Zveza v troje, da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Tiavanna napisal/-a:Jaz od vedno in še vedno zagovarjam, da se takšne reči obnesejo samo če ni nihče čustveno vpleten. Drugače se ne da. Slej kot prej je nekdo prizadet.
Se popolnoma strinjam in nimam nič za dodat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Tu ni ksj da se ne bi obneslo,mislim da gre tu za normalne človeške instinkte...moj moški je moj teritorij in glih tak ne bi jaz hotela še polek njega nekoga met.Heh,moški pa majo pač svoje mnenje,ker ne znajo razlikovat med 'comic' stripom pa realnostjo patetično
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:lol: huda si .. o tem bi še jz mogoče razmislila.Zvoncica napisal/-a:Dejmo se pogovarjat o tem, da sta dva tipa pa jaz... pa pol bi MOGOČE razmislila o tem
Sicer pa, šalo na stran, sem odločno proti.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Vegetius napisal/-a:Predvsem pa me zanima kako na to gledate dekleta, ka tipi že itak vemo da smo za
hmm, nekateri tipi niso za zvezo v troje veš
in jst tud nism. moj tip je moj, ne mislm ga delit z nikomer, da bi tm pol še gledala, kk se ga nekdo tretji dotika. ne hvala.
in tud ekonomsko se rajš odpovem novi majci, da lahko z mojim normalno lepo živiva kjerkoli pač že, kokr pa da bi bla z ne vem kom. rajš vzamem v hišo/stanovanje mojga brata.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
hm....mogoče...odvisno kak filing bi bil... Mogoče, da živiš tk pač jaz kot njegova punca pa šeena...pač tk za igranje
Sam vseeno bi bil on samo MOJ...
Sam vseeno bi bil on samo MOJ...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
ne, svojega fanta ne mislim deliti.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Zame pomoje to ni, če pa komu to paše... Mislim, nisem začutila potrebe, ker mi punce niso všeč, dva moška pa... kdo jih bo pa prenašal!
Je bil pa par let nazaj en članek v Mladini (na žalost ga ne najdem), kjer so pisali o enih, ki živijo skupaj - 4 če se ne motim - samo odnose so se mi zdi da meli zgolj heteroseksualne pa vem da so meli otroka, ena je bla noseča... Mislim čist kul, če se znajo zmenit.
Samo mislim da fanta, ki je temo odprl, bolj zanima seks z dvema puncama, tko da bi lahko temo naslovil "Seks v troje" pa bi vsi vedeli, za kaj se gre.
Je bil pa par let nazaj en članek v Mladini (na žalost ga ne najdem), kjer so pisali o enih, ki živijo skupaj - 4 če se ne motim - samo odnose so se mi zdi da meli zgolj heteroseksualne pa vem da so meli otroka, ena je bla noseča... Mislim čist kul, če se znajo zmenit.
Samo mislim da fanta, ki je temo odprl, bolj zanima seks z dvema puncama, tko da bi lahko temo naslovil "Seks v troje" pa bi vsi vedeli, za kaj se gre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]