Anketa: Blok ali hiša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- G|i|a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2006
Kje živite: v bloku ali hiši?
Bloku
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) ?
Selili smo se iz bloka v drug blok(vendar v pritličje).
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj?
Živela bi ob morju, če bi se dalo...
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka?
Hiša ali pritlično stanovanje(ker ima malo vrta). Mislim pa da ni tolk pomembn ali otrok odrašča v hiši ali bloku, ker ga lahko voziš ven(v hribe...)pa bo vseeno zadovoljen.
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino?
Ob morju, kjer je toplejša klima.
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj?
Najbolj me motijo otroci ko se derejo pred blokom, všeč mi je pa ko ni treba skrbeti za kurjavo...
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? Nisem v hiši
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno?
Kupila narejeno.
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje?
V pritličju .
Bloku
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) ?
Selili smo se iz bloka v drug blok(vendar v pritličje).
Živela bi ob morju, če bi se dalo...
Hiša ali pritlično stanovanje(ker ima malo vrta). Mislim pa da ni tolk pomembn ali otrok odrašča v hiši ali bloku, ker ga lahko voziš ven(v hribe...)pa bo vseeno zadovoljen.
Ob morju, kjer je toplejša klima.
Najbolj me motijo otroci ko se derejo pred blokom, všeč mi je pa ko ni treba skrbeti za kurjavo...
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? Nisem v hiši
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno?
Kupila narejeno.
V pritličju .
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
1. Kje živite: v bloku ali hiši? hiši
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . ne
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? ja z veseljem bi živela v ljubljani
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? na vasi, v veliki hiši z vrtom
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiši na obrobju Ljubljane
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? /
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najboljše to, da je veliko prostora, najslabše je to, da moram pospravit celo hišo
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? kupila bi si lepo montažno hišico
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čimvišje, ker je boljši razgled
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? ja z veseljem bi živela v ljubljani
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? na vasi, v veliki hiši z vrtom
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiši na obrobju Ljubljane
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najboljše to, da je veliko prostora, najslabše je to, da moram pospravit celo hišo
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? kupila bi si lepo montažno hišico
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čimvišje, ker je boljši razgled
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
1. Kje živite: v bloku ali hiši?
V hiši
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) .
ja,z bloka sm se selila v hišo
hiša je cool,sam bi živela v drugem mestu,al pa še boljš-v drugi državi
Zunaj mesta,drgač pa v kakšnem mejhnem kraju ni slab v bloku,k majo lepo urejeno okolico za otroke,in je vstran od glavne ceste,več ljudi je in več otrok,tko da je družba. Na takšnem mestu sm js živela in je bilo res super. Sam drgač pa mislim da je še vedno boljša hiša!
V večj mestu z veliko parcelo in hišo,nekak tko k je ponavad na španskih telenovelah.
Bila sm v bloku,in najslabše mi je bilo,k nisi smel glasneje poslušat muzke po 22.uri. Najboljše:otroci so bili približno mojih let,zato mi ni bilo nikol dolgčas. Vedno sm imela kej počet.
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš?
Najboljš:imam svoj mir in svojo sobo,pa polet se lahk zuni sončim. Najslabš: Nimam sosedov več tolk fajnih...
Bi jo zgradila
Sigurno čim višje
V hiši
ja,z bloka sm se selila v hišo
hiša je cool,sam bi živela v drugem mestu,al pa še boljš-v drugi državi
Zunaj mesta,drgač pa v kakšnem mejhnem kraju ni slab v bloku,k majo lepo urejeno okolico za otroke,in je vstran od glavne ceste,več ljudi je in več otrok,tko da je družba. Na takšnem mestu sm js živela in je bilo res super. Sam drgač pa mislim da je še vedno boljša hiša!
V večj mestu z veliko parcelo in hišo,nekak tko k je ponavad na španskih telenovelah.
Bila sm v bloku,in najslabše mi je bilo,k nisi smel glasneje poslušat muzke po 22.uri. Najboljše:otroci so bili približno mojih let,zato mi ni bilo nikol dolgčas. Vedno sm imela kej počet.
Najboljš:imam svoj mir in svojo sobo,pa polet se lahk zuni sončim. Najslabš: Nimam sosedov več tolk fajnih...
Bi jo zgradila
Sigurno čim višje
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
1. Kje živite: v bloku ali hiši? hiša
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? niti ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hiša,saj je več prostora
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiši
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najboljše je to, da je veliko prostora; najslabše pa to, da je s tem velikim prostorom tudi veliko čiščenja in pospravljanja
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgradila sama oz. zidarji bi jo
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? nekje na sredini
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? niti ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hiša,saj je več prostora
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiši
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najboljše je to, da je veliko prostora; najslabše pa to, da je s tem velikim prostorom tudi veliko čiščenja in pospravljanja
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgradila sama oz. zidarji bi jo
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
1. Kje živite: v bloku ali hiši? v hisi
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . ja, sam sm bla premejhna da bi se spomnla ( 8 mescou sm mela)
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hisa z vrtkom je zelo prakticna ker je otrok lahko lepo uzunej na zraku na svojem... v bloku je pa vredu ker spozna vec otrok...
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? LJ- bezigrad, rozna dolina v hisi
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najbol da je moje, da ne rabm pazt da bom motila sosede, da mam svoj vrt na kermu lah pocnem kar hocem, da me nihce ne omejuje... najslabs mi ni ubistvu nc... k sm bla mlajsa mogoce to da so se otroci iz blokov vsi poznal jz nism poznala pa skor nobenga...
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? odvisno... ce najdem narejeno hiso ki mi ustreza, po moznosti tud stara pa da jo prenovim, kul bi mi blo pa tud da sama zrisem kako in kaj bi mela...
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? cim nizje... po moznosti v pritlicju, pa ce ma blok un vrtek pol... atrij al kako se to rece al pa nekje na sredini z mal razgleda
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . ja, sam sm bla premejhna da bi se spomnla ( 8 mescou sm mela)
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hisa z vrtkom je zelo prakticna ker je otrok lahko lepo uzunej na zraku na svojem... v bloku je pa vredu ker spozna vec otrok...
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? LJ- bezigrad, rozna dolina v hisi
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najbol da je moje, da ne rabm pazt da bom motila sosede, da mam svoj vrt na kermu lah pocnem kar hocem, da me nihce ne omejuje... najslabs mi ni ubistvu nc... k sm bla mlajsa mogoce to da so se otroci iz blokov vsi poznal jz nism poznala pa skor nobenga...
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? odvisno... ce najdem narejeno hiso ki mi ustreza, po moznosti tud stara pa da jo prenovim, kul bi mi blo pa tud da sama zrisem kako in kaj bi mela...
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? cim nizje... po moznosti v pritlicju, pa ce ma blok un vrtek pol... atrij al kako se to rece al pa nekje na sredini z mal razgleda
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
v hiši
nikoli
ne
oboje zna bit ok...jaz sem odraščala v hiši...pa sem imela res lepo otroštvo..ker smo zmeraj imeli živalce pa ogromno prostora za igro..pa trud v bloku so velike prednosti..kot je že el bou napisala spoznaš več drugih otrok..
v eni lepi lični hiški na obrobju maribora...po možnosti kar tukaj kot sem...še je na naši zemlji ogromno prostora za lepo hiško:)
dejstvo je, da imamo mi zase kar cel vrh...in da ni lepšega, da se lahko sprehodiš ali delaš karkoli..pa nikogar ne motiš...je res, da je ogromno dela z okolico pa rožice pa vse..imamo pa tud najlepši pogled na pohorje..res rada živim v hiši..v bloku si sama sebe nikoli ne znam predstavljat...
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? verjetno bova s fantom posegla kar po kakšni marles varianti...dobiš res lepe hiške...
nekje na sredini...čisto spodaj sigurno ne...
v hiši
nikoli
ne
oboje zna bit ok...jaz sem odraščala v hiši...pa sem imela res lepo otroštvo..ker smo zmeraj imeli živalce pa ogromno prostora za igro..pa trud v bloku so velike prednosti..kot je že el bou napisala spoznaš več drugih otrok..
v eni lepi lični hiški na obrobju maribora...po možnosti kar tukaj kot sem...še je na naši zemlji ogromno prostora za lepo hiško:)
dejstvo je, da imamo mi zase kar cel vrh...in da ni lepšega, da se lahko sprehodiš ali delaš karkoli..pa nikogar ne motiš...je res, da je ogromno dela z okolico pa rožice pa vse..imamo pa tud najlepši pogled na pohorje..res rada živim v hiši..v bloku si sama sebe nikoli ne znam predstavljat...
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? verjetno bova s fantom posegla kar po kakšni marles varianti...dobiš res lepe hiške...
nekje na sredini...čisto spodaj sigurno ne...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
v hiši
nikoli
ne
V hiši. Imaš ga bolj pod nadzorom dokler je še majhen. Pa lahko počne stvari , ki jih pred blokom ne more...
V okolici ljubljane...
Najboljš je da imaš mir da ti noben ne teži. Da imaš okoli bajte prostor in ga lahko dobro izkorisitš (poležavanje na travi, roštilj varianta,...)
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Odvisno od financ. Če bi mel na zalogi dovolj denarja bi zrisal sebi hiško in želel da tako naredijo.
Med 1 in 2 četrtino bloka
v hiši
nikoli
ne
V hiši. Imaš ga bolj pod nadzorom dokler je še majhen. Pa lahko počne stvari , ki jih pred blokom ne more...
V okolici ljubljane...
Najboljš je da imaš mir da ti noben ne teži. Da imaš okoli bajte prostor in ga lahko dobro izkorisitš (poležavanje na travi, roštilj varianta,...)
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Odvisno od financ. Če bi mel na zalogi dovolj denarja bi zrisal sebi hiško in želel da tako naredijo.
Med 1 in 2 četrtino bloka
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
1. Kje živite: v bloku ali hiši? bloku
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) ne
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? ja
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hiša
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? hiša
moti me to da nimaš nč miru.. ampak na srečo nimam takih sosedov drugač je pa ubistvu dobr če.. poznaš velik folka iz bloka in se z njimi zastopš
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? -
dala bi načrt delavcem d mi nrdijo tako hišo k jo sama hočm
js živim umes.. drugač pa men ni pomembn kje..
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) ne
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? ja
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hiša
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? hiša
moti me to da nimaš nč miru.. ampak na srečo nimam takih sosedov drugač je pa ubistvu dobr če.. poznaš velik folka iz bloka in se z njimi zastopš
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? -
dala bi načrt delavcem d mi nrdijo tako hišo k jo sama hočm
js živim umes.. drugač pa men ni pomembn kje..
-
_chika_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2006
1. Kje živite: hiši
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? da
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hiši
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? hiši nekje v mestu
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? dobro je ker je veliko prostora, slabo ker nimaš sosedov tako blizu kot v bloku
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgraditi
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? nekje v sredini
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? da
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hiši
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? hiši nekje v mestu
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? dobro je ker je veliko prostora, slabo ker nimaš sosedov tako blizu kot v bloku
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgraditi
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? nekje v sredini
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
1. Kje živite:v hiši
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): Ne.
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj?ja
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v hiši
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? V hiši izven mesta, z majhnim vrtom
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najboljše: v svoji hiši lahko počneš kar hočeš, ne gledaš se grdo s kakšno sosedo, imaš prostor za zunanje dejavnosti. Najslaše: potrebuješ dovolj denarja za vzdrževanje
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? sama bi si jo zgradila, čeprav tudi že kakšna narejena ne bi bila napačna
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čim višje, vendar ne v podstrešnem stanovanju.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): Ne.
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj?ja
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v hiši
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? V hiši izven mesta, z majhnim vrtom
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najboljše: v svoji hiši lahko počneš kar hočeš, ne gledaš se grdo s kakšno sosedo, imaš prostor za zunanje dejavnosti. Najslaše: potrebuješ dovolj denarja za vzdrževanje
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? sama bi si jo zgradila, čeprav tudi že kakšna narejena ne bi bila napačna
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čim višje, vendar ne v podstrešnem stanovanju.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
1. Kje živite: v hiši
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v hiši na podeželju
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiši na podeželju, pa z velikim vrtom
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? maš svoj mir, noben se ne prtožuje, če maš musko preveč naglas, noben ne vtika nosa v tvoje stvari, delaš kar hočeš in kadar hočeš. hiša je zahtevna za vzdrževanje, tud stroški so večji.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? sama bi jo zgradila. če bi se pa našla kakšna zgrajena, ki bi mi bla všeč, se je pa tud ne bi branila. ampak bolj se mi dopade prva varianta.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v hiši na podeželju
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiši na podeželju, pa z velikim vrtom
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? maš svoj mir, noben se ne prtožuje, če maš musko preveč naglas, noben ne vtika nosa v tvoje stvari, delaš kar hočeš in kadar hočeš. hiša je zahtevna za vzdrževanje, tud stroški so večji.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? sama bi jo zgradila. če bi se pa našla kakšna zgrajena, ki bi mi bla všeč, se je pa tud ne bi branila. ampak bolj se mi dopade prva varianta.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
V hiši.
Ne, lahko pa da se bom, k bo moj lubi dobu stanvane
Ni šans.
V hiši, ampak tut blok je ok!
V hiši.
/
Najbolš je da je velik placa (zunaj in noter), vsak svojo sobo, lahk musko na glas ful poslušaš...ne moti pa me nič.
Jah odvisn od financ, placa...
Eh nekje vmes
V hiši.
Ne, lahko pa da se bom, k bo moj lubi dobu stanvane
Ni šans.
V hiši, ampak tut blok je ok!
V hiši.
/
Najbolš je da je velik placa (zunaj in noter), vsak svojo sobo, lahk musko na glas ful poslušaš...ne moti pa me nič.
Jah odvisn od financ, placa...
Eh nekje vmes
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
1. v bloku
2. ne, samo iz bloka v blok
3. niti ne, mi je prov fejst
4. blok, ki pa ima okoli urejena tudi igrišča oz. okolico (tole, kjer sem zdej, je super). ker se pol vedno najde družba
5. ne prevelika hiška na obrobju ljubljane, pre preveč na samem
6. moti me to, da smo prenizko in mam razgled samo na sosede, všeč mi je pa vse ostalo (od izgleda do okolice)
8. skor raj baredila sama
1. v bloku
2. ne, samo iz bloka v blok
3. niti ne, mi je prov fejst
4. blok, ki pa ima okoli urejena tudi igrišča oz. okolico (tole, kjer sem zdej, je super). ker se pol vedno najde družba
5. ne prevelika hiška na obrobju ljubljane, pre preveč na samem
6. moti me to, da smo prenizko in mam razgled samo na sosede, všeč mi je pa vse ostalo (od izgleda do okolice)
8. skor raj baredila sama
...just breathe...
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov