ZVEZA- osvajanje drugih žensk?! ali pogled-balzam za dušo?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
To kar je nardil pomeni da nima spoštovanja do tebe! Dela norca iz tebe, govori ti da te ima rad, da si mu vse, na drugi strani pa dela to kar dela! Če bi te imel rad tud če je ne vem kok spil bi mogu vedet kaj je v redu in kaj ni! Obnašal se je kot da je samski, posbej ZRAVEN tebe!
Če boš tiho in mu ne boš povedala svojega mnenja o tem, se bo to samo stopnjevalo in na koncu boš uničena! Če je tko delal pred tabo, kaj je potem ko je sam s prijatelji!?
To je poniževalno do tebe in ne dovoli da te bo spet ponižal!
Če boš tiho in mu ne boš povedala svojega mnenja o tem, se bo to samo stopnjevalo in na koncu boš uničena! Če je tko delal pred tabo, kaj je potem ko je sam s prijatelji!?
To je poniževalno do tebe in ne dovoli da te bo spet ponižal!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Drobtinica napisal/-a:Tud moj je mel včeraj en izpad, ko smo bli z mojo kolegico na pijači, v stilu: Mam dve dobri bejbi zraven, pa ne vem, katero bi domov peljal, pa če bi bla ona njegova, ker ma boljši avto kot jaz...
Sem znorela na polno. Preseglo meje dobrega okusa. In sma mela sceno, da je svet ni vidu. Sori, sam z določenimi stvarmi moški dokazujejo nespoštovanje do partnerice. Pa mi lahko 100x pove, da me ma rad. Določenih stvari ne toleriram.
A sam jaz vidim tu "hec"?
Ne vem no, mi se ful zafrkavamo tko, v druzbi...
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
... pa to, da ne ve katero bi domov peljal tudi. Ne vem no, tanka je meja do kod seže hec. Poleg tega si ga lahko tudi vsak interpretira po svoje ane. Jaz bi mu verjetno vrnila milo za drago v tem kontekstu, pa bi še mogoče on malo trznil.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Valjda, da so take izjave hec.
Moj se je moral že vsega navadit, od tega, da ga zbadam s homoseksualnimi forami, do groženj, da ga bom zamenjala za nekoga z več denarja. Ampak na srečo je dovolj razumen, da ve, da v resnici ne mislim, da se cele noči parčka s cimrom.
Če v prisotnosti punce tip resne načrte kuje, kako bo drugo domov peljal, pa itak ne vem, kdo je bolj usekan, tip ali ženska, ki ga prenaša.
Moj se je moral že vsega navadit, od tega, da ga zbadam s homoseksualnimi forami, do groženj, da ga bom zamenjala za nekoga z več denarja. Ampak na srečo je dovolj razumen, da ve, da v resnici ne mislim, da se cele noči parčka s cimrom.
Če v prisotnosti punce tip resne načrte kuje, kako bo drugo domov peljal, pa itak ne vem, kdo je bolj usekan, tip ali ženska, ki ga prenaša.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Js pa pravim tko: naj gleda druge in govori kolk ma katera hudo rit/joške..., dokler pogleda tut mene in mi daje komplimente in dokler tut men govori kolk mam hudo rit...
Seveda ima pa vsaka stvar neke meje. Se pravi ne toleriram pa tega, da bi zravn mene govoru 'uuu kaj bi tole bejbo položu'.
Kaj počne in govori pa v družbi prjatlov, pa itak nikol ne bom vedla. Valda se morjo vsi tipi neki dokazvat v moški družbi, tko da takrat so vse debate na čist drugi ravni. Pa tut una 'fora' ki jo je Drobtinca omenla, to gre samo za dokazovanje kolk je frajer k ma dve bejbi. Otročje fore, ampak takšni so moški.
Seveda ima pa vsaka stvar neke meje. Se pravi ne toleriram pa tega, da bi zravn mene govoru 'uuu kaj bi tole bejbo položu'.
Kaj počne in govori pa v družbi prjatlov, pa itak nikol ne bom vedla. Valda se morjo vsi tipi neki dokazvat v moški družbi, tko da takrat so vse debate na čist drugi ravni. Pa tut una 'fora' ki jo je Drobtinca omenla, to gre samo za dokazovanje kolk je frajer k ma dve bejbi. Otročje fore, ampak takšni so moški.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Baby* napisal/-a:Ja se strinjam...v moški družbi se dokazujejo in majo neverjetno otročje fore...
Sicer je OT, ampak sm brala zdj eno knjigo (Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska) in so notr določene stvari ful dobr razložene. Med drugim tut zakaj se 'morajo' dokazovat ipd. Tko, da se ne obremenjujem več s tem
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
jullia_ napisal/-a:Valjda, da so take izjave hec.
Moj pa še zmeraj ne dojame, da je to hec. In zmeri čist resno faco naredi Sej potem mu seveda pripomnim, da če bi bilo to res, da se nebi s takim avtom vozila, kot ga ima že tolk cajta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
za avtorico: zame je to, kar je naredil tvoj tip, grdo in nespoštljivo do tebe. jaz razumem da se tipi tko hecajo, tut punce se, ampak v pričo svojih partnerjev pa mislim da ni lih lepo... in da še hodiš po ljubčke... in da si se počutila kot kamenček med diamanti... pa si še kar ostala in gledala kaj se dogaja, in nič rekla? ne vem no, a se tko mal ceniš? meni nebi bilo to ok
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
*Lally* napisal/-a:Baby* napisal/-a:Ja se strinjam...v moški družbi se dokazujejo in majo neverjetno otročje fore...
Sicer je OT, ampak sm brala zdj eno knjigo (Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska) in so notr določene stvari ful dobr razložene. Med drugim tut zakaj se 'morajo' dokazovat ipd. Tko, da se ne obremenjujem več s tem
Si bom mogla tut js sposodit to knjigo da bom lažje razumela...čeprav se tut js že dolgo ne obremenjujem so taki kot so kaj češ:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov