* napisal/-a:Jst mam tut dost teh svečk...sam mi jih je pol kr nekak škoda prižgat
Men je blo včasih tud ful škoda prižgat svečke.. K itak so ble ful lepe, pa kej okrašene in to.. Sam pol se mi je pa sam prah začel nabirat in brezveze..
Zadnje čase pa si kr doskrat prižgem kako dišečo svečko al pa dam eterično olje v posodico, da mi soba mal zadiši..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz tudi mam veliki teh dišečih stvari...hehe....sam kaj ...ko v bistvu sveča bolj diši ko še ni uporablena,ko pa jo prižgem pa se mi ne zdi da še tak ful diši..al pa se mi samo zdi:)
v bistvu mam pa zdaj v sobi obešeno tako majhno vrečkico,ko je not vanilija(cvetovi al kaj) in res full diši skoz cel dan
v bistvu mam pa zdaj v sobi obešeno tako majhno vrečkico,ko je not vanilija(cvetovi al kaj) in res full diši skoz cel dan
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
jst tut skoz neki kurm - al une tortice iz voska al eterična olja u vodi pa une palčke mam, k ful dišijo kr skoz, še posebno tale bombaž .... trenutno kurm tortico z vonjem po piškotkih in toooook zlo diši ceu flet, da mi druzga, kt da uživam niti ne preostane mmmmmmm
...je pa važn, da so vse te stvari naravne ne pa une raznorazne naftne zadevšne, k jih prodajajo u muellerju pa merkurju pa po podobnih trgovinah, k sicer dišijo, ampak čist umetn
...je pa važn, da so vse te stvari naravne ne pa une raznorazne naftne zadevšne, k jih prodajajo u muellerju pa merkurju pa po podobnih trgovinah, k sicer dišijo, ampak čist umetn
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov