Zveza na daljavo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
To je res, ampak morš se pa zavedat da je zveza na daljavo čiiist neki druzga kot skupi živet. Lažje idealiziraš partnerja, če ga vidš na par mescov, kot tkrt k usak dan za njem pobiraš štumfe po stanovanju pa perš njegove umazane cunje. Lahko sta še tok popolna en za druzga, potem ko enkrat zaživijo skupi grejo pari narazn čist zard druzga razloga - ker so razlike v priučenih navadah in vsakodnevnih rutinah pač prevelike. Jst se zdej selim skupi s fantom po skoraj 8ih letih zveze, lahko rečm da si v življenju nism misnla da bom kdaj spoznala osebo, ki mi je tok pisana na kožo kot on (sorodna duša bla bla bla ) pa ni nobenga zagotovila, da bo tole 100% funkcioniral, čeprov že zdej ful dost visiva skupi.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lady_Cristina napisal/-a:jullia, naj te spomnim da ti mene osebno ne poznaš, ne veš kolko sem zrela, isto za fanta, sploh pa ne veš nobene neke podrobnosti o najini zvezi. tak da tu si malo mimo vstrelila.
Vprašanje je, koliko ti veš podrobnosti o vajini zvezi in o njem nasploh, da lahko rečeš/napišeš, da sta si popolna.
IMHO, dokler ne znaš naštet vsaj 5 stvari, ki te pri partnerju motijo (pa jih pač sprejmeš), ne moreš govorit o drugem kot o slepi zaljubljenosti. Popolnost usojenost in ostalo pašejo v romantične pravljice. V RL je pa možno govorit zgolj o večji ali manjši kompatibilnosti.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Ja so stvari ki me motijo. To je v vsaki zvezi. Ok, zdaj pa se mi več ne ljubi zagovarjat moje zveze tak da zapuščam temo. Hotla svetovat avtorici, ugotovila da očitno vsi vedo več o moji zvezi kot jaz sama.
Btw, če bi rabla nasvet o tem kak je ko se po dolgotrajni zvezi skupaj vseliš bi menda vprašala. Pa nisem.
Btw, če bi rabla nasvet o tem kak je ko se po dolgotrajni zvezi skupaj vseliš bi menda vprašala. Pa nisem.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Cristina, ne sekiraj se. Itak so pri debatah o vezi na daljavo vedno najbolj glasni tisti, ki nikoli niso bili v taki situaciji (ali pa so bili kratek cas in jim je propadlo). Zveza na daljavo zahteva mocan karakter in vsi ga pac nimajo in taki niso sposobni furat take zveze. Ti ljudje te bodo poskusali prepricat, da to kao ni zveza in da ne more dolgorocno obstat, ampak vazno, da vidva vesta kako in kaj. Srecno!
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Lady_Cristina napisal/-a:Hotla svetovat avtorici, ugotovila da očitno vsi vedo več o moji zvezi kot jaz sama.
Ni prvič in ne zadnjič, da drugi vejo več o tebi kot ti sama. Ne se obremenjevat s "pametnimi" komentarji, želim vama še naprej uspešno zvezo, pa tudi če se naslednjih 5 let ne vselita skupaj.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Ok, končno nekaj pametnih Hvala vam***
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov