ZVEZA- osvajanje drugih žensk?! ali pogled-balzam za dušo?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*limona* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
Po naravi sem res flegmatik, optimist in se počutim veliko časa res srečno, super....vse kar paše k temu. s fantom se poznava dober mesec dni. Rada ga žuram, plešem....ampak, da bi se obešala na druge fante, to pa ne....rada plešem, ne samo s svojim fantom ampak z vsemi na plesišču...tko izy vse skup. ne osvajam druge tipe, ker imam fanta, to mi je kristalno jasno. Ne ogovarjam jih vse povprek razen, če niso to moji kolegi,(z njimi, kis e že dolgo poznamo) ..itd.,tud ne šepetam jim na uho, zato, ker je preveč glasba ''nabija''=)
Okei, priznam, rada pogledam za hudim tipčkom....ampak sam pogledam....zakai neb smela gledat??, saj zato imam pa oči...an?! .ampak ostanem pri temu...ne spogledujem se z njimi in tudi če me on osvaja ga jst ne jebem niti 5 postou...zakaj??...ke rimam fanta in to mi je jasno, ko beli dan. Tudi zraven svojega dragega rada pogledam za kšnim hudn tipčko. NISEM LUBOSUMNA, to je še ena dobra lasnost...okei, mal že an..ne pretiravam, kot kakšne druge ženske. Tipu zaupam, mu vrjamem, da me ima rad...tud sam pravi, da igrava fer play...kar je men to kulsko...tudi jst ga mam rada....vse bi nrdila znaga...
Poroblem je pa sledeč.....učerej mi je povedal, da se rad ozre za kšno hudo bejbo...itd....ker je reku da ima oči zato, da gleda....ker se jst s temu čist strinjam, ker se tudi jst rada ozrem za kšnim hudim tipčkom....pč to je balzam za oči, če vidiš enga hudga osebka nasprotnega spola....(ampak naj ostane samo pri stopnji gledanja...pa še tisto v meri normale...ne d buliš tja p kr neki nooo....)
No včerej na žurki, smo ga p vsi lih mal popil.....in seveda lepe hostese so stregle pijačo, p tudi gostje niso bile slabe...itd. ....moj tip in še 2 kolega, so začeli te hostese osvajat, z njimi plesat, za rit šlatat, jim na uho neki govort, ker je bla pč muska ''prenaglas'' in se ni nič slišalo....okei, briga me za moja kolega, ker sta samska...ampak moj tip!!!!!....moj tip je osvajal punce priče mene....jih ogovarjam, žvižgal za njimi. ....ampak zmenla sva se sam to, da pč lhk gleda za drugim bejbam, ampak ne p da jih ogovarja,.....ženske so ga sve povprek osvajale...najbolj pa hostese......na vsake toook cajta je pršu do mene in mi reku...rad te mam....ljubim te....vse si mi.....ampak cev večer je pa osvajal druge punce....če nisem se nisem sama prislinila tja do nega in mu dala lupčka....on tega neb naredu v celem večeru niti enkrat.....počutila sem se kot komenček iz kamnoloma sredi diamantou ....rekla mu nisem še nič....trenutno je u službi....nočem delat iz tega scene...tud že na začetku sva se zmenila d pač lahko pogledava za hudim osebkom nasprotnega spola....ne pa da ga osvajaš....jst sm igrala fer play....kaj pa on...je to ferplay??!!
Zdei me pa zanima kaj bi vi naredili, če bi bili na mojem mestu?!.....naj mu vrjamem, da me ima rad?....jst nevem več....
Okei, priznam, rada pogledam za hudim tipčkom....ampak sam pogledam....zakai neb smela gledat??, saj zato imam pa oči...an?! .ampak ostanem pri temu...ne spogledujem se z njimi in tudi če me on osvaja ga jst ne jebem niti 5 postou...zakaj??...ke rimam fanta in to mi je jasno, ko beli dan. Tudi zraven svojega dragega rada pogledam za kšnim hudn tipčko. NISEM LUBOSUMNA, to je še ena dobra lasnost...okei, mal že an..ne pretiravam, kot kakšne druge ženske. Tipu zaupam, mu vrjamem, da me ima rad...tud sam pravi, da igrava fer play...kar je men to kulsko...tudi jst ga mam rada....vse bi nrdila znaga...
Poroblem je pa sledeč.....učerej mi je povedal, da se rad ozre za kšno hudo bejbo...itd....ker je reku da ima oči zato, da gleda....ker se jst s temu čist strinjam, ker se tudi jst rada ozrem za kšnim hudim tipčkom....pč to je balzam za oči, če vidiš enga hudga osebka nasprotnega spola....(ampak naj ostane samo pri stopnji gledanja...pa še tisto v meri normale...ne d buliš tja p kr neki nooo....)
No včerej na žurki, smo ga p vsi lih mal popil.....in seveda lepe hostese so stregle pijačo, p tudi gostje niso bile slabe...itd. ....moj tip in še 2 kolega, so začeli te hostese osvajat, z njimi plesat, za rit šlatat, jim na uho neki govort, ker je bla pč muska ''prenaglas'' in se ni nič slišalo....okei, briga me za moja kolega, ker sta samska...ampak moj tip!!!!!....moj tip je osvajal punce priče mene....jih ogovarjam, žvižgal za njimi. ....ampak zmenla sva se sam to, da pč lhk gleda za drugim bejbam, ampak ne p da jih ogovarja,.....ženske so ga sve povprek osvajale...najbolj pa hostese......na vsake toook cajta je pršu do mene in mi reku...rad te mam....ljubim te....vse si mi.....ampak cev večer je pa osvajal druge punce....če nisem se nisem sama prislinila tja do nega in mu dala lupčka....on tega neb naredu v celem večeru niti enkrat.....počutila sem se kot komenček iz kamnoloma sredi diamantou ....rekla mu nisem še nič....trenutno je u službi....nočem delat iz tega scene...tud že na začetku sva se zmenila d pač lahko pogledava za hudim osebkom nasprotnega spola....ne pa da ga osvajaš....jst sm igrala fer play....kaj pa on...je to ferplay??!!
Zdei me pa zanima kaj bi vi naredili, če bi bili na mojem mestu?!.....naj mu vrjamem, da me ima rad?....jst nevem več....
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Pa imaš odgovor.*limona* napisal/-a:No včerej na žurki, smo ga p vsi lih mal popil.....in seveda lepe hostese so stregle pijačo, p tudi gostje niso bile slabe...itd. ....moj tip in še 2 kolega, so začeli te hostese osvajat, z njimi plesat, za rit šlatat, jim na uho neki govort, ker je bla pč muska ''prenaglas'' in se ni nič slišalo....okei, briga me za moja kolega, ker sta samska...ampak moj tip!!!!!....moj tip je osvajal punce priče mene....jih ogovarjam, žvižgal za njimi
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Poznata se
in ze te moti njegovo obnasanje? Hej, spremenila ga ne bos. Mene osebno bi sicer najbolj zmotilo:
Ker tudi ce je se tako pijan, je zvizganje za hostesami pac nekaj, kar naj delajo kmetavzerji kje drugje, ne v moji druzbi.
dober mesec dni.
in ze te moti njegovo obnasanje? Hej, spremenila ga ne bos. Mene osebno bi sicer najbolj zmotilo:
moj tip je osvajal punce priče mene....jih ogovarjam, žvižgal za njimi
Ker tudi ce je se tako pijan, je zvizganje za hostesami pac nekaj, kar naj delajo kmetavzerji kje drugje, ne v moji druzbi.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Uf...neprijetna situacija
Koliko sta pa vidva stara?
Pa sta se vidva, ko sta začela hodit vse dogovorila kako pa kaj? Da bo tale vajina zveza resna, ne pa nek lari fari...
Pa tudi tole me je malo zmotilo, ker si napisala da sta mnde šele dober mesec skupaj pa ti že kar govori, da te ljubi in da si mu vse...to so zame še 'premočne' besede za nek začetek zveze...
Koliko sta pa vidva stara?
Pa sta se vidva, ko sta začela hodit vse dogovorila kako pa kaj? Da bo tale vajina zveza resna, ne pa nek lari fari...
Pa tudi tole me je malo zmotilo, ker si napisala da sta mnde šele dober mesec skupaj pa ti že kar govori, da te ljubi in da si mu vse...to so zame še 'premočne' besede za nek začetek zveze...
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
1. žvižga se za psom in ne ljudmi
2. šlatanje vse povprek je dokaz,da ne premore osnovne kulture obnašanja
alko gor ali dol.....
dobila sm občutek,da maš glavo na mestu tko da mislim da lahko preprosto poveš da te je to motilo. ne mislim da to pomeni da te nima rad, manjka mu le zrelost v obnašanju.
alko gor ali dol.....
dobila sm občutek,da maš glavo na mestu tko da mislim da lahko preprosto poveš da te je to motilo. ne mislim da to pomeni da te nima rad, manjka mu le zrelost v obnašanju.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
limona:
Vidva sta še dosti mlada po obnašanju.
Sploh, da se gresta neke zadeve meniti kao lahko pogledaš drugega tipa ali žensko in te fore.
Tudi mislim, da tvoj dečko še ni dosti star, da bi sploh vedel kaj to pomeni imeti rad in kaj je to spoštovanje do ženske.
Ga še razganja od testosterona in mu je dogajalo in se mu je fino zdelo ker je imel svojo s sabo vmes pa še z drugimi ženskami koketiral in se zabaval ter se kuril.
Meni to niti na misel ne pride, da bi v pričo svojega dekleta se tako obnašal do žensk v bližini...pa tudi ko sem sam ne čutim te potrebe.
Ko sem bil mlajši se mi je fino zdelo...zdaj so pa to otročarije, če sem z žensko ali brez nje ne čutim te potrebe po potrditvi, da bi od ene do druge skakal in bi se mi fino zdelo vse skupaj.
Meni osebno ne bi bilo všečno, da bi ženska kurila druge tipe naokoli se drgnila z njimi in ne vem kaj..pa tudi če pride potem do mene in jim jasno pokaže vi se kar slinite on me bo domov odpeljal in opravil svoje.
To se mi zdi vse skupaj otročje in smešno in nepotrebno.
Ti pa naredi kar hočeš pač z njim...prevaral te ni malo si je duška dal in mu je to pasalo...tebi malo manj očitno, glede na to da si šla temo odpreti zaradi tega.
Boš imela še dosti fantov v življenju in ko bo pravi prišel ne bosta rabila sporazumov sprejemati ali kompromisov do kam se lahko gre z drugo osebo in da lahko pogledaš bitje nasprotnega spola, itd.
Vidva sta še dosti mlada po obnašanju.
Sploh, da se gresta neke zadeve meniti kao lahko pogledaš drugega tipa ali žensko in te fore.
Tudi mislim, da tvoj dečko še ni dosti star, da bi sploh vedel kaj to pomeni imeti rad in kaj je to spoštovanje do ženske.
Ga še razganja od testosterona in mu je dogajalo in se mu je fino zdelo ker je imel svojo s sabo vmes pa še z drugimi ženskami koketiral in se zabaval ter se kuril.
Meni to niti na misel ne pride, da bi v pričo svojega dekleta se tako obnašal do žensk v bližini...pa tudi ko sem sam ne čutim te potrebe.
Ko sem bil mlajši se mi je fino zdelo...zdaj so pa to otročarije, če sem z žensko ali brez nje ne čutim te potrebe po potrditvi, da bi od ene do druge skakal in bi se mi fino zdelo vse skupaj.
Meni osebno ne bi bilo všečno, da bi ženska kurila druge tipe naokoli se drgnila z njimi in ne vem kaj..pa tudi če pride potem do mene in jim jasno pokaže vi se kar slinite on me bo domov odpeljal in opravil svoje.
To se mi zdi vse skupaj otročje in smešno in nepotrebno.
Ti pa naredi kar hočeš pač z njim...prevaral te ni malo si je duška dal in mu je to pasalo...tebi malo manj očitno, glede na to da si šla temo odpreti zaradi tega.
Boš imela še dosti fantov v življenju in ko bo pravi prišel ne bosta rabila sporazumov sprejemati ali kompromisov do kam se lahko gre z drugo osebo in da lahko pogledaš bitje nasprotnega spola, itd.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
*coco* napisal/-a:1. žvižga se za psom in ne ljudmi
alko gor ali dol.....
tko kot večini
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Da naredi meni kaj takega...veš kaj mu naredim? Sej ni treba bit pameten...pa čeprav nisem nasilno dekle...najprej ga pošljem v tri krasne marjetice, potem pa ga za jajca obesim, pa naj zgleda za drugimi potem in poje visoki C zraven. Take pizde (pardon izrazu), drugega ne morem rečt pač ne moreš imeti v svojem lajfu...no, ti očitno lahko. Pa kaj pol če se preveč popije?! To sploh ni izgovor da takele počneš. Uf, uf...bejba dihaaaj. In ti si seveda bila tiho, sedaj pa tu jokaš. Povej to njemu, madona. Takoj, ne čez deset dni! Zrelost v obnašanju...hehehe, ja ja...najlažji izgovor je ta, da potem počneš traparije do poooozne starosti, češ briga mene za partnerja, glavno da si jaz dam duška. Potemtakem pa ne biti v vezi. Spoštovanja tale tvoj fantič do tebe resnično očitno nima.
Evo, takoj se bolje počutim.
Evo, takoj se bolje počutim.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
*limona* - Sramežljivka
Fant je star 25 let jst eno leto mlajša od njega.
Ubistvo ste mi dali moč...zdei vem kaj moram storiti.....
Že na začetku zveze sva se dogovorila, do kje bo meja segala....tudi dogovorila sva se, da nebova hitela z zvezvo....vendar ne na tak način d osvaja punce....ubistvo včerej sem se počutila odveč, kot prahec tam zraven ampak sem si rekla potrpi...zdejle ne razmišljaš realno in nisem hotla delat scene......danes sem čisto trezna, in vse skup premlevam in se počutim čisto ponižana=)=)...ubistvo delam na tem, da mi neb prišlo še bel do živega...
Tip je drugače res cukr....on se trud....tudi svoje mišljenje ima čisto na pravem mestu....sam tole, kar se je zgodilo včerej....to pa zame ni več ferplay. Trenutno se mi je začel jebat za vse....nebom bila slabe vole...ne da se mi..povedala mu bom tasvoje. Sem žensk, ki se hitro postav nazaj na svoje noge. še cev lajf imam pred sabo...jst se ne mislem sekirat za moškim, ki me ni vreden. vi pa ste mi še dodatno odprl oči. res ste mi pomagal...zvečer se dobiva in mu imam namen reči...ali jaz ali tako obnašanje, kot si ga imel včeraj. nebom se kregala, nebom jokala....enostavno mu bom lpo na lep način povedla, pol s enej pa sam odloč....
Že na začetku zveze sva se dogovorila, do kje bo meja segala....tudi dogovorila sva se, da nebova hitela z zvezvo....vendar ne na tak način d osvaja punce....ubistvo včerej sem se počutila odveč, kot prahec tam zraven ampak sem si rekla potrpi...zdejle ne razmišljaš realno in nisem hotla delat scene......danes sem čisto trezna, in vse skup premlevam in se počutim čisto ponižana=)=)...ubistvo delam na tem, da mi neb prišlo še bel do živega...
Tip je drugače res cukr....on se trud....tudi svoje mišljenje ima čisto na pravem mestu....sam tole, kar se je zgodilo včerej....to pa zame ni več ferplay. Trenutno se mi je začel jebat za vse....nebom bila slabe vole...ne da se mi..povedala mu bom tasvoje. Sem žensk, ki se hitro postav nazaj na svoje noge. še cev lajf imam pred sabo...jst se ne mislem sekirat za moškim, ki me ni vreden. vi pa ste mi še dodatno odprl oči. res ste mi pomagal...zvečer se dobiva in mu imam namen reči...ali jaz ali tako obnašanje, kot si ga imel včeraj. nebom se kregala, nebom jokala....enostavno mu bom lpo na lep način povedla, pol s enej pa sam odloč....
-
*limona* - Sramežljivka
študent_p napisal/-a:Pa imaš odgovor.*limona* napisal/-a:No včerej na žurki, smo ga p vsi lih mal popil.....in seveda lepe hostese so stregle pijačo, p tudi gostje niso bile slabe...itd. ....moj tip in še 2 kolega, so začeli te hostese osvajat, z njimi plesat, za rit šlatat, jim na uho neki govort, ker je bla pč muska ''prenaglas'' in se ni nič slišalo....okei, briga me za moja kolega, ker sta samska...ampak moj tip!!!!!....moj tip je osvajal punce priče mene....jih ogovarjam, žvižgal za njimi
...ja že...sei se nismo taprvič skup napil....tud jst sem bila pijana....lhk rečem d kr dost...ampak se nisem obešala na druge tipe......p bi se lahko...pa se nisem!!!!
-
*limona* - Sramežljivka
Jochie napisal/-a:*limona* napisal/-a: NISEM LUBOSUMNA, to je še ena dobra lasnost...okei, mal že an..ne pretiravam, kot kakšne druge ženske.
ti si orng ljubosumna, če mene vprašaš!
...ne res nisem lubosumna...res ne....ampak, če igrava ferplay??!!...a me dojameš??....nima nič proti, če pogleda za kšno žensko...ampak sam pogleda, ker to mi je normal...kar je pa več kot samo gledanje pol p.....
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
*limona* napisal/-a:Fant je star 25 let jst eno leto mlajša od njega.
Saj nima veze koliko je fant star ali pa ti...bistvo je v tem, da sta še dosti mlada v glavi.
Enim tudi pri 40ih še pegla v glavi in jim dogaja...torej starost ni zdaj pogoj za zrelost ali odraslost.
Ali ta tvoj izbranec še ni dal dosti skozi v življenju ali pa mu še vedno dogaja in se mu zdi ful žur biti oblegan s strani žensk v pričo svoje izbranke in se ukvarja z njimi in pride k tebi nazaj potem.
Če malo mene opišem...res je da godi moškemu egu (ženskemu tudi) da je oblegan s strani nasprotnega spola. Tudi ni nič narobe, da se malo pohecaš in se imaš lepo in se medsebojno kuriš.
Ampak z moje strani lahko povem, da ko sem bil z izbranko sem se ji posvečal in nisem kuril žensk naokoli.
Če bi izvedel, da to ženska dela ko mene ni poleg ali pa ko sem poleg bi jo pač odslovil.
Zakaj?
Zato ker mi je to znak, da ženska še ni spucala v glavi kaj hoče in kako in kaj. Imam pač temelje na katerih gradim in to je pač dosti očiten znak, da oseba s katero sem ni sposobna graditi temeljev na katerih hočem graditi vezo.
Sem bil tudi z ženskami za katere je bilo potrebno skrbeti saj so se tipi zlahka nalimali na njih in je bilo potem potrebno čuvati ozemlje in jasno pokazati kdo je "da man" v prostoru.
Sčasoma sem opazil, da so si za to ženske same krive in jim gode biti v središču pozornosti in da se okoli njih dogaja. V bistvu so same iskale težave in situacijo v kateri so se znašle. Tako da take ženske reče se jim tudi slengovsko "atention hore" nimajo kaj delati v mojem življenju in jih ne želim imeti v svoji bližini.
Je pa na tebi sedaj, da oceniš kakšnega tipa želiš imeti ob sebi...nisem rekel da je kaj prav ali narobe, da ne bo nesporazuma!
Tudi sam sem dal obdobje katerega on doživlja skozi...sem za moj pogled zelo v redu človek in moški na mestu.
Samo kar se mene tiče, če bi bil ženska ne bi želel biti s takim dečkotom
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov