cimra =(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^tut Kurt Cobain je verjetno imel podobno izkušnjo, da je iz nje vzel inspiracijo za Smells like teen spirit...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
dying_star - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2011
^^ a si razmislila, da bi se še ti prenehala umivati, in odišavljati - in bi s tem tudi njej zagrenila življenje
Led Zeppelin: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE hvala, že ena doza tega smradu je dovolj da mi bojo počas možgani odpovedali. brez heca
Led Zeppelin: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE hvala, že ena doza tega smradu je dovolj da mi bojo počas možgani odpovedali. brez heca
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
sirova štručka napisal/-a:^^ in kako bi ti nekomu na primeren način povedala, da smrdi?
z objavo na facebooku prou gotov da ne, ker se mi ne zdi to primeren in uspešen način reševanja konfliktov, sploh pri takih temah. osebno sem pač taka, da iščem primeren način, pa četudi nekdo smrdi, je klošar/đanki/cigan/čefur. itd. in še vedno smo problem rešili.
Zadnjič spremenil punkie_, dne 19. Apr. 2011 15:26, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Sej nisem na njen zid objavla vica, pač na moj zid sm ga prlimala.pa nism napisala da je za njo.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Kar pomeni, da je ženska skužila da gre zanjo.... Sama kriva. Čeprav bi bilo vseen lepše, če bi ji to povedala direkt. Jaz sem do svojih cimrov vedno postopala direkt, pa čimbolj vljudno. Ponavadi sem pa pokroviteljsko začela z: ''Veš, mi smo kolektiv in se se pač moremo prilagajat drug drugemu, zato je prav da se tudi ti. Ne pomivaš posode/svinjaš/smrdiš/kradeš kisle kumarce, to ni kul, zato začni pomivat posodo predn ti jo vržem v pojslo/pospuci za sabo, če ne ti bom kečap nasula po pojsli/se začni umivat, drugač te bom polila z ajmrom vode v pojsli/mi vrn kisle kumarce.'' Ajme, zadnji del lahko omiliš, ampak jaz sem dejansko posegla pa takšnih drastičnih ukrepih, če se s kom ni dalo zmenit in sem dosegla svoje oziroma kar je bilo v interesu večine.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Kdo smrdi? Ti smrdiš!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Jochie napisal/-a:dying_star napisal/-a:Sej nisem na njen zid objavla vica, pač na moj zid sm ga prlimala.pa nism napisala da je za njo.
tvoja cimra cosmo forum bere!
živjo čunka! pejt se umit!
dvomim da sploh bere kaj cosmota,ker če bi ga, najbrž nebi bla tak nehigienska...sej pa v cosmotu najdeš vsega boga tud glede higiene...
-
kikyca napisal/-a:^^Jochie ni mislil na to, da bere revijo ampak ta forum in da je verjetno prebrala to temo, gleda na to da te je kr tak skenslala po tistem objavljenem vicu... vsaj jaz sem tak zastopla
ja,vem da je mislil forum, sam če bi forum kaj brala,pol bi kake članke tudi najbrž,ne? skenslala me je pa po tistem ko sm js na svoj zid objavla vic...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^ni nujno, jaz tud sodelujem in berem forum pa se niti ne spomnim kdaj sem nazadnje revijo držala v rokah Drugače pa je očitno tvoja cimra ugotovila, da je bil vic namenjen njej glede na to da te je skenslala iz liste prijateljev.
Yada, yada, yada...
-
kikyca napisal/-a:^^ni nujno, jaz tud sodelujem in berem forum pa se niti ne spomnim kdaj sem nazadnje revijo držala v rokah Drugače pa je očitno tvoja cimra ugotovila, da je bil vic namenjen njej glede na to da te je skenslala iz liste prijateljev.
sej js tudi ke kupim cosmota, ga berem na netu ja,najbrž je skapirala, sam spremembe pa ni nobene...
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov