Zveza v troje, da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
*meti* napisal/-a:Vegetius napisal/-a:Vse več se govori o zvezi v troje, predvsem dve bejbi in en tip.
hm...jaz sem s tvojo temo to prvič slišala![]()
Hm, ja jst sm slišala eno debato na to temo. Sicer ni melo veze ali dve bejbi + en tip ali dva tipa + punca. Pa tut Vegetius pomoje tega ni imel v mislih. Gre pa za to, da če dovoljevanje homoseksualnih porok vodi do tega, da bo tudi poligamija dovoljena. Namreč, če se priznavajo homoseksualni odnosi, ali ni nefer diskriminirati biseksualce in jim ne dovoljevati zveze z moškim in žensko (naenkrat). Pa pustimo ob strani poroke, v tem primeru bi melo smisel ne.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
^^ Kaj pa vem. Mislim, če maš nekoga rad, pa kaj ma veze, kaj bojo doma rekli. Oziroma pomoje bi mogli to doma sprejet. Jst ko spoznam koga, ki mi je všeč, ne razmišljam taprvo a je dovolj ok, da ga doma predstavim, ampak kako je meni všeč. In če bi mi bla dva všeč in bi meli tako zvezo, bi mogli doma to sprejet (mislim pa da se ne bojo rabli s tem ukvarjat
).

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
No hm. S tega vidika..je to mal drugač in za razmislt. Heh, smo vse babe takoj začele se razburjat kako je to oh in sploh grozno in da svojih tipov ne bi delile in podobno..me,myself&I napisal/-a:Namreč, če se priznavajo homoseksualni odnosi, ali ni nefer diskriminirati biseksualce in jim ne dovoljevati zveze z moškim in žensko (naenkrat). Pa pustimo ob strani poroke, v tem primeru bi melo smisel ne.
Sam je treba bolj na široko gledat, če se res najdejo trije taki in jim uspeva taka, hm, povezava med njimi, zakaj pa ne?
"Do as you wish, as long as you don't harm others", jz pravim.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, ja, upam, da je blo tko mišljeno, da vsi vejo za vse vpletene, ker sicer bi lahko avtor teme kar direktno rekel: "kako se vam zdi varanje?"Sessa napisal/-a:aya pa še nekaj...odvisno kako pa vse to jemlemo..a mislite,da vsi delujoči 'tri' parčki vedo en za drugega?veste kaj mislim?tudi naši fantje bi lahko bili v zvezi z dvema pravkar...

-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jochie napisal/-a:še ena tečna baba je preveč, kaj šele dve!![]()
![]()
Ali pa dva moška

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov