Zveza na daljavo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Imam osebne izkušnje, ko sem bila s fantom skupaj vsak dan pa sem šele na koncu spoznala kakšen je v resnici. Mislim, da to nima veze ali se vidiš vsak dan ali pa par dni teden oz. parkrat na mesec. Tudi, če si vsak dan skupaj ni rečeno, da človeka poznaš oz. misliš, da je tak kot ti govori.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
sirova štručka: pravim da je zveza čudna če se ne kličeta. jaz se z mojim fantom pogovarjam po 5 ur na dan.
Džeki: zato pa obstaja zaupanje
zeljka: midva sva se v teh 2 letih kar sva skupaj tolko prepogovarjala da veva dejansko vse drug o drugem. on je 13 let starejši od mene zato domnevam da ni več mali otrok in mu več ni do igračkanja ampak za resno zvezo, in vem, zdaj si marsikdo misli da mi glihtak on lahko laže o sebi. samo zakaj bi človek bil v taki extremni zvezi na daljavo če nebi mel resnega interesa? bi bla čista izguba časa.
dot: že ja, ampak če živiš v isti državi (sploh v taki mali) in nimaš dlje kot 2 uri vožnje da osebo vidiš, in če se vidita vsak vikend ... moje mnenje je pač da v takem primeru to ni glih zveza na daljavo.
Džeki: zato pa obstaja zaupanje
zeljka: midva sva se v teh 2 letih kar sva skupaj tolko prepogovarjala da veva dejansko vse drug o drugem. on je 13 let starejši od mene zato domnevam da ni več mali otrok in mu več ni do igračkanja ampak za resno zvezo, in vem, zdaj si marsikdo misli da mi glihtak on lahko laže o sebi. samo zakaj bi človek bil v taki extremni zvezi na daljavo če nebi mel resnega interesa? bi bla čista izguba časa.
dot: že ja, ampak če živiš v isti državi (sploh v taki mali) in nimaš dlje kot 2 uri vožnje da osebo vidiš, in če se vidita vsak vikend ... moje mnenje je pač da v takem primeru to ni glih zveza na daljavo.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Se da ugotovit - sva bla v živo čisto dovolj skupaj da veva kak keri funkcionira
Pač dejstvo je da veliko ljudi ni material za tako zvezo. To more vsak pri sebi vedet. Je pa res da je tu najbolj pomenbna komunikacija - če tega ni zveza počasi umira. To pa je problem pri avtorici ker po moje sms/msn ni isto. Treba se je pogovarjat, ne pisat.
Pač dejstvo je da veliko ljudi ni material za tako zvezo. To more vsak pri sebi vedet. Je pa res da je tu najbolj pomenbna komunikacija - če tega ni zveza počasi umira. To pa je problem pri avtorici ker po moje sms/msn ni isto. Treba se je pogovarjat, ne pisat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Lady Cristina: in koliko časa mislita vidva še furat na daljavo? Ali sta že prišla do tiste faze, ko se pogovarjata, da bi zaživela skupaj? Pri njemu? Tukaj, kjer si ti? V eni x državi na pola puta? Take zadeve si si že razdelala?
Upam, da vama tudi ko zaživita skupaj, sfunkcionira...ne pa da boš šele takrat ugotovila, da tipa dejansko sploh ne poznaš in ne moreš z njim funkcionirat vsak dan (poznam primer, ko sta šla po 4 letih zveze na daljavo, se skupaj preselila in šla po pol leta narazen....)
Upam, da vama tudi ko zaživita skupaj, sfunkcionira...ne pa da boš šele takrat ugotovila, da tipa dejansko sploh ne poznaš in ne moreš z njim funkcionirat vsak dan (poznam primer, ko sta šla po 4 letih zveze na daljavo, se skupaj preselila in šla po pol leta narazen....)
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Kolko se spomnim je LC enkrat že napisala, da bi se naj njen k njej preselil kmalu ali da razmišljata o tem... če se prav spomnim? Saj bosta potem videla kako jima bo funkcionirala zveza. Enkrat pa ja morata ugotovit, če jima laufa tud tak. Pa kaj če bosta šla čez pol leta narazen? Boljše zdaj kot pa še čez 5 let zveze na daljavo.
Yada, yada, yada...
-
Ja, mava planirano da se skupaj vseliva. On pride k meni živet ko se nekaj glede njegove službe uredi. Tak da noben od naju ne ve kak dolgo bo še trajalo, lahko kaki mesec, lahko pa še kako leto. Dlje ko pa to pa ne bo.
Jaz sem 100% da bo funkcioniralo. Po več ko 2 letih zveze sva drug drugemu še vedno popolna (pri bivšem je to trajalo kaka 2 mesca...) tak da pri tem jaz nimam dvomov. Vem da to zveni cheezy, samo ne vem kak drugače bi to povedala. Pač če obstaja moja sorodna duša je to definitivno on.
v-e-s-n-a: vse je že dolgo splanirano. on pride živet k meni, ko doštudiram se preseliva v bruselj (prevajanje za eu za nekaj časa), potem pa greva v anglijo živet.
Jaz sem 100% da bo funkcioniralo. Po več ko 2 letih zveze sva drug drugemu še vedno popolna (pri bivšem je to trajalo kaka 2 mesca...) tak da pri tem jaz nimam dvomov. Vem da to zveni cheezy, samo ne vem kak drugače bi to povedala. Pač če obstaja moja sorodna duša je to definitivno on.
v-e-s-n-a: vse je že dolgo splanirano. on pride živet k meni, ko doštudiram se preseliva v bruselj (prevajanje za eu za nekaj časa), potem pa greva v anglijo živet.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lady_Cristina napisal/-a:Jaz sem 100% da bo funkcioniralo. Po več ko 2 letih zveze sva drug drugemu še vedno popolna (pri bivšem je to trajalo kaka 2 mesca...) tak da pri tem jaz nimam dvomov.
No, ravno to je najboljši pokazatelj, da kljub vsem večurnim pogovorom drug drugega ne poznata ravno najbolje. Ali to, ali pa si popolnoma nezrela, da take streljaš.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
v-e-s-n-a napisal/-a:Upam, da vama tudi ko zaživita skupaj, sfunkcionira...ne pa da boš šele takrat ugotovila, da tipa dejansko sploh ne poznaš in ne moreš z njim funkcionirat vsak dan (poznam primer, ko sta šla po 4 letih zveze na daljavo, se skupaj preselila in šla po pol leta narazen....)
Dejstvo je, da sele ko zazivis skupaj, res vidis, ali lahko funkcioniras s partnerjem 24/7. Marsikateri par gre narazen potem, ko se vselita skupaj, ne samo tisti, ki so imeli prej zvezo na daljavo. Sicer pa poznam kar nekaj parov, ki so uspesno furali zvezo na daljavo (prek Atlantika, ne samo 100km) in zdaj zivijo skupaj, med njimi sem tud sama, tako da ja, se da.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
jullia, naj te spomnim da ti mene osebno ne poznaš, ne veš kolko sem zrela, isto za fanta, sploh pa ne veš nobene neke podrobnosti o najini zvezi. tak da tu si malo mimo vstrelila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]