ZVEZA- osvajanje drugih žensk?! ali pogled-balzam za dušo?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 17. Avg. 2009 18:48

Seyfullah napisal/-a:Moj je tud meu take na začetku,ampak pr men je bla ta napaka,da sm jst mal prepozno to dojela in mu začela skakat po glavi veliko prepozno...sva se pa pogovorila vseeno in je dojeu da takih stvari ne more počet pred mano,ker me užalijo tako,da sva zdj kul in je tak srček k bi ga vsak hotla,ampak ga ne dam :lol:

Čaki, ko te ni zraven pa raztura?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 17. Avg. 2009 18:52

renatka_ napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:Moj je tud meu take na začetku,ampak pr men je bla ta napaka,da sm jst mal prepozno to dojela in mu začela skakat po glavi veliko prepozno...sva se pa pogovorila vseeno in je dojeu da takih stvari ne more počet pred mano,ker me užalijo tako,da sva zdj kul in je tak srček k bi ga vsak hotla,ampak ga ne dam :lol:

Čaki, ko te ni zraven pa raztura?

Sam nej proba,če upa :cool:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 17. Avg. 2009 19:30

Mene bi to full zamorilo, če bi mi tip to naredu...in to na začetku zveze...ko bi mogu bit ja kot psiček pobožn in zaljubljen :cool: A pa veš, da če je človek pijan...da se takrat s svojimi dejanji razkriva :? To, da je druge šlatal in osvajal..to JE on..to si očitno on želi... Men je to kretensko...res...

Drugače pa... razumem da ni enostavno kar pustit nekoga...valda da vsaj probaš rešt zvezo...ampak bodi pozorna vnaprej kako se bo obnašal..in če se zadeve ponovijo..potem veš koliko je ura...
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 17. Avg. 2009 20:18

Men je pa kr mal smešno, da je treba tipu pr 25ih razlagat kako naj se obnaša...pomoje bi mogu vsak kukr tolk normaln tip vedt, da drugih žensk pač ne sme šlatat, če je v vezi in pika.
ßabyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ßabyka » 17. Avg. 2009 21:52

Men je pa sami bedno učas, k opazim da moj u kero buli. K prou vidim da jo skoz gleda... Pa zadnič je blo tko na fuzbalu ane, je skoz u eno bulu k je neki prodajala po tribunah-naštimana ful an. Enostavno se začnem počutit k drek zraven. :/. Ful mam nizko samozavest... Sej pol mu velikrat povem, tut zadnič sm mu... Pa mi je blo potem še bol čudn k je tak bol hladn odreagiru-kao da so jo itak vsi gledal pa zajebaval... Sam rada bi se nehala s tem obremenjevat če u kiro buli, pa ne vem kak začet?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 17. Avg. 2009 22:06

po mojem preizkuša do kod lahko gre.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 23. Avg. 2009 15:00

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 23. Avg. 2009 15:41

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Avg. 2009 15:53

al pa najt tipa, ki mu sploh ni treba gnjavit, ker ma zadeve pošlihtane v glavi :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 24. Avg. 2009 16:23

^^to se mi zdi, da je pa lažje reči kot storiti :D a dejansko taki obstajajo :lol:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Avg. 2009 17:31

^^ seveda obstajajo :wink: :)

drugače pa, če bi meni moj to naredil, ali bi bilo takoj konec, ali pa bi mogoče še eno možnost dobil, čeprav zaupala mu pomoje nikoli ne bi več (ali pa zelo zelo dolgo) glede tega..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 26. Okt. 2009 12:07

Tud moj je mel včeraj en izpad, ko smo bli z mojo kolegico na pijači, v stilu: Mam dve dobri bejbi zraven, pa ne vem, katero bi domov peljal, pa če bi bla ona njegova, ker ma boljši avto kot jaz...
Sem znorela na polno. :evil: Preseglo meje dobrega okusa. In sma mela sceno, da je svet ni vidu. Sori, sam z določenimi stvarmi moški dokazujejo nespoštovanje do partnerice. Pa mi lahko 100x pove, da me ma rad. Določenih stvari ne toleriram.
In se počutim ful bad in vem, kako se počutiš ti, ko je tvoj tip oblajal hostese. Bedno, tk kot si napisala: kot kamenček med diamanti. :cry:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Okt. 2009 12:31

^^ vsega tega so krivi fantje. to so zame primitivci.
jaz si sebe ne predstavljam v taki situaciji. bi pa ZNORELA.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Okt. 2009 12:56

jaz bi tut znorela :evil: oz. moj sploh neb pomislu na kaj takega izjavit...razn ce bi se res dobro poznali pa bi bil res hec oz. da bi se kej u hecu menli...pa se to ne vem. v glavnem, ce tebi ni blo vsec, mu to POVEJ jasno in glasno! da tako to ne gre. fant more to razumet, in js v nadaljnje ne bi vec tega tolerirala, sploh ce bi ga seznanla s svojimi custvi okrog tega. mogoce pac ni vedu da te bo prizadelo, se je mal hecal...ce bo pa ponavljal to, te bo pa zavestno spravljal v neprijetne situacije.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 26. Okt. 2009 13:22

mal se mi čudno zdi, da ti to dela, ker glede na to, da sta skupi šele kratek čas, bi se moral ves večer po tebi slinit, ne pa po hostesah :)

jst bi se počutila ful ponižano in dvomim, da bi hotla še naprej vztrajat s takim tipom. nardila si napako, ker mu nisi dala že takoj prvi trenutek vedet, da te to moti, ampak si molčala in pretrpela cel večer, on pa (kolikor je zabit) ni ugotovil, da ti je to morilo.
sej vse lepo in prav, da sta se pogovorila, da tega ne bo več delal. ne vem pa, če si s tem rešila osnovni problem, namreč ta, da se on hoče vesit po drugih. če je s tabo, pol bi ga mogla zaenkrat zanimat samo ti :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov