Anketa: Blok ali hiša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
1. Kje živite: v bloku ali hiši? hiši
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . ne
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? da
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? hiša
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? hiša
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? ..
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najbolš da mamo vr in zasebnost..najslabš..da mormo vsako figo sami popravljat(vodovode..)
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? dala zgradit čist po mojem okusu!!
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje?če je dvigalo-višje da ti ne sosedi po glavi hodijo,brez dvigala pa čim nižje,da se spodaj ne buni kdo...
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? da
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? hiša
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? ..
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najbolš da mamo vr in zasebnost..najslabš..da mormo vsako figo sami popravljat(vodovode..)
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? dala zgradit čist po mojem okusu!!
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje?če je dvigalo-višje da ti ne sosedi po glavi hodijo,brez dvigala pa čim nižje,da se spodaj ne buni kdo...
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
1. Kje živite: v bloku ali hiši?
v hiši živim
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) .
samo iz hiše v hišo, je bla pa že ful let nazaj ideja da bi šli v blok živet ampk je to poj propadl
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj?
u bistvu za zdaj še ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka?
definitivno izven mesta, v hiši, tud zarad tega k otroc nikol niso tih in jih sosedje nebi bli prov srečni
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino?
izven mesta, v veliki prostorni hiši, z velikim vrtom
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj?
pomoje je tam edin problem zarad prostora
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš?
u bistvu nč no, edin to da mam trenutno kr mejhno sobo, ampk u bloku je pa že to velik če sploh maš svojo sobo
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno?
jo bova kar skupaj zgradila in že mal delava plane in prostorske rešitve
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje?
nek na sredin, ampk rajš nižje, k drgač je polet čist prevroče
v hiši živim
samo iz hiše v hišo, je bla pa že ful let nazaj ideja da bi šli v blok živet ampk je to poj propadl
u bistvu za zdaj še ne
definitivno izven mesta, v hiši, tud zarad tega k otroc nikol niso tih in jih sosedje nebi bli prov srečni
izven mesta, v veliki prostorni hiši, z velikim vrtom
pomoje je tam edin problem zarad prostora
u bistvu nč no, edin to da mam trenutno kr mejhno sobo, ampk u bloku je pa že to velik če sploh maš svojo sobo
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno?
jo bova kar skupaj zgradila in že mal delava plane in prostorske rešitve
nek na sredin, ampk rajš nižje, k drgač je polet čist prevroče
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
blok
ne
ne,je vredu tu
mislim,da ni toko pomembno kje živi,če pa lahko že zbiraš pa hiša
hiša
to da ni nimaš svojega vrta oz zelenice kot je pri hiši.Najbolj? Ne vem
živim v bloku
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgradila,ker bi bla točno taka kot bi jo jaz želela
čim višje
blok
ne
ne,je vredu tu
mislim,da ni toko pomembno kje živi,če pa lahko že zbiraš pa hiša
hiša
to da ni nimaš svojega vrta oz zelenice kot je pri hiši.Najbolj? Ne vem
živim v bloku
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgradila,ker bi bla točno taka kot bi jo jaz želela
čim višje
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
1. Kje živite: v bloku ali hiši? Bloku
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . Ja, iz hiše v blok
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Glede lokacije je super, drugac pa definitivno hiša
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiši
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? motijo sosedi, najboljse sosedi ( kak kdaj )
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? sama zgradila
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? cist zgoraj tako kot zdaj ( da ti noben ne hodi po "glavi"
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . Ja, iz hiše v blok
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Glede lokacije je super, drugac pa definitivno hiša
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? motijo sosedi, najboljse sosedi ( kak kdaj )
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? sama zgradila
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? cist zgoraj tako kot zdaj ( da ti noben ne hodi po "glavi"
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
1. Kje živite: v bloku ali hiši? v hiši
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? ne
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najbolš je to, da mam zasebnost, najslabš je to, k se s sosedi ne razumemo
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgrajena po mojih željah
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čim nižje
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? najbolš je to, da mam zasebnost, najslabš je to, k se s sosedi ne razumemo
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgrajena po mojih željah
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čim nižje
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
1. Kje živite: v bloku ali hiši? V hiši.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . Ja, iz hiše v hišo.
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Ne.
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? V hiši.
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? V hiši.
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? /
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? Najboljše en velik vrt in kup živali, pa veliko prostora.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Ne vem še, bom vidla, če bi mi bila kakšna lepa, že zgrajena všeč, bi jo kupila.
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? /
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . Ja, iz hiše v hišo.
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Ne.
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? V hiši.
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? Najboljše en velik vrt in kup živali, pa veliko prostora.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Ne vem še, bom vidla, če bi mi bila kakšna lepa, že zgrajena všeč, bi jo kupila.
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? /
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
1. Kje živite: v bloku ali hiši? V bloku.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . Ja, iz bloka v hišo in nazaj v blok.
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Da.
5. Kje bi najraje živeli s svojo družino? V hiši.
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? Zoprni sosedje, pomanjkanje parkirnih mest, bližina trgovin in barčkov za kofetkanje.
7. Če ste v hiši kaj vam je najbolje in kaj najslabše? Veliko prostora, zasebnost, lahko delaš kar hočeš (npr. imaš kup obiskov ob polnoči). Tega tukaj v bloku zaradi stare gospe, ki živi zraven ne morem, ker kar hitro ponori.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Zgradila, zaenkrat sva v iskanju parcele.
9. Bi v bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? Čim višje. Prej ko sem živela v bloku smo živeli v zadnjem nadstropju in je bilo the best. Noben ti ne skače po glavi, imaš lep razgled nad mestom. V tem bloku, kjer sem sedaj sem v drugem nadstropju in se prav nič ne počutim. Raje bi bila višje.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno) . Ja, iz bloka v hišo in nazaj v blok.
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Da.
5. Kje bi najraje živeli s svojo družino? V hiši.
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? Zoprni sosedje, pomanjkanje parkirnih mest, bližina trgovin in barčkov za kofetkanje.
7. Če ste v hiši kaj vam je najbolje in kaj najslabše? Veliko prostora, zasebnost, lahko delaš kar hočeš (npr. imaš kup obiskov ob polnoči). Tega tukaj v bloku zaradi stare gospe, ki živi zraven ne morem, ker kar hitro ponori.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Zgradila, zaenkrat sva v iskanju parcele.
9. Bi v bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? Čim višje. Prej ko sem živela v bloku smo živeli v zadnjem nadstropju in je bilo the best. Noben ti ne skače po glavi, imaš lep razgled nad mestom. V tem bloku, kjer sem sedaj sem v drugem nadstropju in se prav nič ne počutim. Raje bi bila višje.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
1. Kje živite: v bloku ali hiši? hiša
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? use je ful uredu, še posebej če maš veliko hišo... mogoče je edin to, da maš več davkov pa te stvari... tega je sigurno več... pa obnavljanja..
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgradila
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? al v najnižjem dadstropju al pa v najvišjem, če je dvigalo, sam je pa ql razgled...
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? use je ful uredu, še posebej če maš veliko hišo... mogoče je edin to, da maš več davkov pa te stvari... tega je sigurno več... pa obnavljanja..
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? zgradila
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? al v najnižjem dadstropju al pa v najvišjem, če je dvigalo, sam je pa ql razgled...
- BabySun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2006
- Kraj: štajerska
Zdaj v hiši..
Ja selila sem se iz bloka v hišo.. 12 let sm živla v bloku..pol pa smo zgradili hišo in sm mogla it..kaj hujšega meni takrat ..k sm mogla it stran od vseh prjatlov..živet na podeželje, kjer nism mela nobenga.. sam zdj pa sem se navadla.. in mi je prav fajn
Zdaj mi je čist ql tu!..prav lepo
emm.. ka pa vem.. po moje v okolju k je narava, kot pa mesto.. nwm no..
Kje na lepem.. ne v mestu
Motlo ME JE..da nism mogla met živali (k jih mam pa jst tak rada) no razn hrčka pa ribe..to lahka maš! pa tist da ne morš bit neki full glasn..to me je tud motlo! drgač mi je blo pa fan, kr sm mela prjatlov velik tam..pa šolo blizu!..pa pospravlanja je majn
To da lahka mam psa pa mucka :runningdog: to mi je najbolš pa da mam več placa, kot v bloku.. Drgač slabše je pa to..da je več pospravljanja.. pa hmm..ka pa vem.. niti ni nekih slabosti
Jst bi jo rajš kupla.. Ne bi mela živcov za vse to, k je treba če jo gradiš..
emm..rečmo nekje v sredini.. al pa če že glih..pol rajši nižje ko višje..
-
Pinky - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
- Kraj: Domžale
1. Kje živite: v bloku
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v bloku
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v tem stanovanju kot živim zdaj
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? zoprni sosedje (včasih murijo za preglasno muzko)
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? /
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? dala bi si sama postaviti eno montažno hišico
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čim višje, da bi roparjo morali dlje nositi ukradene stvari [/b]
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): ne
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v bloku
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v tem stanovanju kot živim zdaj
6. Če ste v bloku kaj vas najbolj moti in kaj vam je najbolj? zoprni sosedje (včasih murijo za preglasno muzko)
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? /
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? dala bi si sama postaviti eno montažno hišico
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? čim višje, da bi roparjo morali dlje nositi ukradene stvari [/b]
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
1. Kje živite: v hiši
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): iz dvostanovanjske hise (spodi je bla babi) v enostanovanjsko
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Kaksna 2 km stran od tu, ker mam pod sabo magistralno cesto in grem pes lahko samo v gozd
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v hisi z velikim vrtom
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiski 2 km stran od tu kjer zivim zdaj (okolica Lj)
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? Dobro je ker imamo precej veliko parcelo pa bolj na samoti je, tko da se lahko poleti soncim na balkonu, nabijam musko pozno zvecer... Slabo je pa to, da me vcasih rata strah ce sm zvecer sama doma pa fuuuull je dela.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Ce dobis ze narjeno ti prihrani kr velik dela, samo najt tako k ti je vsec je pa tud cel projekt...
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? Kaj pa vem...U bistvu mi je vseen.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno): iz dvostanovanjske hise (spodi je bla babi) v enostanovanjsko
3. Bi raje živeli drugje kot pa sedaj? Kaksna 2 km stran od tu, ker mam pod sabo magistralno cesto in grem pes lahko samo v gozd
4. Kje se vam bolje zdi za odraščanje otroka? v hisi z velikim vrtom
5. Kje bi najraje živeli z svojo družino? v hiski 2 km stran od tu kjer zivim zdaj (okolica Lj)
7. Če ste u hiši kaj vam je najbolj in kaj najslabš? Dobro je ker imamo precej veliko parcelo pa bolj na samoti je, tko da se lahko poleti soncim na balkonu, nabijam musko pozno zvecer... Slabo je pa to, da me vcasih rata strah ce sm zvecer sama doma pa fuuuull je dela.
8. Če bi hoteli kasneje živeti u hiši bi jo raje sami zgradili ali kupili narejeno? Ce dobis ze narjeno ti prihrani kr velik dela, samo najt tako k ti je vsec je pa tud cel projekt...
9. Bi u bloku raje živeli čim višje ali čim nižje? Kaj pa vem...U bistvu mi je vseen.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Na netu sm najdla eno anketo o tem kje folk živi: v bloku ali hiši in kaj so pozitivne ter negativne strani obeh.
V hiši. Imam pa tudi stanovanje v bloku v Lj, se pravi, da oboje.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno)
Vsak teden. Drugače pa ne.
Ne vem... V Lj bi se dalo kaj boljšega najti, samo mi tudi to stanovanje popolnoma ustreza.
hiša
hiša
- Da so sosedje preblizu in da jih moti vsak hrup. Posebnih + pa niti ni.
+ Veliko prostora. - Veliko pospravljanja.
V bistvu jo imam narejeno. Drugače bi jo pa rajši naredila po svoje.
Višje. Pod pogojem, da je dvigalo
V hiši. Imam pa tudi stanovanje v bloku v Lj, se pravi, da oboje.
2. Ste se že kdaj selili (iz bloka v hišo al pa obratno)
Vsak teden. Drugače pa ne.
Ne vem... V Lj bi se dalo kaj boljšega najti, samo mi tudi to stanovanje popolnoma ustreza.
hiša
hiša
- Da so sosedje preblizu in da jih moti vsak hrup. Posebnih + pa niti ni.
+ Veliko prostora. - Veliko pospravljanja.
V bistvu jo imam narejeno. Drugače bi jo pa rajši naredila po svoje.
Višje. Pod pogojem, da je dvigalo
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
V hiši
ne, že od rojstva živim v hiši...
ubistvi ne, sem se kar navadla, pa tudi pol, ko bo izpit ne bo več prevoz problem, tako da...
v hiši, kjer je več prostora za se igrat
v hiši
/
najboljše je to, da je dosti prostora, najslabše pa mogoče to da je preveč za čistit
raje bi jo zgradila, čeprav je ful dela...
nekje na sredini, ne ravno spodaj pa tudi čist na vrhu ne...
V hiši
ne, že od rojstva živim v hiši...
ubistvi ne, sem se kar navadla, pa tudi pol, ko bo izpit ne bo več prevoz problem, tako da...
v hiši, kjer je več prostora za se igrat
v hiši
/
najboljše je to, da je dosti prostora, najslabše pa mogoče to da je preveč za čistit
raje bi jo zgradila, čeprav je ful dela...
nekje na sredini, ne ravno spodaj pa tudi čist na vrhu ne...
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Frenkie napisal/-a:Na netu sm najdla eno anketo o tem kje folk živi: v bloku ali hiši in kaj so pozitivne ter negativne strani obeh.
1. V hiši.
2. Ne.
3. Ja.
4. Vse je odvisno od vzgoje, se pravi od staršev, ali je blok ali hiša-to pa mislim, da ne igra velike vloge.
5. Tako kot zdaj-v hiši.
6. /
7. Živim v veliki hiši, kar posledično prinese tudi vsakotedensko čiščenje hiše in to vzame kar veliko časa. Fajn pa mi je, da imamo okrog hiše ciprese in lepo zelenico, pa tudi sosedje (iz vseh strani-jih je več) imajo zelenje kot živo mejo, tako da ostaja tista zasebnost, ko poleti npr. pečeš na žaru in povabiš svojce itd. na piknik. Pa tudi ne sliši se, če se prepiramo ali pa če se sosedje prepirajo, ker to se pač treba v miru urediti pod vsako streho.
8. Ne eno ne drugo.
9. Definitivno čim višje.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
1. Hiši.
2. Selila sm se iz ene hiše v drugo.
3 V bloku ne bi žvela, sam bi pa rajš vidla d bi bla naša bajta bližje mestu.
4. Hiša; sam ne nek bogu za hrbtom, tko v eni normalni ulciz velik drugimi froci.
5. Nism nikoltazmišlala
6. v bloku bi me najbl motilo d sosede zmot vsak šum (beri: preglasno navijanje muske)
7. najbolš: mi nobenne teži če mam musko na prenaglas, mam svojo so in svoj mir
najslabš: vedno ob sobotah k rabm ene par ur d pospravm bajto
10. čim višje
1. Hiši.
2. Selila sm se iz ene hiše v drugo.
3 V bloku ne bi žvela, sam bi pa rajš vidla d bi bla naša bajta bližje mestu.
4. Hiša; sam ne nek bogu za hrbtom, tko v eni normalni ulciz velik drugimi froci.
5. Nism nikoltazmišlala
6. v bloku bi me najbl motilo d sosede zmot vsak šum (beri: preglasno navijanje muske)
7. najbolš: mi nobenne teži če mam musko na prenaglas, mam svojo so in svoj mir
najslabš: vedno ob sobotah k rabm ene par ur d pospravm bajto
10. čim višje
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov