Zveza na daljavo

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 21. Nov. 2011 18:38

Pišem zato, ker bi rada prebrala še kakšno nevtralno mnenje... S fantom sva skupaj več kot eno leto in najina zveza je na "daljavo", vidiva se le ob vikendih, saj imava oba fakulteti na drugih koncih Slovenije, poleg tega sva pa že tako približno 70km narazen.

Problem je v tem, da se med tednom nikoli ne pokličema, so le sms-i, msn itd. S časom me je to začelo motiti. Poleg tega pa fant ni čisto nič romantičen... tisti rad te mam že pove, samo kakšne druge teme ali pa resnega pogovora pa skoraj, da še ni bilo... V življenju si želim ljubečega partnerja, ki bi me malo tudi razvajal ter presenečal. Ampak, ko pogledam njegova dejanja, da mu nikoli ni bilo odveč narediti dosti kilometrov zame, tudi, če je delal konkretne kroge po Slo verjamem, da me ima rad...

V bistvu ne vem kaj narediti... po eni strani želim ostati z njim, saj se razumeva, imava iste hobije, po drugi strani si pa želim drugačnega življenjskega partnerja.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Nov. 2011 18:43

kaj pa fant pravi na to? a si mu sploh povedala?
Vsak raj ima svojo kačo.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 21. Nov. 2011 18:45

Mogoče bi mu morda najprej omenila kaj v tej smeri (glede na to, da sta skupaj več kot leto, pa še ni bilo resnega pogovora)..Potem boš pa tako videla ali je v njegov interesu kaj podobnega kot razmišljaš ti, ali morda malce drugače gledata na te stvari.
sama najbolje poznaš vajino zvezo in njega..in če si sama že v dvomih, potem verjetno le ni to tisto, kar si želiš (vedi pa, da včasih odkrit pogovor spremeni marsikaj)!
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 21. Nov. 2011 19:01

Tud midva z mojim dragim sva narazen 65 km in se čez teden ne vidiva, ampak to, da se ne bi dovolj pogovarjala nikoli ni bil problem, prej obratno. Midva sva se mogla prou dogovorit, da se manj slišiva in od začetka je blo kr mal grdih pogovorčkov in pogledov, ampak se da use zmenit. Lahko da bi se tud on rad več slišal s teboj, ampak mu je nerodno rečit, ker misli, da teb mogoče ni do tega, ker maš preveč dela s študijem. Pogovorta se in boš potem vidla kako in kaj, če se tud po pogovoru ne bo hotu menit s teboj.
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 21. Nov. 2011 19:03

Fant mi je dostikrat omenil, da ni ravno romantičen. To je bilo mislim, da vse. Občasno hočem začeti kak bolj resen pogovor pa se mi zdi, da potem tako namontira, da se obrne v hec. V bistvu sploh ne vem, če je imel kako punco pred mano, ker o tem nič ne govori. No, resno vem, da ni imel...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Nov. 2011 19:20

Marichuy90- brez zamere, ampak tole sploh ni nobena zveza. Si mu kot ljubica čez vikende. Smsi in mmsi so nikakršni stiki- zame je to isto, kot nič!
Skoraj ne verjamem, da se čez vikende pa tako fantasično razumeta, ko se pa niti slišita ne na telefonu. Nepredstavljivo zame!

Mmsi in smsi so mi opravičljivi le, ko eden v tujini in bi to znašalo celo premoženje. Pri vseh teh zastonj minutah in vsem, pa ni izgovorov.

Js nebi nadaljevala tega, res ne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Nov. 2011 21:24

jaz imam problem razumet, da se 2 ne znata poment o lastnem razmerju. in to po več mesecih oz celem letu razmerja. meni, če v zvezi nekaj manjka oz. me onesrečuje, se s fantom pogovorim in je treba najti neko rešitev. če se z njim ne da pogovorit o zadevi jemljem kot da ga ne briga zame in za moje počutje v zvezi. in s takim fantom se jaz ne vidim.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 21. Nov. 2011 22:20

he's just not "the one"
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 22. Nov. 2011 9:14

Js tud mislim, da bi mu morala kaj omenit, kar te pac moti. Ce ti neki ne pase in bos tiho, bos mela pomoje kr kmal dost vsega, s pogovorom pa lahk velik resis. Js mam tud fanta 200km vstran, pa je v tujini pa se slisva vsak dan. Zravn skypa in podobnih reci sploh ni problem. V bistvu si ne predstavlam, da bi mi poslal sam kak sms cez dan in bi blo to to...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bluegirl3 » 22. Nov. 2011 10:15

..
Zadnjič spremenil bluegirl3, dne 17. Nov. 2012 15:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 22. Nov. 2011 10:34

Draga Marichuy, če se vidiš vsak vikend to ni več zveza na daljavo. Jaz se s svojim fantom vidim na 4-8 mesecev!
Se strinjam z malo. Vajina zveza je malo čudna, sploh če se ne kličeta... zveza definitivno more bit več kot samo smsi čez teden in sex čez vikend.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Nov. 2011 10:45

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Nov. 2011 11:30

Lady_Cristina napisal/-a: Jaz se s svojim fantom vidim na 4-8 mesecev!

Daj mi povej, kako dobro sploh poznaš človeka, ki ga vidiš tako redko?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 22. Nov. 2011 11:52

^^ to tud mene zanima.
ze k zivis z nekom, ga nikol ne spoznas 100 % oz. nobenga, kaj sele k se tok mal vids in si dejansko zlo mal skupi, da vids kasne ma kdo navade itd.

jz si ne predstavljam, da bi bla z nekom k bi ga vidla 2-3x na let. (pa nc ne obsojam, da ne bo nesporazumov)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Nov. 2011 11:56

Džeki napisal/-a:
Lady_Cristina napisal/-a: Jaz se s svojim fantom vidim na 4-8 mesecev!

Daj mi povej, kako dobro sploh poznaš človeka, ki ga vidiš tako redko?

To je tudi res, ampak baje se veliko pogovarjata in na tak način mogoče lahko celo bolj spoznaš osebo, kot pa če bi jo imel skos pred nosom in počel vsakodnevne stvari skupaj, brez kakšne globlje debate... ampak seveda ob predpostavki, da je oseba med pogovorom iskrena; na razdalji bolj težko preverjaš vse, če govori po resnici oz. ne vidiš njegovih odzivov v živo.

+ heh, Lady_Cristina, mislim, da se zveza na daljavo ne opredeljuje na podlagi pogostosti srečanj, temveč dejansko z razdaljo med obema partnerjema :D Torej, če sta uporabnica in njen partner relativno daleč, vsak na svojem koncu države, je to lahko zveza na daljavo (ok, SLO ni ravno velika, pa vseeno), četudi se vidita vsak vikend, ne pa na par mesecev :wink:.. Potemtakem tudi zveza med npr. Slovenko in Angležem ne bi bila zveza na daljavo, če bi se on vsak teden v Easyjetom pripeljal do nje ali pa ona tja :)
Zadnjič spremenil dot, dne 22. Nov. 2011 12:15, skupaj popravljeno 2 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov