ZVEZA- osvajanje drugih žensk?! ali pogled-balzam za dušo?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 13. Nov. 2009 14:45

Drobtinica napisal/-a:Tud moj je mel včeraj en izpad, ko smo bli z mojo kolegico na pijači, v stilu: Mam dve dobri bejbi zraven, pa ne vem, katero bi domov peljal, pa če bi bla ona njegova, ker ma boljši avto kot jaz...
Sem znorela na polno. :evil: Preseglo meje dobrega okusa. In sma mela sceno, da je svet ni vidu. Sori, sam z določenimi stvarmi moški dokazujejo nespoštovanje do partnerice. Pa mi lahko 100x pove, da me ma rad. Določenih stvari ne toleriram.
In se počutim ful bad in vem, kako se počutiš ti, ko je tvoj tip oblajal hostese. Bedno, tk kot si napisala: kot kamenček med diamanti. :cry:

Sori, samo eni ljudje ste pa res ene limone. Eno je hec, eno je pa resna stvar. Oblajati hostese (karkoli že to pomeni; pod to si jaz predstavljam flirtanje, vidno naslajanje, na tak način, da je to žaljivo do partnerice oz. partnerja) je popolnoma druga stvar kot imeti smisel za humor. Iz zgoraj zapisanega je popolnoma jasno, da se je zafrkaval. Namesto, da bi bila vesela, da ima smisel za humor, pa sceno narediš. Zafrkavaš se nazaj, pa je. Življenje je že tako zakomplicirano, zakaj bi delal scene tam kje r jih ni treba, namesto da se nasmejiš. :roll:
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 13. Nov. 2009 15:13

no respect at all :)

Ko sem s punco se vedno zamislim, kako bi bilo meni če bi mi take scene izvajala.. in na take scene sem komad alergičen..

Plesanje z drugimi tipi (če sem jaz zraven) mi je totalno mimo.. Vem če bi jaz plesal z drugimi ženskami, da punci defenitivno ne bi bilo prav.. Pač eden izmed primerov.. zakaj vrtati nekam kamor ni treba? :)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Nov. 2009 15:16

Marco...NO COMENT...vsaka čast! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
cocostar.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cocostar. » 24. Nov. 2009 21:40

hm js mam tut podobn problem...pač js sm na začetku rekla da mi to ni ušeč in naj to ne dela vpričo mene, tut on me je prosu enako... ampak greva kam vn, na pijačo al na sprehod pa prav bulji v druge in ko mu rečem da naj preneha in da mi ni prijetno, mi odgovori jst tega vpričo tebe ne bi delau..sm se zagledu nekam...kaj so to neke scene pomir se... :? kakšen nasvet?
i don't like indefining myself, i just am...
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 23:45

Marco napisal/-a:no respect at all :)

Ko sem s punco se vedno zamislim, kako bi bilo meni če bi mi take scene izvajala.. in na take scene sem komad alergičen..

Plesanje z drugimi tipi (če sem jaz zraven) mi je totalno mimo.. Vem če bi jaz plesal z drugimi ženskami, da punci defenitivno ne bi bilo prav.. Pač eden izmed primerov.. zakaj vrtati nekam kamor ni treba? :)

:flehan: :respekt:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 23:52

Marco napisal/-a:Plesanje z drugimi tipi (če sem jaz zraven) mi je totalno mimo.. Vem če bi jaz plesal z drugimi ženskami, da punci defenitivno ne bi bilo prav.. Pač eden izmed primerov.. zakaj vrtati nekam kamor ni treba? :)

Pa ti plešeš, ko te punca prosi? Ali je prisiljena neplesat, ker ti nočeš?

Jaz zelo rada plešem, ampak ker moj fant ne pleše, plešem z drugimi. Seveda to ni napol dol dajanje, ampak navaden ples.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Nov. 2009 23:55

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 25. Nov. 2009 0:17

uh, jaz bi takega tipa, ki bi vpričo mene osvajal druge ženske takoj odslovila. :roll:
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 25. Nov. 2009 19:29

Zanimivo, kar opažam... Marsikateri punci je dovolj kot dokaz ljubezni, da ji fant samo reče: "Rad te imam!"; "Ljubim te!", morda še en poljubček. Potem pa njen dragi odvihra naprej in še dalje počne stvari, ki niti slučajno ne dokazujejo ljubezni do punce :!: Punca pa v sebi stiska vso jezo, kako se fant obnaša, ga obupano gleda, se pa hkrati tolaži, da ji je zagotovil z besedami, da jo ima rad...

Vse to so zame dejanja, ki se med sabo negirajo! Če te ima nekdo res rad in te tudi ljubi, ti bo to dokazal tudi z dejanji - se bo obnašal temu primerno. Seveda to ne pomeni, da morata punca in fant vso zabavo biti kot "zalepljena" drug na drugem, zadnja stvar, ki pa dokazuje ljubezen, je pa osvajanje in visenje na drugih osebkih nasprotnega spola. Alkohol je pa najbolj beden izgovor. Tistemu, ki nima meje in ta tekočina tako škodi, da več ne ve, kaj dela, ga naj raje sploh ne pije.
Take stvari se je vedno najbolje čimprej odkrito pogovoriti. Tiho stokanje v sebi in zadrževanje jeze ter lažna tolažba, saj mi pravi, da me ima rad..., to ne pelje nikamor.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 25. Nov. 2009 20:51

evva napisal/-a:uh, jaz bi takega tipa, ki bi vpričo mene osvajal druge ženske takoj odslovila. :roll:

ce te ni zraven jih lahko? :)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Nov. 2009 21:10

Glede na to, da ona na veliko tipe osvaja, verjetno tudi obratno ni problem.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 25. Nov. 2009 21:12

Red_rose odvisno kaj je zate osvajanje, če se samo pogovarja, pol ni panike, saj je človek, to, kar je pa fant od avtorice teme počel...to neko šlatanje in to, to je pa pri meni no-go :roll:
emille5000
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a emille5000 » 26. Nov. 2009 9:54

Jochie napisal/-a:
*limona* napisal/-a: NISEM LUBOSUMNA, to je še ena dobra lasnost...okei, mal že an..ne pretiravam, kot kakšne druge ženske.

ti si orng ljubosumna, če mene vprašaš! :D

Se pridružujem :)
<a href="http://www.google.si">Google</a> je najboljši web iskalnik
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 26. Nov. 2009 10:41

:top:

malo je takih ki majo možgane na pravem mestu!! :)
..worrying is dreaming in the wrong direction..
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 26. Nov. 2009 12:05

HčiLune napisal/-a:

:top:

malo je takih ki majo možgane na pravem mestu!! :)

Hja držiš se le tega: Ne počni partnerju tega, kar ne želiš, da bi on počel tebi! :wink:
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov