[/b]Frenkie napisal/-a:Na netu sm najdla eno anketo o tem kje folk živi: v bloku ali hiši in kaj so pozitivne ter negativne strani obeh.
[b]1. Kje živite: v bloku ali hiši?
V hiši
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) .
ja, ko sem bila stara 6 let smo se preselili iz stolpnice v hišo, iz mesta na vas juhu![]()
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj?
NE, ni šans, zakon mi je!
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka?
Kaj pa vem, na vasi kjer živim je bolj varno, da pustiš otroka, da se potepa, toda koliko bi imel pri odraščanju sovrstnikov za prijateljstvo pa ne vem...
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino?
Postavila bi si hišo nekje blizu kraja kjer živim
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj?
/ čeprov mislm, da je tud v bloku fajn, odvisno od sosedov pa lokacije itd.
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš?
Najbolš mi je to, da ko stopim ven iz hiše imam okrog sebe malo sosedov in veliko travnikov in reko, tako da se lahko sprehodim itd., na živce mi ne gre nič, ko sem bila pa mlajša mi pa ni blo kul, ker pelje bus mimo le 4krat dnevno, zato sem hodila v center na treninge peš 2 km
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno?
Kj pa vem, full so mi všeč ta naselja, ki jih gradijo, tako ameriška so in v bistvu odmaknjena od hrupa...
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje?
Živeli smo točno na sredini in ravno tam je bilo kul, čeprov v nizkem bloku bi najraje živela čisto na vrhu, da imaš terasco zase, to mi zgleda res zakon.