Zveza na daljavo

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Nov. 2011 12:11

Rofl in kako lahko veš, kolk je nekdo, s komer se pogovarjaš preko telefona, interneta..iskren?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Nov. 2011 12:15

Ne moreš vedt, seveda, to samo on ve :wink: Saj zato pa pravim, ČE je iskren, se ga lahko vseeno kar dobro spozna v teh maratonskih debatah, če pa ni, pa itak nimaš kaj :D
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 22. Nov. 2011 12:31

Imam osebne izkušnje, ko sem bila s fantom skupaj vsak dan pa sem šele na koncu spoznala kakšen je v resnici. Mislim, da to nima veze ali se vidiš vsak dan ali pa par dni teden oz. parkrat na mesec. Tudi, če si vsak dan skupaj ni rečeno, da človeka poznaš oz. misliš, da je tak kot ti govori.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 22. Nov. 2011 12:56

^^ sj tocn tko. ce se vsak dan vids ne mors rect da nekoga res poznas, kaj sele ce ga vids 2-3x na let.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 22. Nov. 2011 20:35

sirova štručka: pravim da je zveza čudna če se ne kličeta. jaz se z mojim fantom pogovarjam po 5 ur na dan.

Džeki: zato pa obstaja zaupanje :wink:

zeljka: midva sva se v teh 2 letih kar sva skupaj tolko prepogovarjala da veva dejansko vse drug o drugem. on je 13 let starejši od mene zato domnevam da ni več mali otrok in mu več ni do igračkanja ampak za resno zvezo, in vem, zdaj si marsikdo misli da mi glihtak on lahko laže o sebi. samo zakaj bi človek bil v taki extremni zvezi na daljavo če nebi mel resnega interesa? bi bla čista izguba časa.

dot: že ja, ampak če živiš v isti državi (sploh v taki mali) in nimaš dlje kot 2 uri vožnje da osebo vidiš, in če se vidita vsak vikend ... moje mnenje je pač da v takem primeru to ni glih zveza na daljavo.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Nov. 2011 21:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 22. Nov. 2011 22:19

Se da ugotovit - sva bla v živo čisto dovolj skupaj da veva kak keri funkcionira :)

Pač dejstvo je da veliko ljudi ni material za tako zvezo. To more vsak pri sebi vedet. Je pa res da je tu najbolj pomenbna komunikacija - če tega ni zveza počasi umira. To pa je problem pri avtorici ker po moje sms/msn ni isto. Treba se je pogovarjat, ne pisat.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 23. Nov. 2011 8:03

svaka cast da vama tko funkcionera. verjamem pa da se velik pogovarjas tko, mogoce clo vec kokr dva k se veckrat vidta. upam da bota kdaj skp prsla, da vama ne bo treba vec furat veze prek skypa.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Nov. 2011 8:48

Lady Cristina: in koliko časa mislita vidva še furat na daljavo? Ali sta že prišla do tiste faze, ko se pogovarjata, da bi zaživela skupaj? Pri njemu? Tukaj, kjer si ti? V eni x državi na pola puta? :D Take zadeve si si že razdelala?
Upam, da vama tudi ko zaživita skupaj, sfunkcionira...ne pa da boš šele takrat ugotovila, da tipa dejansko sploh ne poznaš in ne moreš z njim funkcionirat vsak dan (poznam primer, ko sta šla po 4 letih zveze na daljavo, se skupaj preselila in šla po pol leta narazen....)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 23. Nov. 2011 12:47

fajn da vam uspeva LC, ma jaz se tega ne bi šla.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Nov. 2011 14:26

Kolko se spomnim je LC enkrat že napisala, da bi se naj njen k njej preselil kmalu ali da razmišljata o tem... če se prav spomnim? Saj bosta potem videla kako jima bo funkcionirala zveza. Enkrat pa ja morata ugotovit, če jima laufa tud tak. Pa kaj če bosta šla čez pol leta narazen? Boljše zdaj kot pa še čez 5 let zveze na daljavo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 23. Nov. 2011 20:42

Ja, mava planirano da se skupaj vseliva. On pride k meni živet ko se nekaj glede njegove službe uredi. Tak da noben od naju ne ve kak dolgo bo še trajalo, lahko kaki mesec, lahko pa še kako leto. Dlje ko pa to pa ne bo.
Jaz sem 100% da bo funkcioniralo. Po več ko 2 letih zveze sva drug drugemu še vedno popolna (pri bivšem je to trajalo kaka 2 mesca...) tak da pri tem jaz nimam dvomov. Vem da to zveni cheezy, samo ne vem kak drugače bi to povedala. Pač če obstaja moja sorodna duša je to definitivno on.

v-e-s-n-a: vse je že dolgo splanirano. on pride živet k meni, ko doštudiram se preseliva v bruselj (prevajanje za eu za nekaj časa), potem pa greva v anglijo živet.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Nov. 2011 21:06

Lady_Cristina napisal/-a:Jaz sem 100% da bo funkcioniralo. Po več ko 2 letih zveze sva drug drugemu še vedno popolna (pri bivšem je to trajalo kaka 2 mesca...) tak da pri tem jaz nimam dvomov.

No, ravno to je najboljši pokazatelj, da kljub vsem večurnim pogovorom drug drugega ne poznata ravno najbolje. Ali to, ali pa si popolnoma nezrela, da take streljaš.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 23. Nov. 2011 21:51

v-e-s-n-a napisal/-a:Upam, da vama tudi ko zaživita skupaj, sfunkcionira...ne pa da boš šele takrat ugotovila, da tipa dejansko sploh ne poznaš in ne moreš z njim funkcionirat vsak dan (poznam primer, ko sta šla po 4 letih zveze na daljavo, se skupaj preselila in šla po pol leta narazen....)

Dejstvo je, da sele ko zazivis skupaj, res vidis, ali lahko funkcioniras s partnerjem 24/7. Marsikateri par gre narazen potem, ko se vselita skupaj, ne samo tisti, ki so imeli prej zvezo na daljavo. Sicer pa poznam kar nekaj parov, ki so uspesno furali zvezo na daljavo (prek Atlantika, ne samo 100km) in zdaj zivijo skupaj, med njimi sem tud sama, tako da ja, se da.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 23. Nov. 2011 22:31

jullia, naj te spomnim da ti mene osebno ne poznaš, ne veš kolko sem zrela, isto za fanta, sploh pa ne veš nobene neke podrobnosti o najini zvezi. tak da tu si malo mimo vstrelila.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]